Колко килограма качихте по време на бремеността

• 83 479
  • 845
  •   1
Отговори
# 105
По такива теми пишат само момичета, качи ли максимално 10-12 килограма... ще кажеш, че всички бременни са фиданки.
Е, аз качих 22, бях станала като кораб  hahaha

А после върна листарите килограми?

# 106
14 кг ,но още се боря с 15 отгоре на тях Sad

# 107
20 кг phpBB

# 108
Браво на теб,предполагам си се хранила доста здравословно и си се движила.Но и определено си е до ген.Интересно кокло кг "остави" в болницата след раждането ?Сигурно всичките?

Не е за браво, защото ми забраниха доста неща да ям след апандиситна и бъбречна криза в 5ти и съответно в 6ти месец. Така, че малкото, което можех да ям, гледах да е здравословно за бебето - да. Чисто месо, сирене, яйца. Без плодове и салати (заради апандисита забраниха целулозата, добре, че бях на Матерна), без сладки неща, без боклуци, за да има място за свястната храна. Докато другите бременни се глезят да хапват, каквото им скимне, аз чаках да родя, че да почвам да си ям любимите храни. Беше голям тормоз.  Crazy
За движене - не - по цял ден пред Foxlife. Laughing
Ген - да. Оставих всичките, че и отгоре.

От колко стартира?
Всички мои познати, които качиха под 9кг. стартираха от тегло над нормата или иначе казано си бяха  +5,6 още преди да забременеят.

Аз съм 175 висока и забременях 54кг. Поднормено стартирах и така финиширах. 60кг отидох да раждам... а после не ми е било до мерене в родилното, но сигурно съм паднала на 52.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 17:50 от Misty

# 109
Пълен ужас е при мен. +14 за сега  Cry   После обаче ще ги мисля, само бебчо да е добре,дано.

# 110
Аз ударих 10кг. и после с -10кг. сега съм си на килограмите, та може и -1-2 да съм  Simple Smile В нормалка форма съм 62кг. и съм висока 172см.

# 111
Тази ми е болна тема  Sad

Пълрвият път забременях 59, родих 73, имах качени 14кг, свалих ги за 6м. със кърмене и здравословно хранене, като в болницата оставих полвината.
Сега стартирах от 75 кг ( три неуспешни бремености ми качиха 15 кг, така и не ги свалих от хормоните  Blush), сега вече съм 20 отгоре, разбирайте над 90 кг. Не ми се мисли как ще ги сваля и хич не се успокоявам, с разни приказки само да сме живи и здрави. Сега вече наблягам повече на плодове и салати и съм позадържала кг, но при мене има прееклампсия и една часто то кг. са течности по крайниците .

Чуставм се като КИТ, толкова ми е зле и ми тежи, че нямам думи, направо ме е срам да застана до мъжо, като че съм му Леля  ooooh!

Воля имам и съм упорита и се надявам след 1 година да се върна поне на 65-66 кг.

Кумата ми е успокоение, че и тя качи като мене с второто над 25 кг. и за 3 месеца свали 20 кг само с кърмене и здравословно хлранени и недоспиване  Laughing

# 112
И до ген е, и до хранене, и до усложняващи ситуацията фактори, както при jen. jen, желая ти успех!   bouquet

Аз забременях на 50 кг при ръст 1.58 м, т.е. 2 кила над оптималното ми тегло, сега в 9-ти месец съм +8 кг, повечето от които качих между 4-ти и 6-ти. Ям всичко, което ми се прияде, просто не се тъпча, но и избягвам боклучавите храни. Не се и движа особено активно, особено откакто започнаха да ме болят всички кости в областта на таза. Мисля, че просто съм извадила късмет с генетичния аспект, за който съм много благодарна.

# 113
С първата бременност качих 12 кг, с втората 11 кг, но при втората доста търчах покрай малката. С първата бременност бях като на угояване и не се навеждах да не се изморя случайно. Mr. Green

# 114
С първата бременност качих 13 кг и ги свалих после. Сега качих 18 кг и имам да свалям още 7 кг.

# 115
  • Испания и Стара Загора
С първата бременност качих 9кг,а с втората 12кг.След раждането не свалих нищо,а качих още 10кг.И още се мъча да ги сваля. Tired

# 116
За цялата бременност качих общо 8 кгл 20 дни след раждането бях с 18 кг по-малко Peace

# 117
Аз засега съм 4 отгоре, но най- ме е яд някой като ми каже внимавай да не станеш мн дебела ще се ограничаваш #Cussing outА аз не ям повече от преди..

# 118
Аз засега съм 4 отгоре, но най- ме е яд някой като ми каже внимавай да не станеш мн дебела ще се ограничаваш #Cussing outА аз не ям повече от преди..
ее да внимаваш да внимаваш...гладна няма да седиш,не слушай какво ти говорят.Има много,които се ограничават,но качват заради хормоните.Единственото,което моежш да направип е да подбираш храната.Аз така направих и до 13 седмица не качих нищо,но все пак си е строго индивидуално  Wink

# 119
radi4ka_me за съжаление не можах да си ги върна, но почти  Whistling бях станала 59 по едно време, с 2 повече, отколкото забременях. Сега съм 67... не знам точно как се получи, но след двата аборта много качих! Не съм започвала да ям повече, ям си едни и същи неща и по един и същи начин откакто се помня - по много, от всичко, което обичам, без график, когато ми се яде (не понасям, обаче, сладко, може би това ме е спасявало да не се търкалям)! Винаги съм била слаба, но уви, сега с тези раждания и аборти ми се разказа играта!

Общи условия

Активация на акаунт