Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 512
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Simo66, thank you   bouquet

# 556
И разбира се не бих пропуснала награждаването на Окан  Peace

# 557
Заповядайте и 2 трейлър на 12 серия Peace

Великолепният век - 12 еп.- трейлър 2

# 558
Хмм, видяхте ли сега колко кръвожаден, невъздържан и неблагодарен можел да бъде Великолепният Сюлейман..а някои тук припадаха по неговата великолепна прелест и да не изброявам още какво Shocked
И къде е кръвожаден,неблагодарен...още не сме видяли серията Mr. Green
Аз виждам един добър,благороден, мъдър и великолепен султан Peace
Различни филми ли гледаме newsm78 или не си тук да коментираш филма, а да "играеш"ролята на дразнител Twisted Evil само, не си на правилното място- публика  ти липсва Mr. Green
Лично аз не чета постове на недобронамерени провокатори- а това ти "мнение" го прочетох в поста на великолепната АРИ Peace от нея можеш да се научиш как се пише Heart Eyes така ,че всеки с удоволствие да те чете Peace Grinning
Нищо лично- приятелски съвет Peace

Такаа, както вече стана ясно - половината тук са проф.преводачи, а другата са или историци или адвокати  Wink Пак нищо лично, но т.нар. "великолепна АРИ" /лицемерието го оставям за теб, понеже не споделям подобни чувства/ би могла сама да отговори, при добро желание, на моята реплика. Още повече че не виждам на какво бих могла да се уча от нея, най-добре ще е тя да вземе пример от мен как се пише грамотно /стига да познава бълг.език в достатъчна степен/ Naughty  И да бе, наистина ли гледаме различни филми, всеки ден това се питам  Joy Joy Joy хайде да ни разясниш кое му е благородното и мъдрото на "великолепния" султан Сюлейман /да оставим настрана историч.извори, приносът на СС за ОИ е бил преценяван субективно и във връзка с актуалния момент/ newsm78 newsm78  Първо - СС заряза най-демонстративно и брутално прекрасната и влюбена в него Махидевран, за да се търкаля с някаква дръзка тийнеджърка /още се чудя как успя да му прости Махи-то  Shocked/, второ - сестра му изпитва неистов страх от реакцията му /знаем за какво и не ми се оправдавайте с тогавашните порядки, става дума за характера на човека/, трето - при всяка поредна издънка в харема СС едва се сдържа да не убие подчинените си /сякаш пред него не стоят хора, а мухи/, четвърто - не ми казвай, че не ти е правил впечатление кръвожадният му поглед, когато нещо не стане на неговата, пето - така ли е редно да се държи /както в новия фрагман/ с човека, на когото дължи живота си /Ибрахим/, шесто - всички знаем много добре как се разправя по-късно с децата си, близките си подчинени, с най-добрия си приятел /макар и под натиска на любимата си куртизанка/, да продължавам ли или още не е ясно, че филмът всъщност е един и същ, но просто някои от "старите" форумки-ветеранки не възприемат новодошлите, нито пък различното мнение?! А що се отнася до публиката - щом има кой да се "дразни" и засяга от мнението ми, значи съм улучила право в целта и съм изказала неудобна истина. Освен да коментирам, за какво друго да си губя времето, в излишни хвалби и позьорско лигавене??

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 05:48 от Sveltesse

# 559
# 560
# 561
Sveltesse, чудя се  защо все някой трябва да си излива негативизма в темата?!  ooooh!
Голямо заяждане, голямо чудо!

Махито как била простила на Сюлейман?!  ooooh!На мен пък ми е чудно той как и прости, че сложи отрова на трапезата му... Sick  това  си е  равносилно на държавна измяна, като нищо можеше да и хвръкне главата. Все пак е султан, харема е нещо нормално за него и може да бъде с която си пожелае, без да пита когото и да било. Нещо май се забравя за кои времена  става въпрос?! Mr. Green   А Хатиджето треперела от страх - колко пъти и каза, че му е много скъпа, и иска да е щастлива. Защо Хатидже не му каза какво изпитва, не че я упреквам....така са ги възпитавали в покорство, но то си е до характер. Хюрремката, колкото и да е дръзка и неуравновесена, поне се бори - когато искаха да я омъжат и разкарат от двореца, се противи до края и с всички средства. Както се казва - щом една змия успее да оцелее толкова дълго сред множество себеподобни, значи заслужава да се издигне над всички тях! Mr. Green
 А дали е справедлив султанът - да, справедлив е според тогавашните разбирания! Което не означава, че трябва да е душко-добродушко, та да му се качат на главата...Времената не го позволяват, ръката с която управлява, трябва да е железна.  

# 562
  • София
Малко снимки от 12-ти епизод:

# 563
Не съм влизала във виртуала и съм пропуснала много ooooh!
Много се радвам за ОКАН- заслужава си наградата Peace
Благодаря за трея,снимки и видео,много инфо- великолепен водещ,а и партньорката му също-аз съм й фен  Peace
Семейство Ергенч - влюбени красиви щастливи Hug

# 564
# 565
за фенките на Окан  Hug от филма, за който взе наградата   smile3501 "Av Mevsimi"

# 566
Sveltesse, чудя се  защо все някой трябва да си излива негативизма в темата?!  ooooh!

Махито как била простила на Сюлейман?!  ooooh!На мен пък ми е чудно той как и прости, че сложи отрова на трапезата му... Sick  това  си е  равносилно на държавна измяна, като нищо можеше да и хвръкне главата. Все пак е султан, харема е нещо нормално за него и може да бъде с която си пожелае, без да пита когото и да било. Нещо май се забравя за кои времена  става въпрос?! Mr. Green   А Хатиджето треперела от страх - колко пъти и каза, че му е много скъпа, и иска да е щастлива. Защо Хатидже не му каза какво изпитва, не че я упреквам....така са ги възпитавали в покорство, но то си е до характер. Хюрремката, колкото и да е дръзка и неуравновесена, поне се бори - когато искаха да я омъжат и разкарат от двореца, се противи до края и с всички средства. Както се казва - щом една змия успее да оцелее толкова дълго сред множество себеподобни, значи заслужава да се издигне над всички тях! Mr. Green
 А дали е справедлив султанът - да, справедлив е според тогавашните разбирания! Което не означава, че трябва да е душко-добродушко, та да му се качат на главата...Времената не го позволяват, ръката с която управлява, трябва да е железна. 

mimata67, и аз се чудя защо отправяш този въпрос към мен?? Вероятно понеже Lilims е ограничила входящите лични съобщения и нехае за отговора на злобните й нападки докато се прави на божа крава пред погледите на всички /вероятно личните й проблеми я избиват на истерична заядливост/...Мнението, което си ни представила, си е лично твое и няма сила на този свят, която да ме накара да повярвам, че ти в положението на пренебрегната жена не би се опълчила на похотливия си партньор. Иначе отстрани е много лесно и забавно да коментираш какви били тогавашните разбирания и да си сложиш капаците, без да те интересува какво мислят останалите  Laughing  И пак се замисли кой точно се заяжда и с кого Naughty Хайде, стига сте ме занимавали със злобните си забележки, и без това ви отделих прекалено много време, а то е пари  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:43 от Sveltesse

# 567
  • Атлантис, Галактика Пегас
Sveltesse, чудя се  защо все някой трябва да си излива негативизма в темата?!  ooooh!

Махито как била простила на Сюлейман?!  ooooh!На мен пък ми е чудно той как и прости, че сложи отрова на трапезата му... Sick  това  си е  равносилно на държавна измяна, като нищо можеше да и хвръкне главата. Все пак е султан, харема е нещо нормално за него и може да бъде с която си пожелае, без да пита когото и да било. Нещо май се забравя за кои времена  става въпрос?! Mr. Green   А Хатиджето треперела от страх - колко пъти и каза, че му е много скъпа, и иска да е щастлива. Защо Хатидже не му каза какво изпитва, не че я упреквам....така са ги възпитавали в покорство, но то си е до характер. Хюрремката, колкото и да е дръзка и неуравновесена, поне се бори - когато искаха да я омъжат и разкарат от двореца, се противи до края и с всички средства. Както се казва - щом една змия успее да оцелее толкова дълго сред множество себеподобни, значи заслужава да се издигне над всички тях! Mr. Green

mimata67, и аз се чудя защо отправяш този въпрос към мен?? Вероятно понеже Lilims е ограничила входящите лични съобщения и нехае за отговора на злобните й нападки докато се прави на божа крава пред погледите на всички /вероятно личните й проблеми я избиват на истерична заядливост/...Мнението, което си ни представила, си е лично твое и няма сила на този свят, която да ме накара да повярвам, че ти в положението на пренебрегната жена не би се опълчила на похотливия си партньор. Иначе отстрани е много лесно и забавно да коментираш какви били тогавашните разбирания и да си сложиш капаците, без да те интересува какво мислят останалите  Laughing  И пак се замисли кой точно се заяжда и с кого Naughty Хайде, стига сте ме занимавали със злобните си забележки, и без това ви отделих прекалено много време, а то е пари  Mr. Green
Ами недей го харчи това време в подобни коментари.
Мимата е абсолютно права в изказавенот си за време и място на действието.   bouquet
Душко добродушко дали щеще да е Великолепни??? #Crazy

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 18:33 от Kordelia

# 568
Ами недей го харчи това време в подобни коментари.
Мимата е абсолютно права в изказавенот си за време и място на действието.   bouquet
Хахааа, да се чуди човек с вас да се смее ли, да плаче ли, прав е Ибрахим /нашият/, такива булки като вас определено заслужават да се срещнат с някой плейбой, който да ги потретира както СС джариетата  Mr. Green О времена, о нрави, всъщност май разлика няма - в робската психика и в липсата на собствен разум. Повечето проявявате колективен такъв, а той не е много типичен за човешката раса...все пак търпим еволюция, поне някои от нас  Wink

# 569
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами виж какво, прибирам се след много дни отсътствие и ви чета... последните няколко поста ми правят впечатление, с едни съм съм съгласна с други не. Пиша си това което си мисля, защото най добре е формулирано вече преди мен.  Това, ама абсолютно няма нищо общо нито с робска психика нито с нещо друго. Отделно че мога и да кажа това което е обидно за мнозина тук: моята психика е свободна от турското ви робство...  Wink   Peace Можеш от тук нататък да почнеш да се "катериш по имперския ми панталон". Много пъти са ми казвали подобно нещо.  Peace  Защото аз се гордея с това че съм родена в една Империя с минало, настояще и бъдеще.
Поднасям искрени си извенения към останали четящи в темата.   bouquet
Просто ме ядосват подобни постояни заяжания. Четях доста време без да се изкажа на определено пишещи.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт