Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 951
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
ей мамчета как сте Simple Smile) Гледам доста бременни има в нашата тайфа Simple Smile)
Хари, много се зарадвах като видях че и ти чакаш бебче, хайде лека и безпроблемна бременност Simple Smile)

Трейска, Бубче, Силви, бебоците растат а вие ставате все по-красиви бременни Simple Smile) Хайде малко остава Simple Smile)

Г-це Кобрети, хайде Момче да се оправя и да не боледува повече, че с такава вихрушка у дома, като е болна сигурно е много гадно

Ние сме добре, растем, дивеем ама нали затова са децата.

Поздрави от нас :*

# 301
Добро утро!!!  Hug

Благодаря ви за хубавите думи!

Трейси, тоя път пък аз никъде не исках 3Д, а те навсякъде ми пускаха и ми даваха диск /преди се доплащаше, сега си се включва в цената на ФМ  Thinking /, та съм доволна Simple Smile

Хари, с името не сме окончателно готови, но напредваме... Като се решим със сигурност ще го споделя Simple Smile

Глупи, радвам се да те "видя"!  Hug

Жижин, за съжаление е до 3 години. Ние вече чакаме "само" тях.. ама ги чакаме от половин година вече...  Tired Силно се надявам да не гледам филма "Кътници и колики", ама де да видим Wink

Яна, Преслава веднъж е имала ранички по дупето. Минаха само с 2-3 мазания с Имазол и с много "проветрение", но мисля че и на опаковката си пишеше, че се маже с определена продължителност независимо кога настъпи подобрението.  Peace Успех! Слънчев ден на всички желая!   bouquet

# 302

Добро утро мам4ета  Hug
Бубе - страхотна ти е мацката  Hug  Heart Eyes Дано вси4ко минава така неусетно и занапред, сладка 4ипоноска  Heart Eyes А за голямото събитие, много ти се радвам за ентусиазма с подаръ4етата и вси4ки вълнения, страхотно е  Hug
Силви.д.- и аз оня ден попаднах на стари клипета на Макс и голям смях му ударих  hahaha   Joy Какви мъни4ки бяха и колко бързо и неусетно пораснаха  Heart Eyes Вси4ко ще е наред, не се притеснявай за АБ, понякога колкото и да са лоши са неизбежни  Hug
Трейси - мерси за комплимента, ама хи4 не слушка тоя бонбон  ooooh!
г-ца Кобрети - милата фурийка, дано да е по-добре ве4е  Hug Бързо възстановяване  Hug  Hug
Рени - много са палави тия мъни4ките, докато се усетиш и са направили някоя беля  ooooh! Бързо да и минава на Венци рани4ката  Hug
алегория -   Hug дано лошото е ве4е зад гърба ви  Hug
Ганушка - много сладка Дари, как иска да и цункаш зъб4ето да мине  Heart Eyes  Hug

Малко да ви се "опла4а". Макс има някакъв проблем с памперсите на детската. Явно пие много вода и с тия двойни порции, които ги яде памперсите, които ползват му прижулват отстрани на ласти4етата кожата и се олющи като при слън4ево изгаряне. Сега им нося от моите от вкъщи да му слагат и незнам изобщо дали съм права и е от това, де  newsm78 Пазаруват памперси за цял месец и от моя размер нямат от моята марка и ще си му нося, дано оба4е да е това при4ината и да помогне, 4е не си е работа така ожулен да ходи. Някой има ли идея от какво може друго да е  newsm78 Сърби го определено и отна4ало бяха ситни 4ервени пъп4ици и после се олющи  newsm78  newsm78   Бяхме и малко с кашлица, но осц....м ни помогна и този път и едно приемане само на Студал. Отложих му имунизацията за всеки слу4ай, но и времето тук е ту доста топло, ту студено и дъждовно и 4овек незнае как да се обле4е  Rolling Eyes Много съм изморена последните седмици и затова не пиша, но 4ета колкото мога. Днес цял ден ще работя в салона и ще се побъркам  Tired Но да свиквам  Mr. Green това ме 4ака скоро време  Naughty Айде, лек ден на вси4ки и никакви болни4ки  Naughty  Hug

