ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 885
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
lol4e Hug благодарности за видеото   bouquet

# 616
  • Perla
Ще взема да постна едно откъсче от романа "ЗП" за терзанията и любовите Бехлюлови, че те поне са на лъжа, а тези на Сонгюл и нашите са си съвсем истински и много ни измъчиха ooooh! Та Б/Л пред Нихал ,за да я склони да се омъжи за него:
"...Наведе се още по-близо до нея и все така интимно продължи:
-Нихал, знаеш ли какво каза баща ти? "Стига Нихал да е съгласна..." Разбираш ли? Смисълът на целия ми живот е скрит в една-единствена дума, в едно-едничко "да". То ще ме направи най-честития човек на света. Каква красива, каква щастлива съпружеска двойка ще бъдем двамата...
-Сега, сега ,Нихал, разбираш ли, само едно кратичко"да"... Мълвеше молитвено, трепетно...
...Стояха един до друг, рамо до рамо...На фона на вечерната картина той преосмисляше живота си, който още тази вечер можеше да се превърне в пустош, още тази вечер  можеше да приключи само с една думичка на Нихал...Имаше чувството , че от този живот, предишния, го дели низ от години. Там, в ширналото се помежду им море, в пустошта на оня отколешен сън, бяха погребани всички довчерашни спомени, всички лица, включително и Бихтер..."

# 617
Момичетааа! Joy Joy Joy
Ако папараците видят и чуят нашите интерпретации няма да тичат след звездите, ами от нас ще търсят Инфо, да знаете  Hug  Хем актуално, хем весело! Ами така, де!  Crossing Arms Още Шекспир го е казал, че и в най-голямата трагедия има малко комедия и обратно. Освен това ще предоставяме на пресата всякакъв вариант на снимки: Искат с Керем - има го! Не искат Керем.... готово - няма го!

mimola, направо ме застреля! Къде пак го "метна" Керем? Joy Joy

# 618
Dore,и сега една думичка на Сонгюл може да обърне живота му,ама ..белким... някой има смелост.

Момичета,момата ни се е подпряла ,за да се наредят на редичката,не за друго.. newsm78.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 20:22 от 1957rumi

# 619
Момичетааа! Joy Joy Joy
Ако папараците видят и чуят нашите интерпретации няма да тичат след звездите, ами от нас ще търсят Инфо, да знаете  Hug  Хем актуално, хем весело! Ами така, де!  Crossing Arms Още Шекспир го е казал, че и в най-голямата трагедия има малко комедия и обратно. Освен това ще предоставяме на пресата всякакъв вариант на снимки: Искат с Керем - има го! Не искат Керем.... готово - няма го!

mimola, направо ме застреля! Къде пак го "метна" Керем? Joy Joy

Pkaneva,всичко можем.Ако ни помолят и сценарий ще им спретнем Joy

А пък арабките ще намерят финансите Laughing

# 620
lol4e, благодаря за видеото от мястото на събитието!   bouquet.... Обаче, lol4e, не така  Naughty Каква е пак тази снимка с Керемовата ръка?  newsm78  mimola тъъъкмо го скри и... хайде пак. Сега аз спешно трябва да намятам момичето с пухена наметка.... Grinning

Руми, той този сценарий се пише от две години... ама кой ли ни чува! Нищо, ние си ги харесваме и ще почакаме още.

# 621
lol4e,благодаря за видеото,изгледах го няколко пъти и се успокоих Laughing

Момата ни прегръща  стоящите и от двете и страни Peace да не се притесняваме

# 622
pkaneva,ще чакаме и да видиш какъв вулкан от чувства ще преживем тогава заедно с тях.

АКО УСПЕЕМ ДА СЪХРАНИМ ФОРУМА ДОТОГАВА,на всички ще им стане ясно,че и на самите тях,че не могат повече да се крият и всичко ще блесне с нова сила,защото старата любов ръжда не хваща Hug Hug Hug

# 623
Kivanc Tatlitug in Star Life_27_3_2011   newsm78

">#at=23[/video]

# 624
Момичета,да отпушим напрежението и да си спомним

# 625
vikktory  Peace   bouquet

И Киво , и Сонгюл влязоха в новините - всеки по свой начин.
Обаче...много са му шик червените, кожени седалки на Къванч бей.... но не му ходи да е сам в колата  Thinking Определено - не... Wink

Да си припомним и човекът, който повярва на Киво и Сонгюл и ги събра в "Перла"..... А Сонгюлчето, дето го гушка и му се глези, да приема ново предложение от него, защото ако тя каже "Да", Киво ще е първи на снимачната площадка  Peace

# 626
 Пканева  newsm10

newsm62
Не знам от превода кой въстана и кой остана...,ама накрая да вземем ние да въстанем- да спрем да чакаме търпеливо да и дойде музата на Сонгюл. smile3512 Толкова съм и ядосана,че ми иде не цветенца-метенца и красиви картинки-подсказки да и пращам с намеци ами направо в прав текст с една цепеница да и покажа каква е правилната посока. LaughingХем ще е щастлива ,хем печеливша.

# 627
  Grinning..... А пък Киво като един Шумахер...... car003 newsm01

# 628
Определено,Киво ще каже-да.

Това не ли човекът,който ги венча за трети път в Шри Ланка. newsm78

Май са поспестили от актьори и режисьорът е взел малка роля

# 629
Руми, той е ,той е.... режисьорът си ги венча.... Ами те, в Шри ланка, почти, си бяха тет-а-тет. Ни статисти, ни  голям снимачен екип  им се пречкаше и.... тръгнаха слуховете и сръдните на ревниви съпрузи и годеници  Wink

newsm78...Ами ,те  си се къпят, младите... какво, пък, толкова....

Общи условия

Активация на акаунт