Къде в Бургас 26

• 86 562
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • България
Искам да попитам, къде има голям избор на велосипеди за дете 8-9 г.

# 421
  • Бургас
Искам да попитам, къде има голям избор на велосипеди за дете 8-9 г.

За възраст не знам, но в магазина за велосипеди на Сан Стефано срещу Дигитала. По-скъпи - в Ритони спорт (можеш да ги видиш и в нета). Знам че и в Тоболино има до Краснодар, някъде на Гурко срещу бившата болница, но не съм ходила. Принципно и в по-големите магазини - Метро, Карфур и т.н.

# 422
някой скоро продавал ли е злато???искам да продам няколко грама накъсани части от 2 колиета,защото размяната не ми се струва изгодна хич-може ли да ми препоръ4ате в Бургас къде е най-изгодно?
Не знам къде е най-изгодно, но в заложните къщи няма да ти вземат парченца, защото искат печат да има на самото злато...
В златарско ателие дават 30лв за грам Peace

# 423
Може да е обсъждано,но не намерих.Някой знае ли къде се продават обувки на paqpa? Трябват ми обувки за прохождащо бебе?Някакви идеи?Къде да търся?
Благодаря!

# 424
  • Бургас
Някой може ли да ми каже къде в славейков има магазин за мъниста  newsm78

# 425
  • Бургас
Виждали ли сте някъде пюрета на Milupa ?

# 426
  • Бургас
Аз да попитам- дали в Карфур може да се връща закупена стока  newsm78 Купихме един сушилник, но като го разопаковахме, се оказа доста нисък и не ни върши работа  Tired Та, ако някой е връщал нещо... да не се разкарвам напразно утре  Peace

# 427
  • In my tropical dream
някой скоро продавал ли е злато???искам да продам няколко грама накъсани части от 2 колиета,защото размяната не ми се струва изгодна хич-може ли да ми препоръ4ате в Бургас къде е най-изгодно?
Не знам къде е най-изгодно, но в заложните къщи няма да ти вземат парченца, защото искат печат да има на самото злато...
В златарско ателие дават 30лв за грам Peace
Не знам дали може на парчета, но в златаря на битака в Меден Рудник мисля че дава 34лв на грам. Ако ти е много далеч мога да му звънна да го питам, познат ми е.

# 428
  • Бургас
Битака вече в Меден Рудник го няма. Миналата седмица ходих да си търся там дрехи и установих ,че част от магазините са се изнесли в новите кооперации наоколо и между другото не видях да има в този район златарско ателие. Никой ли не знае къде продават това кафе MOLINARI......

# 429
  • In my tropical dream
Имаше два битака един до друг - стар и нов. Стария го няма, новия и него половината го няма и другата половина също е незаконно построена и ще я махнат, но в момента си има там действащи павильони.
Може да съм от центъра и да съм ходила там 5 пъти за цял живот, последния от които преди поне 2-3 год. обаче инфото ми си е съвсем сигурно.

# 430
  • Бургас
Аз да попитам- дали в Карфур може да се връща закупена стока  newsm78 Купихме един сушилник, но като го разопаковахме, се оказа доста нисък и не ни върши работа  Tired Та, ако някой е връщал нещо... да не се разкарвам напразно утре  Peace
Трябва да пазиш касовата бележка, доколкото знам. Връщала съм, но стоката беше с дефект.

# 431

Ние сме връщали стока без дефект, но трябва да пазиш касовия бон.

# 432
  • Бургас
От къде мога да купя Micro Sim адаптер?

# 433
  • Бургас
От къде мога да купя Micro Sim адаптер?
Панда, Технополис, Техномаркет...

# 434
Работя в златарския магазин на 3 етаж в Триа. Изкупуваме златото на 31 лв за грам.

Общи условия

Активация на акаунт