Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 396
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте отново!
eena добре дошла при нас,ще ти хареса!
Мариеллка браво за прошъпулника,а как сте,температурата свалихте ли,има ли яснота от какво е ?
Скайпетя защо не сте сложили за шарките ваксината,какво те притеснява? Аз в началото също се шашках,тя е полужива ваксина,това ли те притеснява? Ако сте захранени с белтък и желтък сте си ОК! То да не дава Господ де...!    Не знаех,че до 4 г се оформя крачето,благодаря за инфото и се радвам,че притесненията ти са се оказали майчин страх! Hug
Лиде ние не сме вдигали Т,но  след ваксина педи държи да не излизаме навън същия ден,да няма контакти с деца,болни и да даваме панадол 0.5мл,обаче аз забравям всеки път Mr. Green
Това нещо,много хитро,а с биберона ли завършва от другата страна или направо тръбичка,като на спринцовките към сиропите?
Джемма ние чак не си избираме дрехите,но понякога си харесва примерно едно яке,вместо това което аз съм решила  и така си остава!
Поли  Hug ако не стане в този,то в другият живот със сигурно ще имаш фермата си! Все пак мечтите,трябва да се преследват,понякога не стават, когато на нас ни се искат,после пък така лесно се получават,без грам усилие!
Жижин браво на теб,аз нямам такава воля! Как издържа 90 дни,въпреки че скоро имахме на гости семейство,което беше на тридесет и някой си ден от диетата и добре си похапнаха,хич не изглеждаха като да са на диета,да се ограничават...
Аз си има 1 нещастно килце в повечко,потя се в залата,ама страшна пот се лее ви казвам и килцето все си седи,че е на дупето,а там по-трудно се смъква да му се невиди!
Ооо Сънчо къде се покри? Ами акитата са това,което хапват малките,ако сме яли спанак-зелени,днес примерно и бяха жълти,а вчера яде ориз и картофи,миришат си на човешко,то си е нормално мисля newsm78

И ние да се похвалим,вече имам попадения в гърнето,естествено неосъзнати и са си моя заслуга. А колко имаме и по земята,но....айде друг път. Иначе Силвия казва на акото АМ-АМ Laughing питам я имаш ли ако ,отговорът е няма амам и в същия момент виждам как се напъва  и в памперса го снася Laughing глупавичкото ми детенце Simple Smile
Нас ни почнаха кътниците,последните,ревем през нощта,трудно я мажа с дентинокс,абе ужас! Но Шайн ме успокои ,че продължавали 2-3 месеца,честито на печелившите!
МАриелка радвам се ,че сте по-добре!
Хариелка ми вие сте готови,каката в гърнето,браво,сигурно и почти сама се храни,браво ,браво на тебе естествено! Името на второто детенце да го изберете мелодично ,като на София!
ЧАо от нас!

# 466
Лили, честит рожден ден! Да си жива, здрава, все така мила, усмихната и добра мама на скоро цели две момичнеца. Simple Smile  Hug  bouquet

Благодаря ви за съветите!  bouquet Като ви четох се сетих, че част от метода ми да се опитам да променя поведението на Анди включва обяснението, че децата трябва да се галят, хващам ръчичката и "ето така се прави мами, ооо, ооо, яна иска да я галиш, бъди мила и добричка с нея" и т.н. Тя естествено започва да гали "ооо, ооо", но както гали изведнъж отново дерва брутално.  Shocked Аз за това написах, че вече рефлекси съм развила и я дебна да посегне, че да я хвана.  Crazy За жалост не винаги съм точно до нея, а тя е изключително чевръста. Но май наистина друго не мога да направя. Дано само майката не си развали отношението и към двете ни, да започне да ни избягва, защото много я харесвам, а детенцето й е толкова мило...

Шайн, е това пък със сока ме разби.  Shocked Но правилно си си го пуснала покрай ушите. На такива хора какво да се обясняваш?  Rolling Eyes

Жижин, браво за страхотния резултат от диетата! И аз свалих колкото теб, но възвърнах 1кг, което си е нормално. Сега поддържам и съм доволна. Жалко, че се очертава вече да нямам никакво време за фитнес, много ми е криво, ама не може цялото хубаво на едно място...  Confused

Приятна вечер на всички!  Hug

# 467
  • София
  Лили,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!!!Да си все така спокойна,лъчезарна и красива!Малките принцеси и татко им много да те слушат и радват!

