Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 975
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • ... да усещаш мириса на море ...
gospojata поздравления за постовете ти!!!! smile3501

dterziiska   bouquet

# 466

Пейкер искаше да я накаже,че го  е заменила с друг,не можеше да преглътне ,че тя не тича след него и постъпката му спрямо нея беше лоша.
   Подъл-донякъде.И аз го обвинявах за Нихал,но като ми се поизясниха събитията,нещата не стоят точно само в черни краски.
   Човек не се влюбва в достойнствата на някого,а в самия него- независимо дали добрите или лошите черти преобладават.

Бехлюл според теб ,наказва една жена ,като и говори за любовта си и я ухажва.
Точно това ти пиша и аз от 2 седмици,че прави с Бихтер
Елиф е стигнала до самоубийство точно защото и е говорил влюбено  и показал   "ГОЛЯМАТА  си ЛЮБОВ"
Обича го, защото е бил много убедителен в доказване на Любовта си/не я е поръчал по телефона -както си мислиш /

Би ли посочила в кой точно момент Бихтер се влюбва и как ще оправдаеш поведението и преди това?

# 467
  Юличка,права си,че Бихтер гледа не когото трябва,все едно сина на мъжа си,тук съм абсолютно съгласна  Peace /да не говорим,че никоя изневера не е нещо добро,още по-малко пък с член от семейството/.
  Това за контрола-хубаво е ,когато човек не губи себе си,защото обикновено после много го боли,но  така се лишава от възможността да изпита цялата красота на любовта.Нарича се да обичаш с разума,полезно е,но понякога човек трябва да има смелост да последва и сърцето си.
  Аз лично не оправдавам Бихтер,но не се считам и за светица,която може да хвърли първия камък по нея.Разбирам я ,тя се разкайва за всичко,проличава толкова ясно и се опитва да постъпи правилно. Защо в нея се вижда само една долна прелюбодейка ми  е много странно,как може човек да бъде толкова едностранчив,не мога да разбера. Неслучайно е казано -не съдете.
   Аз виждам лошите й страни и постъпки и неведнъж съм я критикувала,но и крайно да  я отричам не бих могла.Тя е сложен човешки образ,както всички герои в сериала.Макар към всеки един да имам критики,се опитвам и  да ги разбера като се поставя на тяхно място.
  А тук само назидания,ужасТ   Sick

Знаете ли как ни наричат-злобни кокошки.
Няма да ви разказвам как го чух,защото ме срам как изглеждаме за хората отстрани Embarassed
Кой ни нарича така? На мен лично не ми пука как ме наричат хора, които не ме познават, ама  ми е любопитно  как изглеждаме отстрани. hahaha hahaha hahaha
[/quote]
  Подкрепям те тук ,макар че мен лично не ме интересува кой какво мисли,може и по-зле да е  hahaha

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 14:12 от charovnica

# 468
  Силвиа_Мариа-той заплаши Пейкер,че няма да я остави на мира,за никаква любов не й е говорел, напомняше за себе си единствено чрез букетите  Peace
  Елиф стигна до самоубийство,защото на крачка преди сватбата той я отритна най-брутално,без нито едно обяснение.
  На рождения си ден,парфюмът,сцената как го разпръсква по устните си,тогава вече беше много влюбена и признанието на мача на Бюлент,не помня преди или след този момент беше.
  Кое поведение да оправдая,кажо конкретно? А и аз невинаги съм я оправдавала  Peace

# 469
Ето я...  "огърлицата с топките", leonоel, благодаря.   bouquet

# 470
  А и аз невинаги съм я оправдавала  Peace
А, винаги, винаги. Wink Но това си е твоя позиция. Peace

Sylvie, наистина е хубава.

# 471
  • БГ
Yulichka - за чудесните ти постове - моите почитания!Голям твой фен съм да знаеш!
Не всички умеем да анализираме нещата така точно като теб,но усещанията ни са еднакви!

И към дамите дето само опяват за нарушени граници и други ала-бала!
Кой определя и кои граници са нарушени!

Коя от нас се е определила като светица и коя е произнесла присъда!

