На нас ни пробива ново зъбче ималко сополки текат и хич не спи през нощта, ставам през 5 минути да му дам биберона, той го изплЮва и след 5 минути пак се разплаква. Вече втора нощ се принуждавам да го взема при нас на спалнята, че с това ставане на 5 минути не издържам, при което сутрин съм буквално пребита
такива ритници и шамарчета раздава и все отгоре ми лежи, голям смях. Бебо се върти из корема, утре ще го видим колко е голям вече, остава месец до термина ....За тръшкането - Дани не е от тръшкащите се, много е послушен, е, има си своите моменти, но те са много редки и не мога никак да се оплача. Не съм го пляскала, рядко викам, чак аз сама се чудя на себе си, уж казват хората, че бременните по-нервни били, аз май наопак
Ама то достатъчно се ядосвам с работа, та няма смисъл да тормозя и детето и себе си и да се ядосвам и в къщи.Гануша - викаш за теб да кажа, ама ти си си същата готина мацка като лятото, то е ясно.

Януш, и ние ще си правим сами пясъчник, по - евтино излиза

Скайпетя, оправихте ли се вече????
Поли_зо, браво на теб, и аз така като теб мисля

Харче, как сте вие???
Какво става със Бела и Шайн, изписаха ли ги вече?

.днес добре си поиграхме след като взехме кухнята.Определено сме подбре, на мен нищо ми няма , а Кубрат малко кашля още . Та вчера една майка като ни видя ни заобиколи като прокажени, защото и бях казала , че Кубрат е болен
чак пък толкова
. Аз съм достатъчно съвестна да не си вра детето като е болно при другите деца и все си обикаляме площадките сами като сме болни и никога не го водя при другите деца.
, ясно е че не мога да я оставя да я тресне тока, че да се освести, че там не се бърка
,
А и ден преди да се разболее от яслата го бяха изкарали навън само по блузка,а то духаше страхотен вятър.Ем жега,ем вятър и ето сега резултата.

Хубаво нещо са промените!
в апартамента + окачване на чистак-бърсак новичките ни перденца. 

) и как почва да чисти бързо. Просто трябва да се намери начина. Със заплахи и бой - не чисти. Но кажа ли, че ще дам червилото примерно, и се чисти за нула време. Интересното е, че малкия доста помага (е, доколкото може), но е по изпълнителен от кака си, може би точно и защото има кака.