ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Честити месечинки на сладките ни бебоци! Много да радват родителите и близките си!
Мъниците растат като гъбки наистина Heart Eyes

Хейли, много слюноотделяне ми причини с тази баничка и боза ей! Crazy
Мириамс, ние с ЕБХ'то сме доникъде. Едно че ака хаотично, друго, че последните няколко пъти е акал през нощта и се будеше с мрънкане да бъде изчистен ooooh! Иначе с пишкането проблем няма - отварям памперса и на третата минута се е изпишкал. Следя за напъване, но досега се е оказвало само прелюдия към пръцкане  Mr. Green
Мила, Натали и аз много я харесвам, но този филм не ме спечели нещо.. Thinking Добре играе, но Оскара си ѝ е леееко подарен според мен.

# 226
Здравейте Hug!
Марис , и аз като я усетих тази седмица,че се опитва да хърка с нослето и да се позалепят очичките започнах ударно с вит.Ц по цяла ампулка в около 50мл-60 мл. вода и по една тубичка оксилококциум и определно ни се рамина, даже сополки не тръгнаха по-сериозно, така че спокойно давай по цяла ампулка,но в повечко водичка, да не дразни стомахчето Hug
Честити месечинки 5ти и 6ти на сладурчетата Hug Hug Hug!

# 227
Честити месечинки на всички бебчета родени на днешната дата!!! Да са много здрави, щастливи и да радват всички около тях!!!  bouquet
Зарат Hug

# 228
Честити месечинки на всички сладурани и сладурковци -да растат,слушкат и папакат Heart EyesИмам въпросче newsm78 кога се въвежда банан и дали се дава суров или варен на пара? Heart Eyes

# 229
Мунка, как ще сме те забравили Hug . Радвам се, че и ти не си ни забравила! Включвай се по-честичко Wink
Hug Добре  Simple Smile
А какво е това бебешко кафе, ще има ли и друг път?

Maris, аз не давам Витамин С, та не мога да помогна (и на големия не давам вече, мисля че не му помага затова), вие нали се кърмите? оправяйте се бързо!

# 230
  • В сърцето на моите съкровища...:)
buboleche, и ние се опитваме с ЕБХ...засега от няколко опита през последните дни имам 4 успешни!
Упоритост трябва и да си изучим добре навиците .. hahaha
mama Ma , никакво разболяване!  Hug

Зарат, заповядай

# 231
ЕЕЕЕЕ благодаря Нинче и  MISHANA ех каква хубава и голяма ми се събра почерпката  Heart Eyes

# 232
Честити месечинки на всички бебенца на днешната дата!Честити половин годинки на Дария и Лъчко!

Мишана,разби ме с тези фунийки,обожавам гиииии!аааа всъщност на Зарат е идеята ... Blush

Аз да се похваля пасирах ябълка с круша и детето хапна 60 гр с кеф ...а аз се размазах от кеф ,че пресен плод й хареса! Heart Eyes

Вит.Ц давам 1 ампула от 2мл с лъжичка!

# 233
Мишанка, как ме върна 15 години назад с тези приказни фунийки Hug.С мама правехме такива едно време ..., още като бях ученичка еййй ,направо се размечтах... Hug

# 234
Честити месечинки на всички малки ангелчета - да са здравички и много щастливи   bouquet

bebzz -  Laughing Hug
Anik - като ме подсети за сгущенката и така ми се доядееееееее  hahaha Преди години редовно хапвах по половин опаковка или натурална или с малко какао вътре. Ще трябва да се разходя и аз до руския, та много ти се моля - остави поне 1 за мен плиииз  Joy Hug
legeo - бързичко да оздравявате с Гого  Hug
bubolechence - до момента съм пробвала да й дам картоф, морков и тиква. Реших да почна със зеленчуците, за да не продължавам линията на сладките неща. Вчера хапна малко тиква, днес ще видим. Ако не - ще изчакам още ден-два и искам или не - ще я пробвам с плод.
Настоявам така със захранването, защото кърмата явно не й стига, опитите да я увелича за момента нямат особен ефект. Може би престоя в болницата, това, че и аз там се разболях, имат значение. В никакъв случай няма да се отказвам да кърмя, нито съм дала АМ за момента, но да видим...
Ely - нямам думи за случилото се с каката   ooooh! Hug

Имам въпрос към мамчетата с по-големи дечица - вчера в детския магазин видях едни бисквитки (бишкоти) за бебоци над 4м. без глутен, които се разтварят в мляко, сок, чай. Та въпроса ми е от кога започнахте да давате, ако сте давали нещо подобно?

# 235
diamari, аз лично ще давам банана суров, в смисъл няма да го варя или нещо такова.
Имам едно пюре круши с банан и първо ще го въведа с това пюре, и после ще си го давам както си е - до 1-2 седмици мисля да почна със сурови плодове . ябълка, круша, банан. За други не се сещам да може отсега? newsm78

mama - Smehorana, аз откакто въведох глутена, оттогава взех да добавям бисквитки във вечерното мляко. Но щом има и безглутенови, може още отсега. Идеята им според мен е да се засити повече детето преди сън и да спи по-добре. Не че при нас с каката работеше това де, на годинка и 9м. спря да се буди по 2-3 пъти на нощ. Whistling Mr. Green

Момичета, тези дни не захранвам, нали малчо кашляше, днес вади едни сополки също. Чудя се после пак ли да почна с 1-2-3 лъжички? Мисля от вторник-сряда да почвам пак със схемите. Thinking

# 236
http://www.bgmuzika.net/musicvideo.php?vid=ce42d399b
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ !!! Поздрав за всички да растат здрави и послушни !!!Последните дни моята кукла заспива само на тази песен .

# 237
  • София
Лурдес,вече ако си въвеа нещо и не е имало проблем спокойно можеш да даеш от същото в по голямо количество Peace Hug

# 238
  • Сливен
благодаря за поздравите
мишанка ето мила

марис аз давам една ампулка от 2 мл с малко вода с лъжичката

# 239
Димяни, на патерица,  честит рожден ден мила! Бъди много обичана съпруга и майка, нека трите ти дечица ти носят само радост и гордост!   bouquet

Честити половин годинки на Дария и Лъчко! Кога мина това време....?!
Честити пети месечинки на по-малките сладурковци!

Това време няма ли да се оправя, ей! Писна ми, все едно започва есента и пак идва зимата.  Stop

Нашият синковец сам се захрани с половин страница от тетрадка. Мисля, че му хареса. Чакам да стане на 6 месеца след 4 дни и почвам с морков и картоф.

Мунка, тази песничка я знам от един от любимите ми филми "Пурпурният воал" и я пея на Иван от самото му раждане. Много му харесва и на него!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт