P.S. Коя е мама Божка
Кой не гледа Пълна лудница
Кой не гледа Пълна лудница

Леко раждане и чакаме новини!
Аз да ви се опла4а, днес си всимам щерката от училище, мрьсна и изморена и рошава
Ужассс! Не са спирали да тичат цял ден,добре че поне обеда си беше изяла. И като ме видя само ми врьчи чантата и взе да реве че приятелката и -Изабела, нямала да доиде у нас днес
Заспа в колата още на пьт за вкьщи
А преди 2-3 дни в яслата видях една голяма черна в коридора..
. Отварям сутринта и вместо нещо приятно и освежаващо за "добро утро", виждам ... хлебарки
И все пак да кажа, че ние си ги морим с хлебомор - онези кубчета - закътани са на тайни места, има само едно дето се вижда и може да се докопа от Кало, но той не е от тия дето папкат от земята всякакви работи, пък и почти постоянно сме с него, та не се притеснявам.. Скоро хлебарка не съм виждала
(и сега ще взема да видя, след като се похвалих 
. Не знам, но на мен ми беше много страшно, за първи път му тече толкова много кръв
.

Вече никой не иска да го гледа, защото прави беля след беля 
.
Ами ако ти трябваше да прибираш децата?!? Прав ти път, нали? Ама хич не могат тия хора да разсъдят малко, значи.
Днес е мааалко по- добре- поне се изпишва без да плаче.
Аз там не пипам. Хриси се научи сам да си я мие. Дребното не дава да му се пипа достойнството...
Януари като чукне тройката и закона не ме защитава.Пък с две деца, и то с нужда от специални образователни потребности - желаещи да ме вземат много няма