# 303
Сега видях колажите! Браво на вас. Страхотни са   bouquet

# 304
Благодаря на всички за информацията и идеите как да борим подсичането! Безценни сте!  Hug
И аз винаги като се случи това гледам да държа Андичка максимално без пампа. Ако я оставя без дрехи (нали все още си е хладно) явно й става студено, защото започва да препикава като кученце където й падне.  Mr. Green Често я оставям и по анцунг, та пералня пускам вече ВСЕКИ ден (до скоро бяха около 2 на седмица), отделно и покрай игрите навън в мръстоиите... Ама няма как. Иначе днес явно Имазолът дава ефект, защото поне раничките са хванали нещо като корички, тоест позасъхват. И да ви се похваля, днес баба, мама и щерка/внучка бяха на разходка в центъра, където аз лично не бях стъпвала от януари покрай едни гости. То едно слънце пекнали, едни дечица наизлезли, поиграхме на една площадчица от новите, на която отдавна бях хвърлила око да заведа Анди като попорасне и ето ни днес там. (Зад Гранд х-л София). Колко малко му трябва на човек, за да бъде щастлив - семейство, хубаво време и ... градския център.  Mr. Green

Жижин, оправихте те на колажа. Къде без вас?  Hug Прекрасната Бела е по-добре, доколкото разбрах. Все още й трае лечението и като приключи тепърва предстоят излседванията в София. Шайнчето май е доста заета и съжалява, че няма никакво време за форума, но си ни мисли.  Heart Eyes Hug

Жижин пита докога излизат кътниците, пък аз да питам 20 ли бяха общо млечните зъбки?  newsm78 Как не съм се сетила да питам Шайнчето?!  Whistling

Прекрасен и усмихнат ден на всички!!  Hug

# 305
  • Варна
Ганушче, Дари ми изглежда тоооолкова различна, какво беше малко шомпалче, а сега каква голяма мадама!

Ти остави Дария на страни, аз как ти се струвам?  Mr. GreenFlutter 4470 newsm56 Joy Шегувам се, наистина оня ден гледах снимките и като малка, направо като надути с помпа изглеждат бузите и. Mr. Green

Глупи, радвам се, че се включи, макар и толкова лаконично. Hug Ако ти остава време се разписвай по-редовно.

Кобрети, много добре си се справила с колажите, наистина!  bouquet Мимче вече прави ли бели?

Дани, Мариелка, виждам че четете Mr. Green, защо не се включвате? bash #Sniper bishop Hug

При Дария какво се оказа, не е варицела, а алергичен обрив, а от какво е представа си нямам, не съм вкарвала нищо ново, не яде шоколад, вафли и производните им, само това, което е от кухнята и то без десертите, единственото, което ми хрумва е да не е от краставици или домати, ако са били по-нитратни. Педи каза, че може да е от всичко Laughing, сега да не и вземам от кухнята, а да и готвя, без цитрусови плодове, риба и какво още беше забравих.

Офф, исках още да пиша, но Дария явно е решила, че и днес няма да спи въобще Whistling ooooh! и ще ходя да я вземам.

# 306
Здравейте само на бързо влизам да ви кажа , че мойто Мъж днес ми е рожденник  party002 да ми е жив и здрав.По повода за пръв път правих вита торта  cook да видя довечера дали ще я оценят мъжете ми( на мен ми хареса дано и да е вкусна).И искам да благодаря за страхотните колажи  Hug Hug Hug .Браво на Мими беладжийката че се оправя.И да май наистина най-се подсичат дупетата като им никнат кучешките.На нас ни избиха и 4-те, но като се сетя май точно в този период беше най зле червено дупест.А вчера му предлагахме на дербния ягодки, но той не ще дърпа се плюе ги.И после му дадохме една ей така да си държи та се престраши и пробва, харесаха му, но....вечерта имахме пъпчици.И така с ягодките пак по нататък към май ще предложа пак та дя видим. Връщам се назад да чета докато Кубрат още спи.

# 307
Колажите са много красиви.Моите поздравления!  bouquet

Skaypetia, да ти е жив и здрав мъжо и само радост и щастие да изпълват дома ви! Heart Eyes Hug

# 308
Привет момичета!!  wavey
Ама много красиви бременни мами си имаме!!  smile3525 Лека да ви е момичета!
Колажите са страхотни!!!  smile3501 Благодаря за положения труд!!!  newsm10
Гледам болнички има- да се оправяте бързо!!
Skypetia да ти е жив и здрав мъжа, много да те обича и слуша!!  newsm59
Румка къде си бе душко - никъде не те засичам ??  newsm78
Иначе ние сме добре. Растем и дивеем - гаменката на махалата е!  Joy Joy  А уж мацка била.  hahaha  А на мама й побеля косата - добре че се боядисвам.  Joy Joy  Имаме 16 зъба чакаме само кътниците.  hahaha С говоренето не сме много напред ама какво да се прави това е положението! Баткото пак ще ходи на турнир по футбол във Франция и по този повод трябва да завърши учебната година по-рано... Но и с това трябва да се справим  Joy
Та от нас това са за сега "новините"! Лека вечер!  Hug Hug

# 309
Момичета, колажите са изцяло оправени на 1 стр. Благодарение на Катето и Силви и размерите станаха точни и вече можете да ги видите в цялата им хубост. Браво на момичетата!   bouquet

Skypetia, да ти е жив и здрав мъжО!   bouquet

Привет на рядко включващите се МХристова и Глупи.  Simple Smile

Хубава вечер!  Hug

# 310
Честито рожденик на Скайпетя! Да ти е жив и здрав, много да те обича и глези!

Много са красиви колажите!!!

# 311
Боже как лети времето....всички са много пораснали. Бебетата останаха в историята и са заменени от нак-най-най- красивите принцове и принцеси. Абе не, че са нашите ама са наистина невероятни сладури. И снимките на мамчетата са много яки. Само моята е от 100 километра, ама какво да се прави. Виж ако трябваше бащата да кача на него имам поне 100 с Теди  Joy

# 312
  • София
Включвам се малко по нощите пак.Само да кажа,че Никол май я няма в новия колаж,а вчера я имаше  Mr. Green Може ли да се добави?

# 313
Добро утро-брей аз ли съм първа за днес да не повярваш направо Laughing,хайде за първи път кафето да е от мен Wink

Еее благодаря,че ни добавихте в колажа  Heart Eyes,и да ни нямаше във вторият колаж не е проблем,не е чак толкова важно,нали слънцето ми го има в първият колаж Grinning.Аз по скоро написах,че ни няма понеже си помислих,че заради големината на колажа нещо може да се отрязали някой снимки не само нашата.

Skypetia-честит ти рожденик да е жив и здрав,много години да се обичате и  радвате  bouquet

Янче-да,зъбките трябва да са 20

Ние имаме гости-свекърите дойдоха,а утре и братото на мъжо и жена му,че и аз имам рожденик в събота и родата се събира лека по-лека Laughing.Хайде до скоро момичета и хубав ден ви желая Hug

# 314
  • На плажа
Добро утро и от мен...то станало вече добър ден де Wink
От три дни се опитвам да напиша нещо и все не успявам.Ето днес тъкмо сложих кафето и ми спря нета,та Жижин ме изпревари Mr. Green
Много сте се разписали,чак не мога да повярвам Wink
Янче как е дупето,по-добре ли е?
Глупи много се радвам ,че се разписа,искам и тук да те поздравя за доброто изпълнение на тавана HugА Марти е станал голям палавник Hug
Болните да се оправят,на Дарито да и минава обрива и да не тормози старата си майка с готвене Mr. Green
Колажите са страхотни,благодаря на тандема отговорен за сътворението им  bouquet
Бубе мернах още едно чипоносче...много мил момент,а и подготовката за свадбата ,която те е обхванала...въобще не скучаеш Wink
Лиде,ама и памперсите ли са от градината Shocked Стига бе,тук никъде няма да го видиш това.Дано да се оправят крачтата на Макси,ползвай си само твоите пампи и ще видиш дали в тях е проблема Peace

Скайпетя честит ти рожденник на патерици-жив и здрав да е  bouquet

За махането на памперса да кажа,че винаги ще има напикани гащи в началото,просто за децата това е нещо ново.Затова и си мисля,че няма такова понятие,като "готово"просто може би ще се съкрати времето за привикване към ситуацията newsm78 Така,че когато и да решите да ги махате,се въоръжете с търпение и доста чифта гащички.В този ред на мисли да споделя ,за гащите...най ми е удобно с боксерки,понеже и да свърши голямата работа вътре,нищо не излиза,дори панталонките са чисти-Това за Силви ,която се притесняваше за килимите Mr. Green

Ето и нагледно как изглеждат въпросните боксери

Общи условия

Активация на акаунт