Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 929
  • 679
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Да са живи и здрави мама и бебе, Добре дошло на бебе Никола, бързо възстановяване на мама-вече сигурно е забравила болката, и Наздраве на тати.

Добавям...Честито бебе и на Криси, да е живо и здраво. Ей хора, спрете се, изчерпах се откъм пожелания:) Бъдете живи и здрави

# 616
Излязох точно за 10 минути от форума...и цели ДВЕ бебета- СУПЕР!

Честити Алекс и Никола на двете майчета! Бъдете щастливи дълги, дълги години заедно!

# 617
  • Варна
Браво на Криси и честито бебче Алекс!

А питахме къде е слънцето на Първата пролет... колко слънчица ни прати днес пролетта!!!!
 smile3501 Tada

# 618
Живички и здравички - Алекс и Никола. На мамите бързо възстановяване!

На Първа пролет май наистина щъркелите носят бебета  Joy

# 619
  • Бургас
Ехеее,цяло ято щъркелчета днес... и все момченца ни носят!  Crazy stork-boy stork-boy stork-boy

Честити бебенца Алекс и Никола!Нека бъдат здрави и да носят много радост на семействата си!

# 620
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НИКОЛА И АЛЕКС

УАУУУУУУУУУУУУУ С ПЪРВА ПРОЛЕТ ИДВА И БУМЪТ НА БЕБЧОВЦИТЕ  newsm44
а КОЯ ЛИ Е  СЛЕДВАЩАТА ????????????  smile3521

# 621
Честити бебенца на Марева,Криси и Лили.Да са им живи и здрави малките юначета,а на мамите бързо възстановяване.
Бебевалежа се започнаааааа. newsm30 smile3504 1crib newsm07
    party023Саня,честита ти рожденничка.Да расте здрава,щастлива и добричка.

# 622
Честито на новите майчета! Нека бебоците им носят много хубави емоции и да ги радват!!!!

# 623
оххх какво ме прихвана незнам но много се разчуствах чак се разплаках искам и мойто бебе да идва вечее!!!

# 624
 Леле, колко много бебчета днес!

Честити Мартин, Алекс и Никола на щастливите им родители, да са им живи и здрави, да растат големи, да папкат и да слушкат много! На майките им - бързо възстановяване и прибиране у дома!

Честита първа пролет на всички, дано ни донесе най-хубавите слънчица!

Честита рожденичка на San Ya, да ви е жива и здрава и да е добра кака!

Вида, стискам палци и чакам новини и от теб  Simple Smile

Мирелка, ужасно е постъпила тази лекарка, нямам думи просто  Confused А леглото е супер, много ми хареса наистина  Heart Eyes

Аз предния път ползвах само еднократни подплънки, сега пак така мисля да направя, така че нямам отзиви за тези многократните.

Ох, като видях колко бебчета има (и то все с термин към края на април май) и като се замислих, че още нищо не съм приготвила и всичко ми се изпари от главата  Crazy, ще допълвам по-късно, ако се сетя нещо.

# 625
честито на Криси, и щастливата баба и семейство, да им е жив и здрав Алекс, много да ги радва Simple Smile   bouquet

Следва момиченце Simple Smile

# 626
мамчета докъто съм се сетила да ви попитам понеже това ще ми е първо бебче и не разбирам много от тези неща кои памперси са наи хубави или по точно наи удобни и мекички??? аз съм се спряла на памперс но гледам по тв-то една реклама за молфикс и се овърках съвсем

# 627
ЧЕСТИТО ! ЧЕСТИТО !
Само ако знаят колко им се радваме и как започваме и ние да се суетим покрай дребните вещи и нещица който са ни нужни ...

Аз четейки за новите ни попълнения веднага отидох да подредя креватчето - позастлах го и му наредих играчки  hahaha Joy Mr. Green  измъкнах везната за бебока , все едно е излязал и ще го тегля  Rolling Eyes 
 Съседката ми отсреща днес роди и ме черпиха точно преди минути . Само ми идва на ум - започва се - една по една ще се срещнем с малките си съкровища , каде по трудно...  каде по лесно , но и в двата случая  с голямо нетърпение и ентосиазъм ... Пожелавам ви леко раждане на всички - само хубави мисли да ви минават през главите и всички да имаме едни прекрасни , здрави бебета  Hug Praynig

# 628
Айде мадамските мами да се готвим

# 629
Честити ни бебета ... Simple Smile

Леле ще почна да се притеснявам ... аз съм за средата на април уж ... ама те овнетата май много бързат Sad ...

За Памперс или друга марка - зависи си от бебето. Аз съм взела пакет на Памперс за начало (малък, ~30 бр). ще преценя в последствие дали да продължа с тях или не ...
Принципно се твърди че не е много добре да сменяш пелени и козметика, ако си доволен от тях... затова избери "най-доброто" (относително е малко ...) за начало... а в последствие бебе ще си покаже какво му харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт