Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 478
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 840
  • София
И аз се интересувам - изобщо 125 СОУ имат ли практика да качват на сайта си новини за второ и евентуално трето класиране?

# 841
И аз се интересувам - изобщо 125 СОУ имат ли практика да качват на сайта си новини за второ и евентуално трето класиране?
Не

# 842
Да, публикува направо паралелките, но след като е минало записването в Смг и 107 оу. В паралелките нематематически през август са се обадили на моя позната, да запише детето си. Преди това беше подала молба за прием в началото на Юни, май първо число. тогава даже си е избрала паралелка с втори език. От училището са й предложили руски език, но тя не се е съгласила и си е избрала паралелка с втори език немски. Това беше миналата година. Окончателно ще знаете в края на август, началото на септември.

# 843
  • Там, където мечтите се сбъдват
В 125 в самото училище има обявено, че крайните паралелки ще се обяват след като приключи записването за СМГ и 107, т.е. към средата на юли. Може да звънете и да попитате за повече информация. И да, те самите звънят на родителите на резервите.

# 844
  • София
В 125 в самото училище има обявено, че крайните паралелки ще се обяват след като приключи записването за СМГ и 107, т.е. към средата на юли. Може да звънете и да попитате за повече информация. И да, те самите звънят на родителите на резервите.

Много благодаря за тази информация. Точно се чудех как става информирането на новоприетите.

# 845
  • София
Искам да попитам майките на дечицата учещи вече в 125 или 107...
Има ли нужда децата да посещават и допълнително курсове/примерно в СМГ или друга школа/?
Връщайки назад в темата чета,че в за школата в 107 децата масово се отказвали за сметка на други външни курсове....
Питам с оглед на това,че от днес до петък е записването на курсове в СМГ и се чудя какво да направим newsm78.
Детето пък казва,че нали ще е в математическа паралелка защо и било да ходи на курс Rolling Eyes

# 846
Iskam,няма нужда да записвате курс по математика за 5 клас.Нали ще сте в математическа паралелка и ще посещавате два пъти седмично школа (говоря за 107-мо).Учителите са достатъчно добри и се преподава състезателна математика.Това с масовото отказване е слух,който се базира на единични случаи на недоволни деца и родители,но причините често са субективни и проблемът не е в преподавателя.

# 847
В 125 въпросната школа не е нещо особено (1ч/ седмично). Би следвало да ги готвят за състезания. Подхода, обаче е толкова сбъркан, че не си заслужава. Масово децата се записват в началото на учебната година, родителите плащат без да е много ясно за какво. Постепенно някои спират да ходят.
Курсовете в СМГ и други уч.центрове, са различно нещо. Готвят ги за матурите в 7ми клас.

# 848
По времето на моите школите в 125о си бяха 2 пъти седмично и си имаха съвсем ясен смисъл. Не ходеха макс. 2-3 деца от класа. Това е по времето на Данков и Димитров. Сега не знам как е. Данков си води школа извън училище така или иначе, знам че Димитрв също има в училището. За другите преподаватели не знам

# 849
  • София
Моят син не е ходил на курсове по математика нито в 125 СОУ,нито в СМГ.Приет е в математическа паралелка в 125 СОУ.Просто си умее да решава задачи.А и не мога да кажа,че е решавал кой знае колко.

# 850
  • Sofia
Девойки,резултатите от изпита в 107 ОУ къде да видя?

# 851
  • София
Резултатите излизат на 1-ви юли. Предполагам, че ще ги качат на сайта.

# 852
  • Sofia
Благодарско  Peace.Едва ли се е класирал моят син,но все пак...Мислех,че даже съм закъсняла с проверяването.

# 853
  • София
В графика по дейностите по приема пише 17ч на 01.07.
Дали евентуално имат практика да изнасят резултатите по-рано?Все пак проверяват 150 работи/за 4 клас де/...та да не смогнат за две седмици newsm78.
Това чакане е убийствено,а после се чака и една седмица за класиране... Crazy

# 854
Моят син не е ходил на курсове по математика нито в 125 СОУ,нито в СМГ.Приет е в математическа паралелка в 125 СОУ.Просто си умее да решава задачи.А и не мога да кажа,че е решавал кой знае колко.

Става дума за школите 5-7 клас. В 125 Димитров води за най-малките до 4 клас, но те са състезателни. В началото се запусват доста, после остават малко

Общи условия

Активация на акаунт