Сънчо,е няма такъв пост просто! Laughing Много ми стана весело като те прочетох.Включвай се по-честичко,де.И аз заспивам по нощите към 1-2 часа.Не знам какво ми стана.Но след 2 седмици,Ники като тръгне на ясла ще трябва и двете да си променяме режимите. Sad

Лиде,мерси,мила! HugОт толкоз комплимент се изчервих чак.  Embarassed

Мариелка,дано се оправите и Алекс да не боледува вече.Много се измъчихте! Hug

Шайн,тая със сока направо ме разби и мен.Направо им се чудя на някой майки! #Crazy Сещам се за един случай наскоро на 1 площадка,майка с детенце на годинка и два месеца за именния му ден за подарък реши да го пусне на пързалката.И детето освен това навън беше с терлици,защото майката не му разрешава да ходи навън. ShockedНаправо бях потресена. Rolling Eyes

Янче,за агресията и аз мисля,че е период и скоро ще я надрасне.На мен не ми се е случвало Никол да напада други дечица,но преди няколко месеца имах много брутална случка.Пак на една площадка,едно момченце на 4-5 годинки,което се държеше като цяло много агресивно и брутално,отиде и удари много силен шамар на Нико.Тя милата дори се разплака ,а по принцип толкова е свикнала на пада,че не плаче дори,когато друго дете я бутне.И майката,представете си, стои и гледа и не му каза нищо. Shocked Нищо не казах,успокоих я и я дръпнах настрани.Въпросното дете веднага след това отиде и удари шамар и на друго дете.Е,не издържах ви казвам!!! Винаги избягвам скандали и спорове,но просто това дете ме извади извън равновесие.Отидох и му се скарах.никога не бих си позволила да се скарам на друго дете освен моето,дори и да е на сестра ми или близка приятелка.А майка му моля ви се,чак тогава се намеси и ми вика да не съм възпитавала аз детето й!!!!!  #2gunfire #Cussing out

Вчеара никол ме докара до нервна криза направо.За 30 сек успя да си изсипе една кутия със захар на главата,а после и фритюрника със 2 литра олио.Само си представете гледката и чистенето,което ме очакваше. Sick

Това е от нас.Лек и спокоен ден! Hug

# 468
  • Кърджали
Привет, народе!
Оставила съм за малко Кати с баба си долу, а аз да се помотая малко.
Между другото, не знам дали съм споменавала, обаче мойта щерка е луда по Зуека и Рачков. Аз обичам да гледам "Господари на ефира" от време на време и напоследък я забелязвам - започне ли и Кати се приковава пред телевизора и умира от смях.Сигурно защото докато говорят използват жестове, мимики....
Мариелка, надявам се Алекс изобщо да не разбира колко вкусен е боклука.Кати ме е подлудила.Доскоро нямахме такъв проблем, ама от месец някъде няма оправия.
gemma, нали знаеш всяка майка си има свое разбиране.Някои не мога да разбера изобщо, ама то простотията ходи по хората, не по гората... Не мога да разбера как така детето ти ще удря някое друго дете, а ти ще седиш и гледаш.Па после и забележка ще правиш на хората да не възпитават детето ти.  ooooh!
Та Янче, пак да кажа, надявам се Анди скоро да израстне този период. Не бива и да се чувстваш виновна, ти правиш каквото ти е по силите. Дано и другат амайка не се отръпне от вас, щом компанията и ти е приятна.
Силно се надявам от другата седмица като тръгнем по площадките, да нямаме проблеми с Кати. Че нали е свикнала всичко да е само нейно... Братовчедчето и от дъжд на вятър идваше тук, все се дърпаха за играчките.Последния път чак ни останаха очите как така си играеха без да се сдърпат ни веднъж...
А днес пък майка ми ми каза, че тази събота си тръгват от Германия. Очаквам с нетърпение да видя какви дрешки е накупила на Кати. Само дето съвсем изненадващо ми съобщи, че после се прибират пак натам всички..А аз си мислех, че поне тя ще остане и ще мога да разчитам на нея да гледа Кати като започна шофьорските курсове това лято, пък и след това като почна работа... Ще трябва да мислим друг вариант. Свекървата е другата алтернатива, ама нещо и Краси вече не е фен на тази идея, че тя все пак възрастна, има проблеми с крака, как ще тича подир тази фурия... Ще видим, имаме цяло лято да го измислим...

# 469
  • София
Ехооо, здравейтеее!

Лили, честит празник! Много усмивки, здраве и щастие ти желая от все сърце! Hug

Мариелка, радвам се, че малко са се успокоили нещата с Алексчето, но съжалявам, че изобщо пак сте имали такива неволи! Дано се приключи скоро, че много ви се струпа вече!

Александра, моят Александър не яде от земята, всъщност почти никога нямам проблеми с това. Случва се нещо да мушне, но като цяло не е страшно. Но пък вчера с баща си играли с някаква свирка и той глътнал малко парченце от нея, сега чакаме да го изака hahaha

Сънчо, шемет такъв, радвам се, че си се разписала. Така наистина е по-лесно като другите пишат по-малко и успяваме да понаваксаме Simple Smile На Топчо акото му е жълтеникаво също, като яде коприва или спанак позеленява, но повече в жълтите тонове стои. Красота!  Mr. Green

Янче, за агресията- аз почти не съм се сблъсквала с това, Александър не е много по грубостите, по-скоро ходи да гушка и целува децата. Но обикновено (когато е с мен, а не с баща си) се събира само с няколко деца, които добре познава и с които добре се разбира. Групичката е от четири деца- две момчета и две момичета, близначки. Първият път с близначки умрях от срам, защото се видяха, слязоха от количките, той отиде при едната и я блъсна, отиде при другата и я блъсна, аз му се скарах, казах му да им се извини, че са тъжни, той отиде и почна да ги гушка и целува и повече не сме имали ядове.
Колкото до карането на чужди деца- на тези, с които излизаме всеки ден си позволявам да им казвам "не", да ги дръпна, ако правят нещо, което не трябва, а майките им съответно правят същото с моето дете. Нямаме проблеми с това, ние на практика ги гледаме заедно и ми се струва нормално, ако тя е по-близо, тя да реагира. Говоря за обикновени, ежедневни ситуации, не за нещо извънредно.

Джема, моят мъж-кипра не се тръшка за дрехи, но пък ходи да се оглежда в огледалото и много си се радва. Държи да го сресвам сутрин, което е много трудно, и пак тича да се гледа. Голям фръцльо май ще стане, ама лъвчетата са така Simple Smile

Иначе ние сме добре, бяхме на вила за няколко дни и детето беше на седмото небе. По цял ден тичаше щастлив из полянката пред къщата, катереше се по стълбите постоянно и доста усъвършенства това си умение, тормозеше едно кученце, което не знам как изобщо изтърпя да му бърка в устата, да го дърпа за опашка и т.н., изобщо беше голямо щастие и за него, и за нас. Единственият проблем е, че откакто се върнахме в София едвам го прибираме от вън. Като отключа вратата на входа се почва рев и тръшкане и не иска да си влиза вкъщи Simple Smile

Ами това е от мен, целувки и поздрави на всички!  Heart Eyes
P.S. eena, добре дошла!

# 470
  • На плажа
Пописали сте днес малко повече,ама нямам време да чета дословно,че цял ден сме навън,и сега трябва да готвя.
Само да кажа на Алегория,че и ние,като Кубрат сме от неделя без нощно мляко,че и при нас беше едно опикаване ooooh!Просто спрях да му предлагам млякото,търсеше си го първата вечер,ама и с чая се задоволи.И сега вече си пие само чай,по 100гр за цялата вечер и памперса е нормално мокър  Peace
Джема и аз имах такова премеждие,само,че с два литра прясно мляко Mr. Green
Янче режи ноктите редовно и само,като я видите госпожицата,започваш да нареждаш като дърта свекърва"Ето я Яна,сега няма да я дереш,нали,защото тя ще ти се разсърди и няма да си играе с теб и бла,бла. Mr. GreenТова е период и ще мине все някога  Peace
Още имаше да пиша, и на Лидето и на Сънчо и на Поли,с нейната ферма,което пък ми се струва страхотно като идея,даже на Гала даваха една жена точно с такава ферма,само,че отглеждаха био месо,много ми хареса и ми се прииска и на мен Mr. Green
Утре повече,хайде лека нощ  bouquet

