Къде в Бургас 26

• 87 878
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Заведенията с интернет са : "Инканто" ,"Ена", "Хепи" , "Луксор", кафето на втория етаж на МОЛ-а,  ресторант "W", кафе "Мистик",  за тези се сещам.

Благодаря   bouquet

# 166
И в кафето на Свободния има нет /поне през декември имаше, тогава ми се наложи да го използвам/

# 167
  • Бургас
Момичета, да знаете откъде мога да си купя параван, за предпочитане лек и хартиен, или от някакъв светъл плат?

Praktiker.

Благодаря!  bouquet

# 168
  • Бу-у-урга-а-ас
Интернет на пейките пред общината и кафето в общината.

# 169
  • Бургас
На мецанина на България същи съм виждала с  лаптопи да стоят.

# 170
Въпроса ми не е къде а кой отговаря за разнасянето  за сметките за телефон на виваком и мтел,предполагам че не са български пощи?

# 171
Повечето кафенета вече предлагат и използването на интернет връзка, зависи от кои район си

# 172
Здравейте,може ли някой да ми помогне с телефон на Паспортна служба Бургас и ако случайно някой е вадил наскоро паспорт на малко дете/задграничен/ да ми каже какви документи са нужни.

# 173
Момичета, знам,че въпроса ми не е изобщо по темата (за което предварително се извинявам   bouquet) , но да знаете дали още има free shop-ове на КПП-та и по-точно на ГКПП "Илинден" ??

Благодаря предварително   bouquet  bouquet Hug

# 174
  • Бургас
Здравейте,може ли някой да ми помогне с телефон на Паспортна служба Бургас и ако случайно някой е вадил наскоро паспорт на малко дете/задграничен/ да ми каже какви документи са нужни.

Телефон не знам, но трябва да носиш оригинал и копие от акта за раждане, необходимо е и присъствието на двамата родители и да си носят личните карти. Там попълваш още един документ и снимат детето. Отнема около 10 мин. Казаха че при получаването може да отиде само единият родител. Предполагам и детето, но забравих да питам.

# 175
Не отнема 10мин да знаеш.  Mr. Green

# 176
  • Бургас
Момичета, извинявайте за нахлуването, но се нуждая от помощта Ви Hug Heart Eyes
Ето тук

# 177
  • Бургас
Виждали ли сте някъде дървени яйца? Сина ми обича сега да играе с яйца, а се вядохме на кекс вече. Grinning

# 178
Мисля, че днес мярнах в Пикадили.
Ако няма, ще помагаме с кекса  Laughing

# 179
Виждали ли сте някъде дървени яйца? Сина ми обича сега да играе с яйца, а се вядохме на кекс вече. Grinning

В книжарница Армстронг. И по сайтовете за майсторене, например Слънчогледи. Има и други видове, не само дървени.

Общи условия

Активация на акаунт