ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 025
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • У дома
Добро утрооооо   bouquet

Ей, ама много сте ми сладки. Защо така ме развълнувахте тази сутрин, върнах се с една година назад, когато започнахме да изписваме темите една по една и да се вълнуваме за всяко изследване, за всеки трепет под сърцето.

Моето малко съкровище, (което се криви в момента, спи му се , ама нъцки, не ще) стана след 3-месечни опити. Този път бях абсолютно сигурна и готова за него, наслаждавах се на всяка секунда, в която растеше в мен.
Имах само малки страхове от типа, ами ако е момче как ще се оправям с него, но когато доки каза на 100% момче, бях мнооого горда бъдеща мама.

Минзухарче, Саюри...........

Хубав пролетен ден!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 08:32 от Pozitive

# 361
Добро утро

Пролетно утро е навън  newsm44  newsm44   хайде всички на разходка 1stroller  sling  sling

# 362
Добро утро, ще иам разходка, ще имаааа! newsm44
Ифома - минзухарче, страхотна новина! Хайде, сега БОбчето е наред да се похвали в най-скоро време.  newsm10
Отскоро и Гого се обръща от гръб по корем, в началото, като му писнеше така, почваше да крещи за помощ. Сега си лапа юмруците и хич не му пука.
А за анкетата - много чакано, много желано, резултат от десетгодишната ни борба със стерилитета и плод на ИКСИ процедура. Няма такова щастие!!
Съни, дано приятелката ти да е със силен характер, тези неща си оставят белега за цял живот. Дано като се възстанови , да си има едно здраво бебе по най-бързия начин.

# 363
  • Варна
Добро утро и от нас!
Моето пишлеме реши, че в 5.00 се е наспал и няма да остави мен да спя. Не искаше да суче, ами да играе. Аз се вкиснах към 5,45 и го сложих обратно в кошарата. Чувам аз, че се напъва и си викам : ахааа... Thinking 2 дена без а..не, това е явно момента. (той върши работата само 1 път на ден, но професионално, както знаят моите съгражданки  Rolling Eyes). Проблема беше, че той "мъти" повече от 5 мин, през което време аз съм заспала, той като ПО ЧУДО също (не ми се беше случвало досега).
И в 8.00 се будим (от него разбира се) и какво заварвам. Всичко е  Naughty Crossing Arms Joy. Матрака включително  #Crazy Ами така ми се пада, като знаех професионализма му  hahaha
Та такааа... По темите да се изкажа:
Ифома(минзухарче, кокиче-мокиче), радвам се за теб.  bouquet Я пусни пак линка от участието ти в ТВ7, да си припомня историята.
Борянче, дано  Praynig скоро и ти почувстваш същото нещо!  Hug
Арим-Мира Simple Smile (чак сега схванах ника ти), добре че тебе не чакат бъдещите октомврийки, че ще им дойде термина докато те чакат  hahaha Heart Eyes
Лейди, знам колко си заета, но все пак имаш време да поддържаш темата ни - супер си!
Обеци - аз имам мъжко, нно на мен като малка ми ги сложиха около 4-тата ми година, нямам лоши спомени, но аз ако имах момиче щях да изчакам (освен ако не прилича на момче, защото е без коса и я бъркат  Joy)
зарат, оправиха ли ви количката да се мятаме по разходки тея дни, че ще пощурея вече вкъщи ?!
за анкетата - дълго чаках татито да се осмели и деня преди Новата 2010 ме попита дали "тея дни дали ще ми е удобно да пробваме  Blush". Стана от втория път!
захранване - не съм започвала, макар че наистина голяма уста отваря...уф това го писах в предния си пост, голяма съм шматка  hahaha
Съни Много ти се кефя на теб, както и други мамита от форума, как въобще успяваш и си една такава спокойнааа. Аз ако бях...щях да съм си оскубала косите вече  Tired
Благодаря на всички момичета, които казахте добра дума за моя Сладкиш  Hug

И да не забравя: Бебз -  Joy hahaha

# 364
  • Сливен
добро утро и от мен
дано е слънчев и прекрасен денят ви
честита шеста месечинка на Еми на Брасто,нека е здрава,слънчева и лъчезарна
честити пети месечинки на големия сладък Алекс на Тини ,на Катрин на Блубери,и на Марио на Нечовечка,всички да са много здравички и послушни

мама хипопотама,развесели ме   201uu

# 365
  • София
Добро утро  Hug
Пролетно ли било? Ако е така - супер! Ако е студено - пак ще сме навън  Mr. Green
Хейли, добре сме мила, здрава е Ева и излизаме вече всеки ден  smile3521

Арим-Мира Simple Smile (чак сега схванах ника ти), добре че тебе не чакат бъдещите октомврийки, че ще им дойде термина докато те чакат  hahaha Heart Eyes
rotfImbo Вярно, и аз си го помислих  Joy

Минзухарче, тъкмо ти научихме ника и ти го смени  hahaha

Хайде приятни разходки на всички и успешно захранване  Hug

# 366
здравейте

Минзухарчета, буболечета, саюри, нови картинки и снимчици- всичко ми харесва Party Party Party  bouquet А първата ни страничка е още по-хуубава, хи-хи, и аз като Хейли си падам по шаренийките Joy

За анкетата- планирано и много дълго чакано беше и нашето октомврийче-  след един спонтанен аборт и едно бебче, което загубихме в началото на девети месец, след още 2 години опити най-после се появи и нашето слънчице Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes все още не мога да повярвам, че е истинска и мога да стоя и да я гледам с часове Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Силвиа, навестявай ни по-честичко Hug
Дупки на ушите няма да пробивам на Йоанка, като порастне да си реши сама, и аз имам два броя, които не съм ползвала сигурно от пети клас...
скорпионче,  кога минаха 3 седмици, все едно беше вчера като казваше, че отивате на гости... Crazy
Иринополис, времето май ще е с нас Hug, пък и твоето идване насам е чудесен повод най=после да се съберем и нашия град на срещичка- хей, момичета-кокичета( Роси, Дани) къде сте???!!! Хайде, гости ще ни идват Party Party Party Да ги посрещнем подобаващо