# 471
  • София
Мерси ви много за отговорите. Аз май нещо се бях повтелясала снощи, но като си говорим за акита да ви кажа какво предстои.
Като се изакат в гърнетата (нещо, от което ние сме много далеч), стават, поглеждат и казват примерно: Направих морков!
Ивайла един път направи торта със свещ. Морковът също е нейно дело.
Сиреч търсят някаква прилика.

А от Калоян оная нощ направо тръпки ме побиха. Защото него не сме го научили сам да заспива и някой седи при него, докато заспи. Луда работа. Та както си седя и изведнъж той започва да шепти - Маааамооо, МааааМооо.
Ама точно като базилиска от Хари Потър, който му шептеше в Стаята на Тайните.
Хаааарииии Потъъъъър.
Сещате ли се?
А сега си представете шептящо бебе в тъмна стая със същата ситуация. Голям смях.
Обещавам тържествено да прочета последните 2 страници.
И без друго ни кръцнаха и кабелната и телефона. Добре, че нет фирмата е коректна и още преди 2 месеца си оправиха кабелите по фасадата.

# 472
Привет, майчета.
Аз мисля от утре да почвам да свиквам Валентин да заспива в кошарата за обедния сън.Ще съм ви благодарна,ако ми дадете някои насоки и идеи как това да стане по-лесно и безболезнено за него ( а и за мен), защото ако почне да реве и да пищи (както прави когато нещо не му изнася) просто тотално ще се побъркам.Искам да махна поне обедното кърмене и единственото,което измислих е да го науча да заспива в кошарата, без цицата на мама.
Такъв проблем не съм имала с баткото, защото той никога не е спал при мен, винаги е заспивал сам в кошарата си.
Благодаря предварително на всички, които ще се включат със съвет.
 Hug Hug Hug

Лека вечер!  bouquet

# 473
Джули - ето тук май ще се види малко по-добре, ама не прекрасно де  Mr. Green Само горното гледай, долното някакъв инхалатор, който не ми е много ясно как то4но и за какво е:
http://www.thebabycatalogue.com/Eezimed--Inhaler-Set/productinfo/BAH172C/
Обикновенна биба е и като е затворена звезди4ката, натисната до долу предполагам, 4е си е обикновен биберон, а като се дръпне звезди4ката-накрайник се отварят две дуп4ици отпред и неможе да се засму4е, смисъл става като спринцовките от нурофен, но се надявам да се залъже, защото ще му я слагам от време, на време за нормална биба, инъ4е ще се усети диването  Joy  hahaha
Джемма - от какво се из4ервяваш  Naughty На хубавото не може 4овек да каже друго, ама проблема ми е на мен, 4е и на лошото немога да си замъл4а  hahaha  Joy  Mr. Green  Hug А за Никол - малееее, аз я мислех за едно спокойно, слади4ко моми4енце, а я гледай ти каква работа ти е отворила, беладжика  Joy  Heart Eyes  Hug
Славен4е - аз май не мога да дам съвет за заспиване в кошарата на този етап  newsm78 Макс след като се роди на 2-3 седмица и го експедирахме в неговото си легло, 4е не се страеше от мрънкане за цица, която никакво мляко не пуска  Mr. Green Отказахме го бързо, но с помощта на мъжо - за 2 дена се изнасях за малко в другата стая и главно той беше на близо, за да не ми мирише млякото и така свикна, но и АМ му давахме, де. При теб шанс за друго мляко има ли  newsm78 Май Валката не си падаше по такива екстри, защо не опиташ пак с кисело мляко или АМ или каквото там оби4а, той е голям и може да се нареве малко с някоя бутилка, при липсата на цица, за няколко дена ще свикне, но рева май ще е съпътстващ  Thinking Успех, каквото и да измислиш, но с това кърмене нон стоп не ви знам как издържате, 4естно  Hug
Моето 4ове4е днес е пропуснал всякакви сънища в градината, да му се нена4уди 4овек и тази ве4ер трябваше да из4агърквам лепило с едър брокат от косата му  hahaha  Joy  Joy Само се молех да е на водна основа, 4е инъ4е както каза мъжо, ще режем къдрици  Joy  hahaha Успях, де  bowuu
terpsyhora - и ние сме така - рев за на вън и това си е  Crossing Arms Направо...не знам какво да го правя. От както имахме няколко дена топли и игра по градинки на воля и по барбекюта, все с де4ица на около нямам ве4е никаква мира. От градината не мога да го взема с колата и ходя с коли4ката, 4е малко по-добре така положението. Огъва се и не мога да го сложа да седне в кош4ето поне 10 мин и ни 4ува целия квартал  ooooh! А оня ден в градината са ги извели в тяхния двор да си играят и не могли да го спрат - ти4ал като побъркан нагоре-надолу от кеф, 4е е на вън и се изцопал на бързо, та си го прибрах и с лилава цицина  Naughty Сега планувам да измисля нещо друго - една коли4ка на батерии е, но има и дистанционно  Wink Хем детето ще е вързано и няма да падне, хем мама може да седне на някоя пейка и да го управлява  hahaha  Joy  и едно колело, 4е направо усещам, скоро ще му писнат люлките и ще се видя в 4удо  Thinking
Айде, 4е пак се олях  Mr. Green

# 474
  Привет и от нас, в този късен час!  Simple Smile
Пристигнахме, разходихме се, намръзнахме. Бях забравила, че Берлин е по–близо до Северния полюс.  Simple Smile От хотела съм супер доволна, че аз го намерих и исках да е пърфект. Чисто нов, открит е преди 2 седмици. Така ме е гнус от прашни, непроветрени хотели.. А на Еванджи ѝ хареса тук естествено, нали прилича на баща си и си пада по мегаполиси като него. Ръкомаха, изпраща целувки и намига на хората. Ужас е. Дори тук в хотела с влизането и 'Халоу' на тези от регистратурата, а те - радост и очакваха сигурно да им заговори на чист немски  Laughing Тя тук е родена, но беше точно на 3 месеца като се преместихме и едва ли има спомен. А пътуването дори не я измори, спа само час и се държа като голямо, послушно дете (с малки изключения).

Лиде, няма да има никакво подуване, не го мисли  Hug Много енергия има този Макси. Хубаво си го измислила с колата.  Flutter Знаеш ли, тук немските деца ги качват на колела преди да са проходили. Едни такива мънички без педали, за да щъкат с крачета, на 2 колелета разбира се и хем изразходват енергия, хем се научават за нула бройки рано–рано да си джиткат самостоятелно.
А за нон стоп кърменето и как издържаме, нали и аз съм в това число, какво да ти кажа? Просто има деца и деца. Всяко със своите предпочитания, слабости и пристрастявания, нали и те са хора  Simple Smile  Е, за моето това е всичко. Как бих могла да ѝ го откажа, като виждам какво ще ѝ причиня? Откакто се е родила не ми е създавала никакви грижи, не плачеше никога (без да преувеличавам), не е имала колики, лекарство не е вземала..  Само събираше очите на педиатрите, колко интензивно кърмаче е.  Simple Smile Затова не ѝ се карам, (не че не се изкушавам понякога) но най–малкото би било несправедливо. Знаейки колко спокойно дете е по природа, ако се промени ще знам, че вината е изцяло моя. Нали е като огледало на всички мои емоции и поведение.. Опитвам се взаимно да се възпитаваме и учим. Аз–нея да я социализирам и цивилизовам, а тя ме учи на търпение и да гледам на всичко с усмивка и преди да кажа нещо грубо да си помисля само, колко много я обичам. И всичко се променя. Щом с нокти и зъби отстоява правото си да бъде кърмена и на мен не ми пречи чак толкова, няма причина да не го правя  Simple Smile  Животът е достатъчно суров, взискателен и груб, а тя е толкова мъничка, ще има време да го разбере и без моята помощ.  Simple Smile

Славенка затова си мисля, че ако е свикнал твоят Валка на заспиване с кърмене, много трудно ще го отучиш така от раз. Опитай се да разредиш кърменията, примерно като сте навън през голяма част от деня. С Еванджи ми се е случвало и цели 7 часа да не си поиска така. Или с таткото да поостават сами, но ако си наоколо е абсурд  да заспи сам. Не пречи да опиташ разбира се. Успех и да разправяш  Hug
Извинявам за 'лиричното и дълго отклонение, но и аз да се изкажа по въпроса за 'износа на възпитанието и 'има ли то почва у нас  Mr. Green  При мен нещата са свързани, а за кърменето, имам си своите терзания, но водя се по детето и 'това ще мине' един ден, както казва Ганушка  Hug
Гуте нахт!

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 03:16 от renee

# 475
  • На плажа

ДОБРО УТРО  Hug
Славенче нищо не ти пречи да опиташ,както е казала Рене,аз също очаквах драми,а всичко стана супер лесно,но при нас го нямаше фактора кърмене,вече го бях отбила  Peace
Рене много ме кефиш как мислиш и се изразяваш,личи си,че си ерудиран човек,живял и видял.Де да можех да съм така спокойна като теб,но покрай мен всички са нервни,като почнем от мъжа.Аз не бях такава,но хората са казали"С какъвто се събереш,такъв ставаш" Mr. GreenИ наистина го отчитам като грешка,защото дъщеря ми сега е същата истеричка като мен,а да не говорим,че и от баща си е взела най-лошите черти ooooh!иначе си ми е добричка,ама хич не слушка Mr. Green
Лиде те хората добре са го измислили този биберон,ама все ми се струва ,че като усетят сиропчето и ще има пак плюене newsm78Да кажеш после дали си успяла.
Идеята ти за колата е добра,но имай впредвид,че всичко тяхно им умръзва супер бързо,съдя по кръстницата,която имаше такава кола,но детето и ревеше само за тези,платените на площада LaughingА колелото ,за което говори Рене е страхотно,тук има едно момиченце с такова, и наистина се спавя супер добре с него.
Сънчо  Joy hahaha голям смях с този Калоян,а и твоето сравнение с Хари Потър  Laughing Това са любимите ми книги,междудругото,Славенче пробвай с тях,нищо,че са за деца,толкова са увлекателни,че не можех да се спра Peace

Днес тук времето е невъзможно отвратително ooooh!валииииии един дъжд,а вчера беше пролет ooooh!

