Великденската трапеза 2011

  • 83 644
  • 547
  •   1
Отговори
# 255
  • Мнения: 3
Едно яйчице нправих днес за проба

# 256
  • Мнения: 398
Тези са от едни по-предишни години, разбира се. Да видим тази докъде ще ми стигнат времето и желанието. Козунаци и курабии не правя, но затова пък цели два дни се забавлявам с боядисването - в четвъртък след работа до посред нощите и в събота.

http://www.resizr.com/resized/4c3c.jpg
http://www.resizr.com/resized/6783.jpg 
http://www.resizr.com/resized/542f.jpg
http://www.resizr.com/resized/4c3c1.jpg
http://www.resizr.com/resized/6054.jpg
http://www.resizr.com/resized/6afb.jpg
http://www.resizr.com/resized/8114.jpg

Дано имате търпение да ги видите и да послужат на някого за идея.

Аз не мога да видя нещо снимките  newsm78

esen
страхотно се е получило.Май и аз ще се пробвам

# 257
  • Мнения: 13
моля ви за помощ как съм ви изпуснала миналата година не знам поне тази да се поправя ще е добре  Simple Smile видях големи красоти някои може ли да ми разясни как да си боядисам яйцата така
http://mysticolors.com/velikden/wp-content/uploads/2009/03/45.jpg

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 11:45 от Didkaaa

# 258
  • Мнения: 1 252
Shonny не се отварят снимките..
Есен, това яйце е с декупаж - с белтък , нали ? много красиво! Hug

# 259
  • Мнения: 12 746
Рòса какво представлява декуража с белтък? Вместо Ц200 се използва белтъка, така ли?

# 260
  • Мнения: 186
Едно яйчице нправих днес за проба


Страхотно е ,как го направи -чрез декупаж ли newsm78

# 261
  • Мнения: 12 746
Тези варени ли са или продухани?
Много са красиви  Heart Eyes

# 262
# 263
  • Тайна, майна
  • Мнения: 235
Shonny, много хубави яйца! Заслужава си времето! А тези, които са като рошавки изрисувани, как стават?
Май никой друг не е успял да види снимките. Не знам защо е станало така - докато ги правех, се получаваше.
Предполагам тези имаш прадвид. Капвам капка от боя на яйцето и започвам да го въртя докато капката се разтича. В същото време с клечка за зъби "издърпвам" от капката. Обикновено използвам от гелните бои, защото се разтичат по-бавно. Обаче пък и яйцето трябва да е топличко, за да не "замръзне".
Стана ли ясно?  newsm78 В смисъл успях ли да го обясня добре?

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 13:42 от Shonny

# 264
  • Мнения: 118
Аз ги видях, отворих ги без проблем   bouquet

# 265
  • Мнения: 167
Shonny, много хубави яйца! Заслужава си времето! А тези, които са като рошавки изрисувани, как стават?

Предполагам тези имаш прадвид. Капвам капка от боя на яйцето и започвам да го въртя докато капката се разтича. В същото време с клечка за зъби "издърпвам" от капката. Обикновено използвам от гелните бои, защото се разтичат по-бавно. Обаче пък и яйцето трябва да е топличко, за да не "замръзне".
Стана ли ясно?  newsm78 В смисъл успях ли да го обясня добре?

Мерси за отговора, Shonny. А кои са тези гелни бои, че не се сещам, тези със желатин ли?

# 266
  • Мнения: 398
Днес правих първи кекс във формата на заек по рецептата на Джема и бързам да ви го покажа.
Обаче-малко ми залепна за формата, а обилно я намазах с масло.Малко поизтече отдолу  newsm78 и като че ли е леко препечен отвън.Отвътре е добре изпечен и е невероятно вкусен.Джема благодаря, че сподели рецептата.Искам да те питам кога отваряш формата, за да извадиш кекса-трябва ли да е топла или да е изстинала. newsm78
Ето го и него

# 267
  • Мнения: 1 252
Рòса какво представлява декуража с белтък? Вместо Ц200 се използва белтъка, така ли?
Виж в началото на темата, изрязват се мотиви от салфетлка и се лепят с белтък.
И аз в тая тема разбрах за този метод и много ми допадна. Тази година ще пробвам.

# 268
  • Мнения: 6 792
аз да се оплача моята трева хич я няма една шепа пшеница сложих ама ако взема да броя една трета само е покълнала,дали да не пробвам и с леща имам ли време лещата по бавно или по бързо  пониква?

# 269
  • Мнения: 1 263
Виж в началото на темата, изрязват се мотиви от салфетлка и се лепят с белтък.
И аз в тая тема разбрах за този метод и много ми допадна. Тази година ще пробвам.
Ще пробвам и аз  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт