Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 077
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер на всички!
Този път конят беше много лачен, личи си че само по дискотеки е влачен Laughing
Развълнува ме разговора между майка и син - Айнур и Нихат. Споделяха и се подкрепяха взаимно. Много ми бяха сладки.
Фирдефс хвърли името на Нихал, а Бихтер го размята и се възползва от лошия слух на Аднан.

А Бехлюл с какво заслужи тази сладка целувка накрая? newsm78

# 136
Уф тази Нихал ...  #Crazy
Хем знам, че ще впоследствие ще стане на нейното да имат връзка, хем ужасно ме изнервя като й гледам самодоволната усмивчица  ooooh!

И мен Twisted Evil ,но Бихтер Joy

Joy Joy Joy Joyа,заизказа е виновен един траминер Joy Joy Joy

# 137
Вярно е, че Нихал се бута нахално там, където не й е работа и няма ясен знак, че трябва да го прави, а  и винаги го играе жертва, но днес си беше чиста такава.Не я харесвам, но тя с нищо не беше виновна, че Фирдевс започна да  й пълни главата за бъдещ романс между нея и "братовчеда".Тази ситуация вече съвсем се оплете - едните се омазаха, другите натискат в посока към тази връзка и стана ужасно просто.Като й видях сълзите и по детски щастливата усмивка, когато чу ра зговора на мадмоазел и Фирдевс(и с тази музика за фон)направо ми подскочи сърчицето, толкова тъжно ми стана.Наистина за първи път си давам сметка, че колкото и да е нахална, тя все още е едно дете, наивно дете.
А за Джемиле пък думи нямам...Тази ще се спраска от злоба.

# 138
Nihal  милата като гризана ябълка се зъби от радост Rolling Eyes

# 139
А Бехлюл с какво заслужи тази сладка целувка накрая? newsm78
Явно си пропуснала разговора между Фирдевс и мадмоазел Дениз за това, че Бехлюл признал на Бихтер, че обича Нихал, дочут от последната. Wink

Вярно е, че Нихал се бута нахално там, където не й е работа и няма ясен знак, че трябва да го прави,... но днес си беше чиста такава ... тя с нищо не беше виновна, че Фирдевс започна да  й пълни главата за бъдещ романс между нея и "братовчеда". Тази ситуация вече съвсем се оплете - едните се омазаха, другите натискат в посока към тази връзка и стана ужасно просто. Като й видях сълзите и по детски щастливата усмивка, когато чу разговора на мадмоазел и Фирдевс (и с тази музика за фон) направо ми подскочи сърчицето, толкова тъжно ми стана.
А за Джемиле пък думи нямам...Тази ще се спраска от злоба.
newsm10

# 140
   Добър  вечер   bouquet
   Бех много добре разбра,че е Нихал,затова и така се уплаши,разбра че нещата стават сериозни.
   Стана ми много мъчно за Нихал,тя не заслужва всичко,което ще й се случи-да я използват за параван през цялото време,за спасение и пристан на една разрушена от неспособността да се бори за любовта си душа.

# 141
Уф тази Нихал ...  #Crazy
Хем знам, че ще впоследствие ще стане на нейното да имат връзка, хем ужасно ме изнервя като й гледам самодоволната усмивчица  ooooh!

Ох, мен в този епизод ми стана тъжно за нея, никак не ме дразни.Какви неща се случват при неразбрани думи, объркани ситуации и постоянно слухтене.

Въпрос на гледна точка  Simple Smile
Тя прави всичко възможно да се набута, където не й е работата, при това без да й е даден никакъв повод от Бехлюл
leonoel,много си права newsm10    Те,Нихал направо му я прибутват.Ама и тя една нахална,що за любов ще е това между тях newsm78

# 142
Дали усети, че е Нихал?

Не,той остана изненадан,защото в момента с Бихтер нали са малко сърдити,а той реши,че е тя.В следващият епизод ще отиде до нейната стая и щ я види,че спи.От там на сетне не знам!  Thinking

А аз Нихал не я харесвам особено,ама тая вечер искренно се радвах с нея,че любовта й била "споделена"! Чак на мен ми стана хубаво,като си представих какво е да научиш такова нещо.  Hug

# 143
Snejka, имах впредвид че той още не е в час. Може да се стресне момчето в съня си и да му стане нещо  Hug

# 144
  • Пловдив
Nihal  милата като гризана ябълка се зъби от радост Rolling Eyes
Много точно. Смях се. възпитано ли е да се влиза така по стаите.
Ами Фирдевс да спаси охолният живот, на какво ли не е способна.
Главен диригент.

# 145
Snejka, имах впредвид че той още не е в час. Може да се стресне момчето в съня си и да му стане нещо  Hug
Аха, ок.  Laughing Ще му леят куршум после. Laughing Laughing Laughing

Не,той остана изненадан,защото в момента с Бихтер нали са малко сърдити,а той реши,че е тя.В следващият епизод ще отиде до нейната стая и щ я види,че спи.От там на сетне не знам!  Thinking
Благодаря.   bouquet

# 146
  А,няма да се повреди,спокойно  Joy
   Според мен разбра,че не е Бихтер,тя не би го целунала така,би я познал и със завързани очи.
 Peace
   Според мен Фирдевс прави всичко това не за пари само,а и за да накаже Бех-тя му каза,че  ще съжалява и сега му го доказва в действие.

# 147
Snejka, харесвам чувството ти за хумор  bouquet
Ето сега посред нощите ще му отворят работа да върви по стаите да гледа кой спи, кой жуми, че и в кухнята да гледа кой наднича в хладилника  Hug
А пък той ранен на всичкото отгоре.

# 148
  Добър  вечер   bouquet
   Бех много добре разбра,че е Нихал,затова и така се уплаши,разбра че нещата ставта сериозни.

Мислиш ли, charovnica ?!
Тогава защо първата му работа е да отиде да провери Бих /в следващата серия/. Интересно ми е какво е мнението ти, защото в повечето случаи подкрепям разсъжденията ти   Peace

# 149
Ама,те много работи може да му станат hahaha

Общи условия

Активация на акаунт