eena добре дошла при нас,ще ти хареса!
Мариеллка браво за прошъпулника,а как сте,температурата свалихте ли,има ли яснота от какво е ?
Скайпетя защо не сте сложили за шарките ваксината,какво те притеснява? Аз в началото също се шашках,тя е полужива ваксина,това ли те притеснява? Ако сте захранени с белтък и желтък сте си ОК! То да не дава Господ де...! Не знаех,че до 4 г се оформя крачето,благодаря за инфото и се радвам,че притесненията ти са се оказали майчин страх!

Лиде ние не сме вдигали Т,но след ваксина педи държи да не излизаме навън същия ден,да няма контакти с деца,болни и да даваме панадол 0.5мл,обаче аз забравям всеки път

Това нещо,много хитро,а с биберона ли завършва от другата страна или направо тръбичка,като на спринцовките към сиропите?
Джемма ние чак не си избираме дрехите,но понякога си харесва примерно едно яке,вместо това което аз съм решила и така си остава!
Поли

Жижин браво на теб,аз нямам такава воля! Как издържа 90 дни,въпреки че скоро имахме на гости семейство,което беше на тридесет и някой си ден от диетата и добре си похапнаха,хич не изглеждаха като да са на диета,да се ограничават...
Аз си има 1 нещастно килце в повечко,потя се в залата,ама страшна пот се лее ви казвам и килцето все си седи,че е на дупето,а там по-трудно се смъква да му се невиди!
Ооо Сънчо къде се покри? Ами акитата са това,което хапват малките,ако сме яли спанак-зелени,днес примерно и бяха жълти,а вчера яде ориз и картофи,миришат си на човешко,то си е нормално мисля

И ние да се похвалим,вече имам попадения в гърнето,естествено неосъзнати и са си моя заслуга. А колко имаме и по земята,но....айде друг път. Иначе Силвия казва на акото АМ-АМ

Нас ни почнаха кътниците,последните,ревем през нощта,трудно я мажа с дентинокс,абе ужас! Но Шайн ме успокои ,че продължавали 2-3 месеца,честито на печелившите!
МАриелка радвам се ,че сте по-добре!
Хариелка ми вие сте готови,каката в гърнето,браво,сигурно и почти сама се храни,браво ,браво на тебе естествено! Името на второто детенце да го изберете мелодично ,като на София!
ЧАо от нас!