Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 468
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В 11 епизод защо се ядоса толкова СС като прочете писмото на Ибрахим ,според вас?

...ако се наемеш да ни го преведеш, може да покоментираме  Wink

Joy

# 631
Ето го превода на писмото,направен е набързо...няма кой знае каква литературна стойност  Joy

Намирам се между Ада и Рая.В Чистилището съм.Така ли ще протече живота ми.Когато видя лицето Ви,се разкриват градините на Рая,вървя към благоденствието.Но когато съм далече от Вас,пламъците на Ада обгръщат душата ми,изгарям и проклинам съдбата.

# 632
Оф че съм отнесен тази вечер,вярно че епизода още не е преведен...

На теб ти е простено, знаем за увлечението ти по "две хубави очи", демек - влюбен си  Hug

# 633
Не Gawina , по скоро погледа му казваше "Че защо ли трябва да знае Ибрахим",мое мнение.

# 634
Оф че съм отнесен тази вечер,вярно че епизода още не е преведен...

На теб ти е простено, знаем за увлечението ти по "две хубави очи", демек - влюбен си  Hug
Хахаха днес по-скоро съм уморен...и едното в комбинация с другото ,е пълна каша в главата ми.

# 635
Ето го превода на писмото,направен е набързо...няма кой знае каква литературна стойност  Joy

Намирам се между Ада и Рая.В Чистилището съм.Така ли ще протече живота ми.Когато видя лицето Ви,се разкриват градините на Рая,вървя към благоденствието.Но когато съм далече от Вас,пламъците на Ада обгръщат душата ми,изгарям и проклинам съдбата.

Хмм, наистина съм озадачена, дали случайно СС не си е помислил, че думите са насочени към него самия  Wink /въпреки че едва ли би му станало чак толкоз неприятно Laughing/...или просто фрагманът отново подвежда и писмото не е свързано в голяма степен с гнева на султана по-късно newsm78...все си мислех, че тук някъде се мъдри името на Хатидже, но не би  newsm78

# 636
Не Gawina , по скоро погледа му казваше "Че защо ли трябва да знае Ибрахим",мое мнение.

newsm10

# 637
Хмм, наистина съм озадачена, дали случайно СС не си е помислил, че думите са насочени към него самия  Wink /въпреки че едва ли би му станало чак толкоз неприятно Laughing/...или просто фрагманът отново подвежда и писмото не е свързано в голяма степен с гнева на султана по-късно newsm78...все си мислех, че тук някъде се мъдри името на Хатидже, но не би  newsm78
Не фрагмана не подвежда ,11 епизод свърши именно така ,с прочитане на писмото и породения гняв на Султана след това.Аз не бих се разгневил толкова на любовен СМС на приятел даже бих се зарадвал.Дали Мерал ще си спази обещанието.... #2gunfire,а може и да го спазила ,стига ние да разберем кога и как.

# 638

Halit ile Bergüzar'a sabır...

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'e sabır diliyorum. Kim bilir "Sevişme-öpüşme sahnelerinden rahatsızlık duyuyor musunuz?" sorusu kaç kez soruldu kendilerine. Ya sabır! Arkadaşlar bu adamların mesleği bu...

Bir doktorun eşine "Doktor beyin yaptığı ameliyattan rahatsızlık duyuyor musunuz?" sorusu nasıl sorulamazsa, oyuncuya da bu sorulmaz. Bu kadar çok, üst üste hiç sorulmaz.

Biraz daha yaratıcı sorular lütfen. Günler geçiyor, bizde hep aynı filmi izliyormuş hissi devam ediyor.

# 639

Вай, вай, вай...

За добро или лошо съм пропуснала днешните разгорещени дебати в темата  Rolling Eyes

Пак се върнах да прочета правилата на форум бг-мамма и никъде не видях изискване да се говори на академично ниво български език, за да можеш да пишеш в темите. Ако има такова изискване и съм го пропуснала, моля да ме коригирате  newsm78
Не зная защо ама днешните полемики много ми напомниха на изказванията на един любим професор.
Подбирам произволен пример за да ви демонстрирам тезата си. Всякакви прилики с лица и събития от днес не са случайни
 Peace

Надяваме да сме приключили с темата за неграмотността и еволюционното развитие, за да продължим нататък без обиди.  Peace

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 05:33 от anna3com

# 640
И аз да се включа с благодарности към хърватките   bouquet благодарение на които както изглежда ще гледаме серията с превод  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=B7mi8NSiZ2I

Има думи по нявга излишни за нас,
има думи в сърцата ни скрити.
За какво ли да казваме всичко на глас,
щом са казали всичко очите?!
Замълчи, замълчи....

Говори, говори,
има думи добри,
малки думи със сила голяма!
Говори, говори,
замечтани дори
тези думи ги чакаме двама!
Говори, говори!

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 05:16 от anna3com

# 641

Не плачи, не плачи
имаш фенове и ти...
Не го приемай толкoз тежко.
Има кой и теб да подкрепи.  hahaha Laughing

# 642
# 643
Е,Ани!Напълни ми душата!Много сполучливо и на място е клипа ти!

# 644
Здравейте  Hug Hug Hug

Надявам се е не се натрапвам в темата! Радвам се да видя че има хора, които следят филма и има от къде да чета информация за него!

Изгледах филма с превод и без превод почти на един дъх дето се вика, но ми е трудно да чакам седмична доза всяка сряда както и другите серийни Турски филми. Благодаря на хората,които превеждат и са се погрижили за това.
Винаги ми е било интересно да гледам исторически филми.

Не можаха ли да намерят по-хубавка актриса с руски произход в ролята на Хуррем? Можеше да се постараят.

Общи условия

Активация на акаунт