Звездни компромати-97

• 65 489
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Това парадиране нормално ли е? За мен не е. Егати и селския манталитет.
За тях сигурно е нормално. Нали са звезди.... Laughing

На кое викате парадиране?

# 676
Емилия и Ивана много неглиже, толкова ли не можаха да сложат по официално облекло Rolling Eyes

# 677
Ивана сигурно спи с тези очила...и поне малко по-семпло да се беше наклепала...направо кривогледа изглежда с този наслоен грим на очите...Емата я оставям без коментар Tired

# 678
  • София
На това, което е дадено като инфо. Не на букета всеки случай.
Имам чувството, че и да пръдне Галена, и това велико събитие ще бъде отразено подобаващо в Планета.

# 679
Галена в Чикаго 1
2
3
Ивана 1

# 680
http://woman.-spam082-/n/majka-inzhektira-s-botoks-8godishnata-s … shterya.7893.html

hotnews . bg

Майка инжектира с ботокс 8-годишната си дъщеря

Confused Confused Confused

# 681
На това, което е дадено като инфо. Не на букета всеки случай.
Имам чувството, че и да пръдне Галена, и това велико събитие ще бъде отразено подобаващо в Планета.

Планирано от Планета са снимали пристигането на Галена на родна земя, а Галин я посрещнал на летището с подаръка - нова кола. Да, парадиране е, можеше да й го подари без камери  Thinking

Райна и Светльо много ми харесват.

# 682
Ивана  1 2
Алисия 1

# 683
  • На морето!
Райна и Светльо много ми харесват.
И на мен. Вече се обърках- двойка ли са или не?
Райна е единствената фолк певица, на която симпатизирам, но "не съм запозната с творчеството й" както казва Мара Отварачката.

# 684
# 685
  • София
Оле,ужас! #Crazy

От срещата с президента Десислава най-подходящо облечена.Какъв им е бил проблема на Емилия и Ивана да си купят по един стилен официален дамски костюм не знам..

# 686
# 687
  • София
Викаш бабето може отдавна да не е между живите,ние тука още се дивим на снимката и.Не бях я виждала,честно.

# 688
Ръцете и са, като на граблива птица  Sick

# 689
Това парадиране нормално ли е? За мен не е. Егати и селския манталитет.

Забелязахте ли как мъжът и е стъпил на пръсти за да докара нейната височина???? Той бил много нисък бе....Милата, когато е с него сигурно не слага  обувки с високи токове.

Общи условия

Активация на акаунт