Великденската трапеза 2011

• 83 526
  • 547
  •   1
Отговори
# 120
  • Балчик
На щанда с боите за яйца. 5.79 лв струват. Peace

# 121
Миналата година посадих в черупки от яйца тревичка, обикновен райграс и станаха перфектни. Райграсът се отглежда много лесно, а и расте много бързо, дори се наложи да го подстигвам:)

Относно яйцата миналата година взех на Ангелов бели, обаче нещо дочувах лоши неща за тях относно храната, която дава на кокошките. Тогава на пазара другите бели бяха полски или чешки, а аз определно съм много скептична към чуждите яйца, особено от Полша, там май е рая за ГМО.

Някои може ли да препоръча хубави яйца, дори и да са с кафява черупка.
А и хубави традиционни бои. Взимах миналата година май на МЕТМА и нещо не ми допаднаха цветовете. Купувах и от немските само че седефените и тези светлите нежни цветове. Немските ми харесаха и бяха сполучливи.

# 122
Здравейте мили дами!!!Нещата които показвате са изумителни!!!Поздравления!!!Леля Ог невероятни сладки!!!Мнго моля някой да ми даде линк с подробно обяснение за правенето на такива красоти.Много ми се иска тази година да зарадвам дечицата с такива приказни сладки. Peace
Здравейте, момичета!

pepitta_84, благодаря за темичката!   bouquet

Записвам се  и аз с някои неща от миналата година (снимката е линк към албума)

Ще ви следя с удоволствие!   bouquet

# 123
Момичета, някой виждал ли е да се продават форми за сладки с форма на яйце? Много ми се иска тази година да направя такива сладки.

Аз просто хванах и си изтеглих кръглата форма миналата година.   Laughing Виж ми поста на първа страница как са станали "яйцата".
Много добра идея!
Миналата година някой беше казал, че правят по поръчка в магазинчето за тенекиени формички на Женския пазар.

# 124
  • София
Аз просто хванах и си изтеглих кръглата форма миналата година.   Laughing Виж ми поста на първа страница как са станали "яйцата".

И аз направих същия номер, поизкривих едно кръгче от ламаринените ми формички и стана яйце. Grinning
Тези сладки са рязани с "новата" формичка.

да де, ама моите формички са все пластмасови.  Thinking

# 125

страхотна тема    bouquet
запис от мен

# 126
И аз направих същия номер, поизкривих едно кръгче от ламаринените ми формички и стана яйце. Grinning

petia_tag , поставяш бойна задача на някой приятелски настроен индивид от мъжки пол (не, че и ти няма да си я направиш, ама така, даваш му възможност за изява Grinning) да изреже една ламаринка, от едната дълга страна да завие ръбчето, за да не ти реже ръката, и да заформи едно яйце, хич не е трудно. Peace

# 127
  • София
 Ако ми позволите, ще се запиша и аз да следя за съвети и рецепти:)

# 128
# 129
Интересно ми е в какво си садите великденската тревичка,в саксийка ли някаква  или може би в нещо като поднос,за да може отгоре да се сложи и някое яйчице?

# 130
  • Русе
 Миналата година садих леща в едно гювече. А преди година си бьх събрала хубав зелен мъх.

# 131
И аз ще търся бели яйца тази година, но въобще не съм наясно с марките... По телевизията гледах в петък репортаж за яйца - внос с изтекъл или изтичащ срок на годност, които се подлагат тук на обработка и ще се предлагат в магазините преди Великден. (Мисля, че Полша беше спомената като една от държавите, от която има такъв внос, но не съм сигурна.)

# 132
  • При децата ми
Интересно ми е в какво си садите великденската тревичка,в саксийка ли някаква  или може би в нещо като поднос,за да може отгоре да се сложи и някое яйчице?

Присъединявам се и аз към въпроса?

# 133
  • София

petia_tag , поставяш бойна задача на някой приятелски настроен индивид от мъжки пол (не, че и ти няма да си я направиш, ама така, даваш му възможност за изява Grinning) да изреже една ламаринка, от едната дълга страна да завие ръбчето, за да не ти реже ръката, и да заформи едно яйце, хич не е трудно. Peace
моят индивид от мъжки пол хич не обича да се занимава с такива неща.  Laughing Аз и затова си търся готово.

Аз да кажа за кексовите формички с агнета и зайци! В ТСМ има такива, комплекта на форма на зайче и агне е 15лв., а формите не са малки. Аз още се чудя дали да си купя, защото пък ми се искаше да има по-малки формички и да направя и раздавам за децата в градината, но, ако някой се интересува, много изгодно излиза според мен.  Peace

# 134
Офф с тая промоция в Лидл ще се изям , вчера бяхме в Кж и днес я пуснаха тая промоция , как да не се ядосва човек , кажете ми.
ТЕзи печатчета са много яки , дано ги има и в нашия Кауфланд

Общи условия

Активация на акаунт