Къде в Бургас 26

• 87 872
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, търся да купя бамбук. По цветарските магазини в квартала нийде няма, вече съм отчаяна, помагайте!

# 646
  • Бургас
Някой да знае телефон на шивачката Ани, която се помещавала някъде над Търговски център Кирил и Методий?

След обяд ще ти го пратя на личен. Моят приятелка и е редовен клиент. Но не мога да и звънна сега, че спи до късно  Laughing
Много ще съм благодарна. Спешно ми е!  Praynig

# 647
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър детски  гастроентеролог в Бургас. Става въпрос за дете на 3,5г.

Аз да се самоцитирам  Simple Smile

# 648
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър детски  гастроентеролог в Бургас. Става въпрос за дете на 3,5г.

В Бургас няма никакъв, ни добър, ни лош. Преди в Св. София идваше една лекарка от детската гастроентерология във Варна. Обади се и питай идва ли още. Аз бях доволна от нея като преглед и насоки за хранене, които решиха проблема ни. Единствено лекарствата, които изписа, в аптеката като разбраха, че са за детето, а не за мен, категорично отказаха да ми ги дадат. Не помня името ѝ за жалост, върти ми се в главата Миглена като малко име.

# 649

В Бургас няма никакъв, ни добър, ни лош. Преди в Св. София идваше една лекарка от детската гастроентерология във Варна. Обади се и питай идва ли още. Аз бях доволна от нея като преглед и насоки за хранене, които решиха проблема ни. Единствено лекарствата, които изписа, в аптеката като разбраха, че са за детето, а не за мен, категорично отказаха да ми ги дадат. Не помня името ѝ за жалост, върти ми се в главата Миглена като малко име.

Ивсс, благодаря за инфото  Hug

# 650
Къде има LPG апарат освен при Джорова и в салона на ул. Кирил и Методи ?

# 651
детски рожден ден в ''мечтания'' до съда и паметника.някой да има отзиви.

# 652
Момичета случайно да сте чули за нов салон на Нуга бест в "Меден рудник"? Майка ми чела в някакъв вестник, обаче не се сеща кой и къде, а сайт нямат?

аз преди няколко дена чух, че някъде около нас (живея близо до "Лидъл") имало салон, но не съм го виждала. Ако някой чуе, моля ви да даде адрес  Praynig, че цялата съм схваната и много ми се иска да отида да ги пробвам Simple Smile

# 653
  • Бургас
Здравейте,
спешно се нуждая от добра шивачка в центъра за поправка на едно сако. Моля, помагайте Sad

(Вече имам горчив опит с кроячките над бившето кино Септември....)

# 654
момичета да не би да става въпрос за този салон ??  newsm78
http://www.nugabestbg.net/index.html

# 655
  • Бургас
Да попитам знаете ли къде в Бургас продават само котлони за готвене на ниски цени ,тъй като нещо плочата на печката ми загрява бавно ,а нямам в момента възможност за нова......

# 656
  • Бургас
lesli, в Метро и Технополис има със сигурност!

# 657
Да попитам знаете ли къде в Бургас продават само котлони за готвене на ниски цени ,тъй като нещо плочата на печката ми загрява бавно ,а нямам в момента възможност за нова......

колко вата  плоча ти трябва аз работя в "Дипломат 2"  при нас има 1250w и 800W . Малката струва 8,90лв. ....., но голямата не помня- около 12лв. Не са бързо нагряващи, но са си стандартни(като на Раховеца)
А иначе и котлони има единични и двойни- български са на Дечеви.

# 658
  • Бургас

колко вата  плоча ти трябва аз работя в "Дипломат 2"  при нас има 1250w и 800W . Малката струва 8,90лв. ....., но голямата не помня- около 12лв. Не са бързо нагряващи, но са си стандартни(като на Раховеца)
А иначе и котлони има единични и двойни- български са на Дечеви.

А какви са цените на котлоните ,iucka ,ако можеш да ми кажеш......извинявай ,че те питам ,но ми трябва нещо ,което да не е скъпо и да ми върши работа......

# 659
  • Бургас
Момичета, търся да купя бамбук. По цветарските магазини в квартала нийде няма, вече съм отчаяна, помагайте!
Преди месец, месец и половина ходихме на Практикер и там имаше.В момента обаче не знам дали има.  Rolling Eyes Ако имаш път натам,провери.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт