Алегориа, мила 4естит рожден ден
с много приятели да бъдеш заобиколена,
от здраве, щастие, усмивки окрилена,
и да знаеш , 4е от мен си най-сърде4но поздравена!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Препоръчвам го горещо!
Пожелавам ти преди всичко здраве и щастие, а всичко останало ще го постигнеш, защото си млада, умна и хубава жена!
Весел празник! 

Всичко да е наред!

Магаре, Дани и на вас много мерси!
Магаренце, малко ме обърка с предната и задната хрема, защото хем пишеш, че се чува как се стичат отзад, хем на другия ден теквали чисти сополки.
Не е ли по-скоро както Жижин и Жули са го описали - с подхъркване, преглъщане и без нещо да тече от носа?
Както и да е де.
Честит рожден ден! Да си жива, здрава и както Ани ти е писала - останалото, което желаеш ще се нареди само!

И ние имаме подобна, но все още не смея да я кажа на глас. 
Не смея да давам вече нищо хомеопатично, като не разбирам,че помня как се беше ошашкала Шайн!
Или пък сестра ти?
. А вчера да ходих в Розариума на обяд някъде,хич не съм чула като си викала 
,нашето племенниче се очаква октомври,влезнаха вече в четвъртият месец и дано да няма проблеми и през останалото време.А за виброцила,да те са по слаби капки,дано на мъниците им действат добре,но за възрастен човек по-добре някакви други.Дидо много го дразнят капки от сорта на Ксилометазолина,даже при по продължително ползване повече от 4-5 дена му теква кръв от носа от време на време и затова вземам някакви на билкова основа,много е доволен от тях но в момента не мога да се сетя как се казваха 

.Така ми се иска до 3 годинки да си я гледам или пък баба й,но засега няма такива изгледи.
!
. На Алегория и Хари само да пожелая на патерици ЧРД! Да сте живи и здрави, момичета, да ви е лек и весел живота!
.
.