Къде в Бургас 26

• 87 884
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
търся апартамент, който се отдава под наем за туристи, или пък стая + помещение за готвене,
за последните 2 седмици на юни. в близост до морската градина е предимство.
може на лични, благодаря Simple Smile

# 256
Момичета,някой може ли да ми каже как се казва фирмата ,която прави торти по поръчка в Карфур?Дали имат някакъв сайт и отзиви ако някой може да ми даде за торти ще съм много благодарна.

# 257
  • Бургас
Ане имам една приятелка ,която има свободен апартамент ,но е в плачевно състояние и незнам дали би дала под наем. Намира се в Лазур до Сара ,но е в ужасно състояние и може да не се хареса.

# 258
  • гр.Бургас
Здравейте! Бихте ли ми казали къде има оказиони за детски дрехи в Бургас?  Praynig Благодаря ви предварително!

# 259
  • Бургас
Мога да препоръчам шивачка, ателието е на ул "Поп Георги", ако знаеш къде е частния кабинет на Дорийска и педиатърката Димитрова, същата уличка е, но в края й, към "Цар Симеон"
Не й запомних името,там са две жени, другата извършва скоростни поправки. Ших си тоалет за сватба само по снимка, много съм доволна.

# 260

Denito   bouquet

# 261
Мога да препоръчам шивачка, ателието е на ул "Поп Георги", ако знаеш къде е частния кабинет на Дорийска и педиатърката Димитрова, същата уличка е, но в края й, към "Цар Симеон"
Не й запомних името,там са две жени, другата извършва скоростни поправки. Ших си тоалет за сватба само по снимка, много съм доволна.

Ще я потърся, благодаря  bouquet

# 262
Здравейте, може ли да попитам къде има обущар в Лазур (около Флората/Краставицата)?

# 263
  • Бургас
Спешно ми трябва маска на мече. Обърнах целия град, но никъде не открих - нито по книжарниците, нито в смарти парти, кригея и асико, няма в карфур, вече нямам идеи. Ако някой е виждал да ми каже. Ако някой пък има моля да ми пише на лични.

# 264
  • Бургас
Спешно ми трябва маска на мече. Обърнах целия град, но никъде не открих - нито по книжарниците, нито в смарти парти, кригея и асико, няма в карфур, вече нямам идеи. Ако някой е виждал да ми каже. Ако някой пък има моля да ми пише на лични.

Не знам къде се продава такава, но в краен случай може да си я направите  Wink. Ето тук има няколко шаблона: http://krokotak.com/wp-content/plugins/krokotak/doc.php?id=2009101400006
http://krokotak.com/wp-content/plugins/krokotak/doc.php?id=2009030300041
http://krokotak.com/wp-content/plugins/krokotak/doc.php?id=2009030300040
а ако се поразтърсите в Интернет сигурно ще намерите и други. Така вашата маска ще е уникат  Party

# 265
  • Бургас
Благодаря за идеята. Аз съм малко скарана с творчеството, но ще се опитам

# 266
  • в джунглата
Момичета знаете ли къде в Бургас има JUMBO?

# 267
  • Бургас
Все още не е открит магазина.
Ще бъде на пътя за Ветрен.

# 268
Здравейте! Знаете ли някъде в Бургас да има битак? Такова място където да се продават всякакви боклуци и ненужни неща Simple Smile

# 269
Здравейте! Цопвам в темата само да споделя за един магазин. Магазинът се казва 1 mega outlet и е срещу кино Родина. Има страхотни неща на Зара за дребосъците.

Общи условия

Активация на акаунт