Може да не одобряваме и да порицаваме,ама чак присъди,айде по-леко! Stop

Или когато губим позиции или не можем да отстоим мнението си, надаваме вой...тука има съдници и светици,ама те в същност не са! Mr. Green
Не сте прави момичета Hug четете и изказвайте мнението си,но не правете характеристики на участничките коя,каква е!

Впрочем какво става  newsm78 с класацията с тоалетите на Бих!

# 472
  • Бургас
Аз пък не мога да повярвам, че една зряла жена може да се държи така. Ми нали затова има глава на тия рамене. Да я ползва. Главата не е само за красота. Женена, с доведени деца, в дома му спи с ... Това може и да е любов, ама не по този начин. Зрялата жена оставя мъжа си, без да руши семейството му и без да забърква дъщеря му и тръгва след любовта си.
Но не. Тя седи там да опази Бехлюл да не тръгне след Нихал. Защото знае, че е способен на това. Много скоро ще видим как ще попречи на първата им целувка. Първо тя не е сигурна в него и все пак търси нещо.
Никога не съм била моралист. Приемам 100 неща. Но пък мразя лъжи. А при Б и Б са в изобилие. Те двамката живучкат в една голяма лъжа. Един голям сапунен балон. И лошото е, че сами си го направиха. И са виновни. Много. И за това, което правят бих ги замерила с нещо. Ама голямо и тежко. Много от вас са гледали напред и знаят как ще се изменят нещата и за какво ще помоли Бихтер майка си. Това не го правят влюбените.
Някой ми беше казал да не се заричам...за това със сигурност мога да се зарека. Ако ме гори любов, ще пусна всичко друго и ще тръгна след нея. Ако тя ми избяга, значи просто не е било писано.
Аз съм фен на облеклото на баба Фирдефс. Много красива. А и Бихтер има сполучливи рокли. Има една, в която буквално съм влюбена. Тя е облечена с нея когато Нихал съобщава, че са се сгодили. Тогава Бихтер е много красива и аксесоара за глава е супер.

# 473
  Силвиа_Мариа-той заплаши Пейкер,че няма да я остави на мира,за никаква любов не й е говорел, напомняше за себе си единствено чрез букетите  Peace
  Елиф стигна до самоубийство,защото на крачка преди сватбата той я отритна най-брутално,без нито едно обяснение.
  На рождения си ден,парфюмът,сцената как го разпръсква по устните си,тогава вече беше много влюбена и признанието на мача на Бюлент,не помня преди или след този момент беше.
  Кое поведение да оправдая,кажо конкретно? А и аз невинаги съм я оправдавала  Peace

Елиф се самоуби ,защото много го обича,и Любовта му и липсва и аз те питам

Как се е стигнало до толкова силна обич?Какво е направил той за да го заслужи?

Защо на мача не му каза и защо не напусна веднага съпруга си?

# 474
Елиф направи опит за самоубийство,а не се самоуби-разликата е голяма Peace

# 475

А и аз невинаги съм я оправдавала  Peace
А, винаги, винаги. Wink Но това си е твоя позиция. Peace

Когато решиха да изнудват Мадмоазел,когато се държи лошо/като снощи/,когато крещя на Несрин  за чантата ,когато лицемерничи,когато използваше Бюлент за претекст-винаги съм я критикувала и съм казвала,че не одобрявам постъпките й.Сигурно има още много и други неща,за които не се сещам в момента.Като цяло виждам,че има доста лоши черти и не ги отричам  Peace Опитвам се да огледам нещата от всички възможни ъгли,а не да й лепна етикет ,да отсека това е и край.

