Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 939
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Не ви ли се струва ,че ако на снимка или кадър от филм присъства Фердевс  Twisted Evil
всички останали са като  неин фон Hug

Тя наистина е страхотна и въпреки всичките тунинги просто изглежда великолепно и достолепно, да не говорим също колко хубаво я обличат, и колко добра актриса е!

# 346
# 347
Къванч с джапанките  Joy Joy Joy Joy

Изключително впечатлена съм от подбора и скъпите марки дрехи,в които обличат актьорите.Фирдевс остава за мен номер 1 по елегантност и съчетание на дреха/аксесоар/кадър/възраст.

# 348

Съжалявам за спама и се извинявам,че развалям приятната атмосфера,но мисля,че е важно. Господ да ни е на помощ,само това ще кажа!

http://dnes.dir.bg/news/quake-japan-8206956

И аз се извинявам за спама, но ми се иска да ви покажа това:

# 349
 Нали уж е влюбен и я обича,как се контролира тогава?
  Как да се пречисти според теб,когато цялата връзка е изградена от и  върху лъжи,как като независимо че е бил с нея-най-чистата жена в живота му дотогава,пак е готов и няма търпение да  е с Бихтер?

Връзката им за него започва от 1-я секс.
За него има нови  най-чисти емоции и чувства ,но не се е изтрил и опита му.
Ще използвам пак метафората.
Караш сърф и е супер.
Започваш скокове с парашут.Адреналина е 100 пъти повече.Знаеш ,че това е твоята страст.
Ако отидеш на плажа и имаш сърф ти се ще да покараш.Но ако ,трябва да избираш не би се поколебала

# 350
# 351
danilaleva аз не виждам снимките

# 352

може би се смее на някои от  писаниците тук........  Rolling Eyes  newsm78

# 353

това е много интересна блуза!

Съжалявам, май някои снимки се повтарят.

# 354
A на мен тази лилава рокличка + страхотните обувки към нея/тук не се виждат/ са в моят топ 5 на дрехите й.Не открих коя е марката обаче.

# 355
# 356
# 357
И аз незнам защо пробвах да го оправя но не стана,сега ще се помъча пак  Cry

# 358
# 359
И аз много харесвам стайлинга във филма..и найвече на Фирдевс и Бихтер Peace
Мадмоазел също е облечена много стилно за ролята ,която пресъздава.
Пейкер,като я облекат с официален тоалет и става достойна конкуренция и за Бихтер и за Фирдевс.
ТМоже би точно за това избягват да я обличат толкова добре,тя е второстепенен образ,а не отстъпва по красота на главните актриси..изобщо грозна има ли в този филм?Всички са много красиви,дори джемиле като се върна от екскурзията е станала по-чаровна и ми е симпатична дори Peace

Общи условия

Активация на акаунт