Звездни компромати-97

• 65 512
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кейти Холмс никога не ми е харесвала и продължавам да не виждам абсолютно нищо в нея / то и в мъжа и де  Mr. Green/ ,ама да си се обичат и да са щастливи  Sunglasses

# 16
Сурито е с много смешни обувки  Laughing

# 17
  • София
  bouquet

# 18
# 19
  • София
  bouquet

Харесвам ръцете на Камерън, в доста добра форма е  Peace

Благодаря и за прекрасните снимки на Мадона  Heart Eyes

# 20
# 21
  • София
Ох как си мечтая за такива ръце като на Камерън, страхотна е!

# 22
  • София
Кейти Холмс от кога има такива едри бедра/крака? Мислих я за по-фина  Thinking
Такива са и, не си обърнала внимание  Peace  Simple Smile
Кейти има много груби крака, дискутирали сме и в други теми. Имам чувството, че колкото и да слабее, краката й ще си останат същите.

# 23
# 24
Кейти Холмс от кога има такива едри бедра/крака? Мислих я за по-фина  Thinking
Такива са и, не си обърнала внимание  Peace  Simple Smile
Кейти има много груби крака, дискутирали сме и в други теми. Имам чувството, че колкото и да слабее, краката й ще си останат същите.

Явно е ген, тогава...

Имам приятелка, много фина в горната част на тялото и по-едра надолу. Тренира усилено, но така и не може да се отърве от целулита..Просто е предразположена и генетично, и всякак, та според мен няма много смисъл да се трови, по-скоро трябва да го приема, че е такава. Аз пък съм обратното, слаба надолу и по-едра в горната част- гръб, гърди, ръце. Затова може би искам ръцете на камерън Диаз. Страхотни са, на мен не ми пречат и не намирам, че не са женствени. Но може би наистина не биха отивали на всеки тип жена, затова и не всеки ги харесва  Wink

# 25
  Снимките на Мадона в старата темичка много ме зарадваха, ехххх какви времена са били 80-те
  Направи ми впечатление, че на повечето снимки Мадона е в "double denim", нещо  типично за средата на 80-те, което последните 20год. беше абсолютно избягвано, но ето, че през миналата пролет в колекциятана D&G ( и не само)  се появи, точно този луук, явно са били инспирирани от Мадона и нейните, млади години, те са и луди фенове  Heart Eyes
  Мадона през 80-те  http://prikachi.com/images/352/3102352Y.jpg
                D&G 2010   http://prikachi.com/images/348/3102348v.jpg

# 26
Предната страница някой пита къде се снима Готварското шоу на Славчо. Да, в Добрич се снима. В Международния колеж "Албена", на 3 етаж, където е Кулинарната академия. Спят в градския парк, на тенискортовете. Е, не точно на кортовете, а в хотела Изида Simple Smile))  Там спят и готвачите, под карантина са Simple Smile Не им позволяват и телефони да имат. Залагам, че Сидония ще е една от финалистките.

# 27
Цитат
Спят в градския парк,
преди да продължа да чета...  Joy

# 28
Залагам, че Сидония ще е една от финалистките.
Peace  И аз така

Андреа http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/197027_2018181831 … 041_1592215_n.jpg
Харесвам я  Sunglasses

# 29
 Вместо "запис" да споделя, че много ми дожаля за Галена от снимките в предната тема. Сигурно е унизително да си певица, а всъщност да трябва да танцуваш боса между нечии чинии Sad

Общи условия

Активация на акаунт