А границите ги налага добрият тон  Peace
   Няма нужда някой да каже "аз осъждам",то се вижда и без това.Всеки има право на мнение,както на някой не му харесва моето,така и на мен това на някой друг  Peace
   Аз мнението си винаги съм отстоявала аргументирано,без да засягам някого обаче всички неща от сорта "винаги","никога няма да направя..." и тази убеденост как абсолютно никога няма да сгрешим точно така/защото може и по-зле / ми дойдоха малко в повече.Иначе не съм искала никой да засягам,ако има такъв моля да ме извини   Peace

Любовта се дава,а не се заслужава ,едва в последствие става ясно дали си е струвало,никога не може да си сигурен.
     За напускането-не го направи веднага,но след като видя накъде отиват нещата тя предложи да си тръгнат,а той се върна. След него и Бихтер реши да се върн,защото реши,че това е била една голяма грешка и го острани от себе си,в отговор на което той направи глупостта с хеликоптера и нещата се върнаха в изходна позиция.Бех има огромен дял във вземането на нейните решения,не зная защо само тя се вижда като основно виновна.Ами той -сгоден,но първо на нея се обади,че е жив,не спираше да я преследва и да казва колко съжалява и т.н. И преди съм писала-няма само един виновен,всички са в кюпа.
  Славена ,подписът ти е много свеж  Hug

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 14:43 от charovnica

# 476
  • БГ
 Slawena Hug подозирам Crossing Arms, че си се включила в някоя европейска програма срещу пролетната умора и депресивните  състояния hahaha hahaha hahaha

# 477

Когато решиха да изнудват Мадмоазел,когато се държи лошо/като снощи/,когато крещя на Несрин  за чантата ,когато лицемерничи,когато използваше Бюлент за претекст-винаги съм я критикувала и съм казвала,че не одобрявам постъпките й.Сигурно има още много и други неща,за които не се сещам в момента.Като цяло виждам,че има доста лоши черти и не ги отричам  Peace Опитвам се да огледам нещата от всички възможни ъгли,а не да й лепна етикет ,да отсека това е и край.

А границите ги налага добрият тон  Peace
   Няма нужда някой да каже "аз осъждам",то се вижда и без това.Всеки има право на мнение,както на някой не му харесва моето,така и на мен това на някой друг  Peace
   Аз мнението си винаги съм отстоявала аргументирано,без да засягам някого обаче всички неща от сорта "винаги","никога няма да направя..." и тази убеденост как абсолютно никога няма да сгрешим точно така/защото може и по-зле / ми дойдоха малко в повече.Иначе не съм искала никой да засягам,ако има такъв моля да ме извини   Peace

Любовта се дава,а не се заслужава ,едва в последствие става ясно дали си е струвало,никога не може да си сигурен.
     За напускането-не го направи веднага,но след като видя накъде отиват нещата тя предложи да си тръгнат,а той се върна. След него и Бихтер реши да се върн,защото реши,че това е била една голяма грешка и го острани от себе си,в отговор на което той направи глупостта с хеликоптера и нещата се върнаха в изходна позиция.Бех има огромен дял във вземането на нейните решения,не зная защо само тя се вижда като основно виновна.Ами той -сгоден,но първо на нея се обади,че е жив,не спираше да я преследва и да казва колко съжалява и т.н. И преди съм писала-няма само един виновен,всички са в кюпа.
  Славена ,подписът ти е много свеж  Hug

Това е и моето мнение!  Peace

# 478
Елиф направи опит за самоубийство,а не се самоуби-разликата е голяма Peace

Автора прави паралел  между Елиф и Бихтер.
Състоянието до което Бехлюл ги докарва и двете  с любовните си клетви ,а след това ги зарязва.
Това ,че не дават любовните моменти и страсти с Елиф ,когато я е завоювал и накарал да се влюби толкова много .....................е показателно.
Едни сантиментални и страстни кадри от интимността между БиБ/която я има почти във всяко легло/може да подведе толкова фенки

# 479
  • ... да усещаш мириса на море ...
Прeди време коментирахме дублажа на някои артисти. Все се канех да проверя кой дублира Небахат, защото много ме "кефи" демоничният и смях. Актрисата се казва Гюлен Караман и е позната на гледащите сериали като г-жа Леман - майката на Дениз от Мечтатели. Тя я дублира и във Великолепният век.

Не знам дали сте го коментирали във по-старите теми, но Небахат е участвала и в друг сериал, излъчван у нас - Късчета живот(Candan ote).

Общи условия

Активация на акаунт