Великденската трапеза 2011

• 83 672
  • 547
  •   1
Отговори
# 225
Аз я взех от диетичния щанд в магазина до нас.

# 226
Привет.
Снощи в Кауфланд на щанда с декорациите видях едни комплекти бои за яйца с писалка, с която яйцето се изрисува и после се боядисва. Следите от писалката остават бели. Аз ще ползвам яйца от щастливи кокошки (мама и тате си ми ги гледат  Grinning), но са кафеви. Не знам какви ще се получат заради по-тъмния си цвят. Някъде в тази тема видях розови яйца и тооооолкова ми харесаха, обаче едва ли има вариант да си направя такива. Освен да ги метна с баданарката  hahaha...

и на мен  ми се иска да попитам как правите розови яйца  newsm78 ,извинявам се за смешния въпрос  Embarassed

# 227
Привет.
Снощи в Кауфланд на щанда с декорациите видях едни комплекти бои за яйца с писалка, с която яйцето се изрисува и после се боядисва. Следите от писалката остават бели. Аз ще ползвам яйца от щастливи кокошки (мама и тате си ми ги гледат  Grinning), но са кафеви. Не знам какви ще се получат заради по-тъмния си цвят. Някъде в тази тема видях розови яйца и тооооолкова ми харесаха, обаче едва ли има вариант да си направя такива. Освен да ги метна с баданарката  hahaha...

и на мен  ми се иска да попитам как правите розови яйца  newsm78 ,извинявам се за смешния въпрос  Embarassed

Относно тази писалка и аз миналата година си купих обаче нищо не стана , не искам да те отчайвам , нопри мен резултат нямаше.
Преди време видях в Кауфланд да продават розова и лилава боя , в Събота бях да си  накупя разнинеща за Великден и не я видях , дано пак заредят.
И между другото в нашия Кауфланд вече НЯМА пъдпъдъчи яйца, сега трябва да ги дебна и като ги пуснат да вземам. Макар че ми се искаше да са по - преснички , ама като знам как свършват за секунди по Великден(така миналата година ги пропуснах) по - добре да си ги купя седм по рано.

# 228
  • Дива Индия
Pepitta_84, Благодаря, че сподели! Няма да си купя.  Grinning
Ще бъде хубаво някой да сподели идеи за розови яйца. poxy 80, освен с декупажната техника (белтък, розова салфетка, белтък) да пробваме. Ама ще е играчка. Пък и моите яйца ще са от кафевите и с боя ще се окаже Мисия невъзможна.

# 229
Pepitta_84, Благодаря, че сподели! Няма да си купя.  Grinning
Ще бъде хубаво някой да сподели идеи за розови яйца. poxy 80, освен с декупажната техника (белтък, розова салфетка, белтък) да пробваме. Ама ще е играчка. Пък и моите яйца ще са от кафевите и с боя ще се окаже Мисия невъзможна.
хихихих добра идея - с розова салфетка Peace

# 230
И между другото в нашия Кауфланд вече НЯМА пъдпъдъчи яйца, сега трябва да ги дебна и като ги пуснат да вземам. Макар че ми се искаше да са по - преснички , ама като знам как свършват за секунди по Великден(така миналата година ги пропуснах) по - добре да си ги купя седм по рано.

Ей затова говорех в началото на темата  Rolling Eyes Тук, във Варна, е винаги така (поне последните 5 години) 10ина дни преди Великден, а по-рано не ми се рискува Rolling Eyes

# 231
  • Сливен
здравейте момичета
видях разкошни неща,поздравления
ето и моите миналогодишни яйчица и се записвам да следя с интерес темата

# 232
  • В най - голямото село
Добро утро и от мен,вижте каква машинка за рисуване намерих в айко http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=104&pid=3137   ,утре ще ходя да я купя и ще пиша дали става
,а за съжаление в Lidl до нас нямаше форми с агънца и зайчета.Хубав ден на всички
Купи ли си машинката , да споделиш отзиви.
Някой питаше за розова боя.
Днес си купих от Кауфланд такава:
http://www.brauns-heitmann-shop.de/Eierfarben/Speedy-Colori/Spee … ri-lila-rosa.html

# 233
  • софия
Добро утро и от мен,вижте каква машинка за рисуване намерих в айко http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=104&pid=3137   ,утре ще ходя да я купя и ще пиша дали става
,а за съжаление в Lidl до нас нямаше форми с агънца и зайчета.Хубав ден на всички
http://www.brauns-heitmann-shop.de/Eierfarben/Speedy-Colori/Spee … ri-lila-rosa.html

Вчера ходих в айко но нямаше/поне така каза продавачката /,утре ще видя в хит ,някой беше писал ,че там също има.
Никаде не намирам голями форми за кекс/зайче,пате,агне .../само в ebay има но дали ще пристигнат за Великден newsm78

# 234

И аз говорех за същата боя

# 235
Момичета, колко дни след "засаждането" житцето ви започва да покълва? Вече си мисля, че моето е ялово  #Crazy

# 236
Момичета, колко дни след "засаждането" житцето ви започва да покълва? Вече си мисля, че моето е ялово  #Crazy

Максимум ден.

# 237

Може би е обсъждано в темата, нямам време да търся, но, ако е от груханата пшеница, която продават в магазините, няма да поникне. Peace

# 238
Здравейте.
Записвам се и аз.Прочетох много интересни неща тук.
Мен също много ме вълнува темата за големите форми  за кекс с великденски мотиви.Не можах  да си купя  от LIDL и  от три  дни се ровя  в сайтове  за поръчка.В Ибей попаднах на  някаква прозрачна форма  на агне,която  не ми е  много  ясна.Вчера  обиколих цяла Варна-и в Биг  шоп няма.Някой да е  виждал някъде?

# 239

Максимум ден.
трябва лида се държи влажно или newsm78аз моето го сложих преди 3 дни върху напоен с вода памук и от тогава не съм го мокрила-ама нямам покълнало още newsm78-къде бъркаме-моето между другото е лимец

Общи условия

Активация на акаунт