Къде в Бургас 26

• 86 552
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
ЛаДиДа, извинявай ако съм те разходила излишно.   bouquet Не съм ходила скоро, но за консумативи ходя по тези магазини. За магазина в Карфур - и аз съм с положителни впечатления, просто забравих да го спомена.
Ще има ли тържествена програма някъде днес? Искам да разходя малката. Rolling Eyes

# 451
Искам да попитам се намират магазините на "черноморка" ( разбрах че се на 2 места  newsm78 ). Да обясня за какво става въпрос: миналата година купих много хубав анцунг на малкия (от друг град) и видях че на етикета пише Черноморка, та сега си надявам да намеря и тук къде се продават.
 Благодаря ви предварително !

# 452
  • Бургас
Искам да попитам се намират магазините на "черноморка" ?
Единия е на Александровска, там където бяха "дупките", срещу Малибу, другия - не знам.

# 453
  • Бургас
Да ми препоръчате хубаво химическо чистене? От кое сте доволни?

# 454
  • Бургас
На Ботева - до сладкарница РОЗА, забравих му името, но не съм имала проблем с дреха с тях, за сега.

# 455
Добро утро, търся координати на свестен хладилен техник за меден рудник става въпрос,ох сега с тези почивни дни,сигурно ще си откарам без хладилник.

# 456

Химическото до фото Цък на Демокрация. Имат и пролетни промоции в момента.

# 457
Искам да попитам се намират магазините на "черноморка" ?
Единия е на Александровска, там където бяха "дупките", срещу Малибу, другия - не знам.
Втория е във входа на високата сграда с/у Ел Кабел.

Химическото в Кауфланд.

# 458
Ако не ме лъже паметта и това на Демокрация и това в Кауфланд са БелинаЕко.  newsm78
Имат още в Пикадили, в Меден Рудник и на Ботева до бившата Неделя  Simple Smile

# 459
Искам да попитам се намират магазините на "черноморка" ( разбрах че се на 2 места  newsm78 ). Да обясня за какво става въпрос: миналата година купих много хубав анцунг на малкия (от друг град) и видях че на етикета пише Черноморка, та сега си надявам да намеря и тук къде се продават.
 Благодаря ви предварително !

http://www.chernomorka.com/info.php?info_id=3 жената в този в меден рудник каза че този в самата черноморка няма да работи,но до кога не запомних(беше преди месец)

# 460
  • Бургас
Много благодаря, направо ме хвърлихте в размисъл сега къде да си нося дрехите Simple Smile

# 461
На Ботева - до сладкарница РОЗА, забравих му името, но не съм имала проблем с дреха с тях, за сега.

Аз точно от това съм крайно недоволна,съсипаха ми страхотно пухено яко,при това скъпо.Ходих да се разправям с шефа,който в крайна сметка ми каза да си оправям сама съсипаното яке.
От химическото на Белинаеко-това срещу Краставицата,съм супер доволна.

# 462
Аз съм доволна от химическото на Ботева до "Сладко и солено". Peace

# 463
  • Бу-у-урга-а-ас
Моля,препоръчайте ми ортодонт!
Ще ми е полезно освен това, ако някой даде мнение за д-р Хасара.Изчетох мненията в Здравния, но там са писали предимно хора,който току що са се регистрирали...
Благодаря предварително!

Д-р Гарова, Д-р Орешкова. Знам ги като имена, но лично не ми се  е налагало да ползвам услугите им.

# 464
  • Бургас
Здравейте дами  търся си чанта

Общи условия

Активация на акаунт