# 476
Добро утро!
РЕне, Лиде, благодаря ви за отговорите! Hug
Ами и аз не знам как ще процедираме.За кърменето значи ако сме навън и заспи в количката не търси да суче.И после суче вечерта преди заспиване.Обаче....ако беше само това нищо нямаше да кажа,но той ме по-бър-ква! #Crazy Цяла нощ иска да суче! Само се върти из леглото и повтаря "мама-мама" и като му дам пак се унася.Но така е по 365 пъти на нощ.И честно вече нямам сили.Искам да спра с това кърмене, но не виждам как да го направя. newsm78
Поне да не боледуваше , както е писала Рене, щях да се прежаля.Ама той вече 3 пъти пи АБ, така че не мисля,че ни е предпазило кърменето кой знае колко.Ползата беше само,че като е болен отказва да се храни и минава изцяло на кърма.А аз в тия моменти благодаря на Бога,че го кърмя още,защото не мога да понеса да го гледам как не яде нищо. Outta Joint
Ами ще пробвам да го сложа днес на обяд да видим как ще е.А ако реве много пак ще го преспивам на цицата.Все пак съм му майка, а не чудовище.
Но наистина ми се искаше всичко да е по-лесно с това отбиване.
Тия дни се каним с моята консултантка по кърмене да се видим на кафе и да обсъдим ситуацията, но времето е кофти при нас и като гледам и днес няма да се състои срещата.Тя много ми помогна като беше малко бебе Валентин, като правеше кърмачески стачки, като ми се появи 6 пъти бучка в гърдата....За това се надявам и сега да намерим заедно решението с нея.Simple Smile
А за заместването с друго мляко и с биберона пробвах.Но категорично не иска.Аз пробвах с кисело мляко само.АМ не съм купувала,защото е много пари и ако не го иска какво ще я правя тая кутия...А кисело мляко много обича, но да го яде направо от кофичката с лъжицата.Дори не иска да е подсладено.Той от шише нищо не пие.Пие от такова със сламка водичката си и от обикновена чаша (даже вече без да се олива си пие спокойно от нормална чаша).
Ще чакам още съвети да м идавате.Знаете,че ви обичам. Hug
Рене, а вие на Еванджи на какъв език и говорите?На двата ли?Винаги м ие било интересно как попиват малките им мозъчета всичко и като че ли не се бъркат и превключват машинално от единия език на другия..
Лиде, Валентин от последната имунизация не е вдигнал Т ,но кракът му ужасно се поду.Просто 4-5 дена си бях изкарала акъла. ooooh! Правех компреси с риванол и се разнесе подутото,но си беше мъка и за мен, и за детето.
Сънчо, направо тръпки ме побиха като го четох това "МАмоооо", "Мамооо". Joy Аз нали съм си фенка на Хари Потър и си преставих живо сценката.Ама ние стеб си знам,че сме от една кръвна група де. Hug Остава ли ти време за астрологията?Аз да си призная нищо не съм отворила от както родих.Просто нямам време за нищо.
Трепсихора, и Валентин така реве на вратата.За излизане се нарежда от сутринта и реве докато не го изкарам, а като се прибираме още долу от входа почва да мрънка...Чудо е! А ти къде се изгуби?НА вилата нямаше ли интернет?Simple Smile Драсни ми някой ред. Hug

Ох, не мога повече да пиша...Малкото ме дърпа да ставам от компа.До после...

# 477
  • София
Долро утро!
Вчера писах,писах и като стара баба пак си забравих въпроса: препоръчайте ми коластра за малката,кой какво е давал или дава? Педиатърката ни предложи на 4life.com,не изглеждат зле,но да попитам. Мисля да я почнем като превенция на летните вируси,а после и за яслата,ако ни приемат естествено де!  Praynig
Честит последен сняг!

# 478
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да са много здрави и щастливи!

# 479
Добро утро мами   bouquet
Рене, Дани - дайте моля ви някаква снимка на такъв тип колело  Praynig НА мен като цяло идеята ми за колелото е то4но, за да изразходва енергия, понеже е шило  Mr. Green и за да си упражнява мускулите на краката. Това ми го препоръ4а физиотерапевтката, но каквото и да гледам като модел, все не мога да намеря подходящо за него и накрая се примирих, 4е просто няма и така  Crossing Arms Аз по снимки на де4ица във ФБ съм виждала, но явно не попадам на подходящите сайтове или и аз не знам  newsm78
Славен4е - аз пък да ти се 'похваля' какво направих тази нощ - не съм проверила дали ми работи бейбифона правилно, а само съм натиснала коп4ето за вклю4ване и до там  Mr. Green Макси е спал цяла нощ без да мога да го 4увам, добре 4е не ми е вдигнал някоя Т и да мрънка, а мама да си спи блаженно  Praynig  Rolling Eyes Събудих се от някакъв лек 'мрън', ама пак се убедих май4инският инстинкт колко е силен, през 2 затворени врати и коридор  ooooh!   Shocked
Дани - 4акам днес да пристигне и ще пробвам с вода или сок4е или нещо да видим как ще реагира и ще ти кажа  Peace
Айде, 4е днес съм си замислила да си шия едни завеси, 4е съм купила нещата от пове4е от година  ooooh! Представете си колко имам време да се обърна  Thinking
Слън4ев ден на вси4ки (какви са тия снегове по никое време  newsm78 )
П.С. - пак съм в гъбите  Mr. Green кой празнува днес  newsm78 Купила съм си една специална тетрадка за рожденни дни и именни и още не съм я по4нала, 4е изтървам всеки и вси4ко  ooooh!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт