Колажите са много свежи и хубави. Благодарско
А Тедо, гледах, гледах къде е ,понеже като дата сме по средата някъде на списъка, пък той бил най-отгоре 
Сега бързам да пусна съобщението си, та които иска да се запише и по-късно ще дописвам.
А Тедо, гледах, гледах къде е ,понеже като дата сме по средата някъде на списъка, пък той бил най-отгоре 
Добре,че не са двете,че струват цяло състояние.

В смисъл,Мтел предоставя сградата,а фирмата осигурява цялостната организация на яслата и градината.
А след това си наваксва.Какво е това чудо незнам?!!!
Просто уникални, нямам тъпение да ги изпълнят и да ги окачим. За спалнята ще поръчаме веднага, щом допоръчама и самата спалня, което дай боже да стане утре.
). Май е трябвало да ни дадат ето ТОЗИ. Помня, че специално ми бяха обърнали внимание, че става и за деца. Струват около 20лв, което май е най-ниската цена за слънцезащитен крем на мед. козметика от аптека и на нас ни свърши прекрасна работа. 
Кофти за голедалото! Както казваш ти, добре поне, че е само едното. 

И аз като свалях тапицерията на количката се видях в приключение, но столчето ни за кола е без тапицерия, та него ще си го пера цялото под маркуча.
Честит ти рожденник на патерици! 

Поздравления за положения труд, момичета! 

За първи път чувам за нея. Но от каквото и да е обрива на сладката Дари, да минава бързо и да не тревожи мама Геии. 

И отново мерси за всичко споделено за раздялата с памперсите! 

А за другия с "мамите" като нямах тия последни цедмици време да 4ета редовно и си имаме и "тати" на него
Ама карай
радвам се, 4е сте добре, да пишеш по-4ести4ко, само време да ти остава 
Лоша-добра, на такава мама е попаднал и аз на такова инат4е и така ще си се траем, но основно, ако ми се тръшка в нас го оставям да си се инати по пода, да се търкаля, крещи и каквото иска. Това ме съветват и тукашните педиатри, защото и пред тях ми ги е правил тия изблици. Това като вид наказание да го ползвам и на мен ми е удобно, но по улиците...той трудно проходи, но пък за капак никога не е воден за ръка и сега се виждам в 4удо като трябва да се придвижим с цел до някъде, защото трябва да го мъкна на ръце и да ми се огъва и инати, крещи и т.н. защото си има свое мнение и така
Само се надявам това да му помогне в живота да е пак така борбен и инатест, когато трябва да се справи с някоя трудност
Днес пак ще ги водим на детски кът и на барбекю, дано да е по-добре положението, но ноктите са "оглозгани" до дъно, поне дране да няма
Не е скъпо също, тази туби4ка стига за поне няколко години (ако позволява срока на годност) и е около 10 паунда
Имам 2 туби от мин, година, но им изти4а срока и този път няма да се презапасявам като за "война"
Лек и слън4ев ден от нас
Казвам й ,че на рецептата пише,че е изписано от лекар и той така е преценил, но тя пак ми казва,че щяло да е безотговорно от моя страна.Обяснявам й ,че дозировката за неговата възраст всъщност е 5 мл , а така както е изписано приема е за 6 пъти в денонощието по 2.5 мл, което пак прави точно колкото максималната доза, но тя не ме пуска в уши.Накрая й казах,че аз ще си ги преценя тия работи да ми дава лекарствата и да си ходя...
Ама и аз се чудя на себе си защо въобще й се обяснявам на тая.Разбирам аз д си го предписвам и да иска да ми даде съвет,но при положени,е отивам с рецепта и е назначено лечението от лекар....