Къде в Бургас 26

• 87 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Малко е подвеждаща тази информация, защото не е безплатно, а си има куверт за бар Нико Laughing
Аз съм много доволна от училището в Дева Мария Peace И там гарантирано е безплатно
Няма куверт в бар Нико, просто всеки се плаща консумацията, както ако отиде на кафе.... Бъркаш се може би с  лекциите на сп. 9 месеца, където има куверт!

# 556
Здравейте  Hug
Къде в Бургас мога да запиша синът ми( на 5 годинки) на спортна гимнастика?
ами не съм сигурна дали е точно спортна гимнастика,но можеш да провериш в НХК.Друг е въпроса че 5 годишни не знам дали ги записват.Преди бях разучила,и ми бяха казали за х-л Космос,но там нямам скорошни данни.Но в Нхк на моя приятелка момчето ходи,но е на 6г.
В Бургас вече няма спортна гимнастика, но има акробатика - в залата до ст. Нефтохимик. Приемат и малки деца.
Можеш ли дадеш някакви координати - телефон, име? или поне в кои дни и часове са им тренировките по акробатика.
Благодаря предварително

# 557
Момичета имам 2 въпроса.1-вия е къде в Бургас има магазин за индийски дрехи и какво е работното му време. и 2ри-Какво е работното време на Мол-а?
Индийски дрехи има и по Александровска като вървиш от Альоша към Стоматологията се пада в ляво Peace

# 558
Момичета, къде има добре зареден магазин с цветни клинове newsm78 от тънките става дума

# 559
  • Бургас
нещо не мога да открия темата за заведенията, за това питам тук.

препоръчайте ми заведение или детски клуб, подходящо за празнуване на РД на открито. предпочитам заведение -  с приличен детски кът, да не е с лесен достъп до улица. може и да е кафе, стига да ни разрешат да занесем пица и тотра или пък да предлагат разни подходящи за почерпка неща.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 10:18 от _az_

# 560
  • Бургас
Това е последното на което попаднах

http://www.smehoterapia.com/novini/novo-ekzotichno-predlojenie-ot-nas

# 561
Търся някакъв вид гимнастика , но да е със сутрешни часове. Досега съм проверила Аякс, един спортен център на Галина Христова и този новия до магазин Ритони - всички са вечер.

Други идеи ?

# 562
  • Бургас
преди имаше в СМК- клуб Илиана някаква каланетика от 11.30ч., най-добре се обади да питаш има ли още

# 563
  • Бургас
преди имаше в СМК- клуб Илиана някаква каланетика от 11.30ч., най-добре се обади да питаш има ли още

ето им го графика http://sportclub-iliana.com/?page=schedule

благодаря ти Steltion , обаче прекалено скъпо ми се вижда  Confused дано се включи още някой  Rolling Eyes

# 564
Здравейте, искам да ви попитам имате ли впечатление от екипа на езиковия курс, и по скоро от преподавателя по английски./
http://grabo.bg/burgas/nauchi-angliiski-v-lingua-mundi-parvo-ili … -otstapka-0h8bkw6

# 565

благодаря ти Steltion , обаче прекалено скъпо ми се вижда  Confused дано се включи още някой  Rolling Eyes

Рано сутрин с Бялото братство пред ЦУРК-а Simple Smile)) И е безплатно.

# 566
  • София
От началото на следващия месец ще съм в Бургас с децата. Предложете ми някакъв спорт, с който могат да се занимават там. Плуване в детски басейн къде има сега? Мл. дом? Или някакви танци?
Какви други летни занимания има за децата в Бс?
Другият ми въпрос е къде търся намеря евтини пердета ? Колко е  ушиването на метър долу-горе?

Благодаря на всички отзовали се предварително Simple Smile Хубаво е лятото да бъдеш на море Simple Smile

# 567
  • Бургас

Рано сутрин с Бялото братство пред ЦУРК-а Simple Smile)) И е безплатно.
това смешно ли трябваше да бъде?

# 568
   Благодаря много за всички отговори  Hug  bouquet

И аз да се включа с въпрос.
Тази година съм поканена да присъствам на  абитуриентски бал, искам да си купя нещо, не знам дали да бъде ролкя или в две части,  но да е изчистено и семпло.
Препоръчайте магазин.
Препоръчвам ти с две ръце магазина на Велвет , намира се в Безистена /Александровска с/у Унисона/  на първия етаж точно да стълбите , които водят към втория етаж... има много красиви неща   bouquet
Вижте и на Александровска - магазин РОСИ, български производител

# 569
От началото на следващия месец ще съм в Бургас с децата. Предложете ми някакъв спорт, с който могат да се занимават там. Плуване в детски басейн къде има сега? Мл. дом? Или някакви танци?
Какви други летни занимания има за децата в Бс?
Другият ми въпрос е къде търся намеря евтини пердета ? Колко е  ушиването на метър долу-горе?

Благодаря на всички отзовали се предварително Simple Smile Хубаво е лятото да бъдеш на море Simple Smile
Басейн има на Флората Peace

Общи условия

Активация на акаунт