# 367
Добро утро!

Искам да почерпя днес ставаме на половин годинка Party

много мили отговори по анкетката Heart Eyes
и аз да споделя ние не сме го планирали точно но така да се каже не се пазехме много защото ни се искаше ако стане стане..... и то зе че стана Laughing

# 368
Честити месечинки на сладките бузанчета  newsm51

poliqlot - 2 дни дневният режим на Смехи бе същия, само дето нощно време си спинка детето. Дано е период, че цистерните едвам насмогват  Laughing
miriams - чудни мерки имате, браво  Hug
другарче-минзухарче - най-после се вразумиха съдиите. Много се радвам за вас - да сте все така задружни и щастливи  Hug
Краси - много сладък аватар имаш   bouquet
Лейди - чудесна е първа страничка - благодарим ти   bouquet

Аз нали все се оплаквам, че моята Смехи не иска да хапва - вчера открих къде е истината  Whistling Тръгвам да правя тортичка с обикновени бисквитки, тя, милата, така протягаше ръчички, че ми дожаля. Мисля си, че щом не харесва друго, освен кърмата на мама, просто ще пъхне бисквитката в устата и ще я изплюе. Да, ама не - с такова желание си гризкаше милото от ъгълчето, дъвчеше и преглъщаше - без никакви проблеми  ooooh! Thinking Проявих се като лоша мама, взех я бисквитката, а милото бе много възмутено. Но, предвид, че има разни гадости в тях, не ми се иска да ги хапва. Днес ще я пробвам с ябълка, пък да видим.
Колкото до лежането по корем - сладураната прекарва около 65% от времето, което е будна, по корем, пълзейки и изследвайки играчките. Днес, дори на 2 пъти се изправи на коленца, но бързо се отказа да стои така и продължи да си пълзи като раче назад.

# 369
  • София
И моята обича бисквити и съм й взела Плазмон за гризкане с глутен Peace
Честити месечковци!

# 370
  • София
Смехи, и с ябълката най-вероятно ще срещнеш същия ентусиазъм. Бебоците обичат да гризкат и да си чешат зъбките по този начин.
Моя момък нали още не е захранен и няма много досег с човешка храна, но виж, ако ядем ябълки винаги му бутам едно парче да си смуче, а от няколко дни и коричка хляб. И двете е ужасно настървено ги гриз/смуче и ако му ги издърпам от ърката реве толкова тъжно, че сърце не му дава да му ги взема.  Heart Eyes
Но внимавай с ябълката, защото все пак е твърд плод и има опасност да отчупи някое по-голямо парченце и да се задави (Ида ми го е правила).  За да си най-сигурна в продукта, който ще ръфа, нищо не ти пречи да си омесиш сама малко хляб (вода,мая, захар,сол, олио (зехтин) и брашно). Ние у дома само по изключение ядем купешки хляб и сме много доволни всички  Peace

# 371
Blurmoi, много се смях на клипчето с малкия Дарт Joy Joy Joy Щях да ти пиша онзи ден за спането по корем- Йоана пък до сега така и веднъж не се е случило да спи по коремче, не иска и това е, явно си е до дете.
Марис( малко със закъснение, но...) за вит.Ц- и аз до скоро давах по 1мл, но май вече са достатъчно големи и за цялата ампулка бебчовците, другото, което се сещам е, че е хубаво да не се дава вечер, а предиобед, но защо Whistling Rolling Eyes Thinking не се сещам какво беше обяснението?!

Брасто, честито! Hug

# 372
Момичета, не е ли рано за глутен?  newsm78
Евче е още само на кърма, аз не съм почнала захранване още и може би ще започна чак средата на април.
Саюри,  Laughing
zarat, наистина ли?!
Ifoma,  Hug
sunny_77, Sad
За Пентаксима -  слагали сме и на Моника /тогава се плащаше/.

# 373
Мами, аз след малко тръгвам към технополис и после мисля да се поразходя до пазара. Ако някоя мама ще излиза към 12 и ще щъка в тая част на люлин, да звънне да се видим Heart Eyes .

# 374
  • Варна
Привет!
Толкова неща ми дойдоха да пиша докато ви четох, да видим дали ще се сетя.
Цвети вчера забравих да ти кажа. Колекторите са много евтини, ти сама ще се ориентитраш как да го сложиш. Не винаги става имай предвид.
Мирче добре че е Хипо, хич и не ми е идвало на акъла за ника ти. Това ми дава идея. Я разкажете сега защо ви е такъв ника и какво означава  Mr. Green Мирче аз на новите октомврийки им пуснах първата тема в деня в който си направих аз теста  Heart Eyes
Много се радвам че ви харесва първата страничка. Идеята е да ви зареди пролетно и положително. Ама трябваше да е изненада с новата тема  Laughing Хейли, Мартакели и аз си падам по шаренийките, не си ли личи  Party Ако днес пак имам послушни деца ще сложа зодиите.
Съчувствам на всички, коита са загубили бебчета или много са чакали, да са ви живи и здрави малките октомврийчета.
Минзухарче  Hug Дано не е някой вирус. Радвам се за хубавите новини.
Бобче чакаме и при теб такива хубави новини.
Честити месечинки.
Смехи бисквитите доколкото знам са с глутен, знаеш нали?
Тони оздравявайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт