Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 459
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, освен в masters, има ли другаде преведен 11ти епизод?! Rolling Eyes Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 10:52 от t1n43t0

# 646
  • Атлантис, Галактика Пегас
За мен ситуацията с гнева на СС май въобще не е свързана с Хатидже и Ибрахим и техни любовни терзания.  Peace
Ножа в ръката на СС в първия фрагман и ножа в ръката на Виктория е един и същ ми се струва. И най вероятно онази Мата Хари не се справила с поставената й задача да прати СС при баща му. А кой доведе Виктория в харема? - Ибрахим!  Wink Та гнева на СС свързан май с това по скоро. Знаем вече че фрагмани подвеждащи, за туй е сложено писмото в него.  Peace
Днес ще видим.  Wink Mr. Green

# 647
  • В тъмната гора.

През 1526 година друг посланник пише, че султана не обръща никакво внимание на Махи, а го е насочил към Хюррем. Тя била „млада, но не красива, въпреки че е грациозна и дребничка”.

Мерием не е нито дребничка, нито грациозна. Не танцува добре, дори не се движи грациозно, направи ми впечатление, че Селма Ергенч го прави много добре.

# 648

През 1526 година друг посланник пише, че султана не обръща никакво внимание на Махи, а го е насочил към Хюррем. Тя била „млада, но не красива, въпреки че е грациозна и дребничка”.

Мерием не е нито дребничка, нито грациозна. Не танцува добре, дори не се движи грациозно, направи ми впечатление, че Селма Ергенч го прави много добре.
Защо тогова са я избрали Мерием?  newsm78 На мен също недодялана ми се вижда и с груби едри черти и прекалено висока.  Mr. Green

# 649

НАДЕ smile3501 newsm51    love001

НАПРАВО СИ Е ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО Peace Ибрахим,морето...и това нежно ефирно видение..страхотна си,благодаря за удоволствието ,с което ни радваш Hug

# 650
Момичета, освен в masters, има ли другаде преведен 11ти епизод?! Rolling Eyes Hug
Ами то има ли 11 епизод с превод? newsm78 Мисля че още се превежда...

# 651
Мисля, че Сюлейман много добре знае до кого е писмото. Когато каза, че ще жени сестра си, Хюрем го попита „Ибрахим знае ли”. Погледа му беше като на човек, който навързва нещата. Обаче, Хатидже толкова пъти отказа да каже какво иска, че може би да си мисли, че Хатидже не се вълнува, а Ибрахим й досажда.

Аз също мисля, че Сюлейман се досеща за чувствата на Ибрахим- Peace

АНИ за пост 641,642  smile3501 newsm51

# 652
Здравейте  Hug Hug Hug

Надявам се е не се натрапвам в темата! Радвам се да видя че има хора, които следят филма и има от къде да чета информация за него!

ДОБРЕ ДОШЛА  newsm51 newsm51 newsm51

# 653
Мисля, че Сюлейман много добре знае до кого е писмото. Когато каза, че ще жени сестра си, Хюрем го попита „Ибрахим знае ли”. Погледа му беше като на човек, който навързва нещата. Обаче, Хатидже толкова пъти отказа да каже какво иска, че може би да си мисли, че Хатидже не се вълнува, а Ибрахим й досажда.

Аз също мисля, че Сюлейман се досеща за чувствата на Ибрахим- Peace

АНИ за пост 641,642  smile3501 newsm51
Че се досеща за чувствата - може би... но че гнева му не е свързан с това, почти съм убедена.  Peace

# 654
Да ,права си- много са  подвеждащи фрагманите Praynig а и втория фрагман с Виктория вече дава нова посока на предположенията ни Naughty
Значи ли ,все пак ,че Виктория е избрана ,за поредната любовна нощ newsm78 и кой я препоръча newsm78 Ибрахим newsm78 а кой я доведе в харема- Ибрахим Mr. Green

# 655
Съответно гнева към кой е насочен? Ибрахим.  Mr. Green Peace тъй че не става дума за отношенията между двама влюбени.  Peace

# 656
Съответно гнева към кой е насочен? Ибрахим.  Mr. Green Peace тъй че не става дума за отношенията между двама влюбени.  Peace
Това - за влюбените Ибрахим и Сюлейман- все пак във филма не са го загатнали ,за да е причина Praynig

# 657

До колкото зная, 11 серия не е преведена и качена никъде  newsm78. Искам само да кажа че тази серия ще се забави. Екипът си взема малка "творческа почивка" за размисли и асимилиране на безпочвени обвинения. Аз лично имам нужда от такава...Когато си супер ентусиазиран и те ударят с нещо като с мокър парцал, ти е необходимо време да се съвземеш и да разбереш човешката злоба и завист и има ли тя почва в твоя и без това напрегнат и ангажиран живот. Благодаря на всички за разбирането   bouquet За да няма спекулации: не сме се отказали да превеждаме!!! Само размишляваме  newsm78

# 658
  • София
А, да, сега видях, че ми излиза, че няма субтитри. Само епизодът е качен. http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=60938

Мое объркване, сори. Embarassed Embarassed Embarassed

# 659
Ани и всички от екипа на преводачите, моля не се отказвайте да превеждате!
Гледам само преведените серии, за което съм Ви много благодарна!
Сигурно има и много други като мен.
Без превод не разбирам нищо!
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт