Великденската трапеза 2011

• 83 526
  • 547
  •   1
Отговори
# 105
Тези мъфинки определено ми хареса , нищо чудно да се пробват.
Да питам и аз тук , в козуначета тема , видях една мацка беше показала кекс във формата на агне ама не е плоско а е 3Д (така де сещайте се какво имам в предвид) , някой да знае каде се продават из БГ и мога ли да си поръчам от някъде.
Между другото моето житце вече е покълнало Simple Smile))

# 106
pepitta_84
A сигурна ли си че се ползва форма?  Аз съм се заплеснала по рецептата на Venetta
защото има и стъпка по стъпка .... да не става въпрос за това?

# 107
  • Вече на село
Колкото до боите за мъфини, аз използвам тази за яйцата.

# 108
  • Czech Republic
Здравейте!

Продават се и силиконови  или керамични форми за агънца, които се пълнят с кексово тесто. Ето така изглеждат, но не знам дали в БГ ще ги намерите:

# 109
  • Бургас
Момичета видях страхотни идеи за боядисване на яйца,  Hug  но имам няколко въпроса. харесаха ми тези със залепен оцветен ориз , но не разбрах с какво и как го оцветявате и  с какво лепило го закрепяте на яйцето?

# 110
Здравейте!

Продават се и силиконови  или керамични форми за агънца, които се пълнят с кексово тесто. Ето така изглеждат, но не знам дали в БГ ще ги намерите:

Точно за такива говоря , срешнах и др форми подобни , но не и в БГ сайтове за съжаление.

# 111
  • I want it all and I want it now.
toniak,

няма да е спам, сподели моля те в темата откъде във Варна  Hug

Аз за поредна година искам пъдпъдъчи яйца, но 1 седмица преди Великден никъде не мога да намеря във Варна, всичко е изкупено, а стават толкова красиви. Не ми се иска по-рано да купувам, че все пак са яйца.

В Метро съм виждала пътпъдъчи яица.

# 112
toniak,

няма да е спам, сподели моля те в темата откъде във Варна  Hug

Аз за поредна година искам пъдпъдъчи яйца, но 1 седмица преди Великден никъде не мога да намеря във Варна, всичко е изкупено, а стават толкова красиви. Не ми се иска по-рано да купувам, че все пак са яйца.

В Метро съм виждала пътпъдъчи яица.
И в Билата има.....И в Пикадили видях....

# 113
  • София
Здравейте!

Точно за такива говоря , срешнах и др форми подобни , но не и в БГ сайтове за съжаление.

http://www.mytoys.de/Kaiser-Backformen-KAISER-Hasen-Backform/Bac … a01.01.01/1922142

Може да се провери в Биг Шоп магазините, Немските магазини, ТЦМ - понякога там пускат подобни неща.

# 114
Момичета, някой виждал ли е да се продават форми за сладки с форма на яйце? Много ми се иска тази година да направя такива сладки.

Аз просто хванах и си изтеглих кръглата форма миналата година.   Laughing Виж ми поста на първа страница как са станали "яйцата".

# 115
Аз просто хванах и си изтеглих кръглата форма миналата година.   Laughing Виж ми поста на първа страница как са станали "яйцата".

И аз направих същия номер, поизкривих едно кръгче от ламаринените ми формички и стана яйце. Grinning
Тези сладки са рязани с "новата" формичка.

# 116
Моята майка има такава форма на агне алуминиева от едно време .Запалихте ме да изпека и аз едно кексово животинче ще споделите ли рецепта

# 117
  • Балчик
Направих първата си покупка за Великден 2011, от Кауфланд- печатчета за яйца, гумени, които възнамерявам да ползвам след това и за украса на сладки и торти. Peace В комплект с боя за яйца са.

# 118
Супер идея.Много са сладки. Heart Eyes

# 119
Джемма много са готини печатите. Аз вчера ходих до Кауфланд, но не видях такива. Утре пак ще пробвам да потърся. Къде горе долу ги намери?

Общи условия

Активация на акаунт