ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 026
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Честита месечинка на Ник! Флъфи, как си бе човек?
Справя ли се братовчедка ти с гледането?

Бобче, честитит ти рожден ден!   bouquet

Вчера дадох пащърнак, хапна си.
Днес за закуска - каша от елда, ама не му хареса и за първи път след нея пи вода с няколко капки сок от ябълка в нея. Знаете ли хубава комбинация за пащърнака? Нещо с картоф ми се струва лепкаво. С тиква дали ще стане?

Цвети, как е в Бг? Хайде юни дано се видим.  Wink

# 436
Днес в На кафе ще говорят за закаляване на бебетата

Мис Файн, добре дошла!!

# 437
  • София
Мила, пащърнака може с морковче да го комбинираш.

# 438
# 439
 wavey

Благодаря за коментарите за пишлетата  bowuu

# 440
За  забелването- баща му каза да не пипам, природата си знаела работата.Педи казва има време .

За ника- казвам се Радостина , та от там Tini .В училище вички ми викаха tini-pini.

За храните по време на бременноста- няма нещо конкретно , което да съм яла повече.Аз по принцип ям много и мн си угаждам

Днес мисля да босетя Био магазина във Варна -да видим дали ще си харесам нещо за бебо и събота или неделя мисля да се захранваме , 4е баща му иска да присъства.Той баща  му искаше на вечеря да го захраня ,амаааа hahaha hahaha hahaha hahaha
Реших да започна по- рано от предвиденото, за да въвъждам бавничко храните.Ще ми се към 10-11 месец да го запиша на кухня и дотогава трябва да съм въвела повечето неща.

РАДИИИИИ -ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД , НАЛИ НЕ СЕ СЪМНЯВАШ.ПРЕГРЪЩАМ ТЕ

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 10:23 от tini_pini

# 441
Бобче,
Много късмети щастие ти желая и в най-скоро време цялото семейство да сте заедно!

Честити месечинки на слънчицата   bouquet
Mishana - страхотни снимки  Laughing Hug
piseto - много се забавлявах с косичката на Буба  Laughing. С такова нетърпение чакам на Смехи да порасне, че да правим прически като вас. Браво на баткото - следващото състезание съм убедена, че ще приключи с първо място. А на вас - успех в начинанието!
Anik - тоз педи може ли да го навестя аз  #Cussing out #2gunfire А колкото до храните - нищо интересно. Хапвах в промишлени количества кисели краставички и домати.
Зеленоочка - стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено  Hug
Не съм  hahaha много интересно обяснение за ника - а каква си, всъщност, щом не си това, за което те мислим  Rolling Eyes?
sunnyHug, дано повече няма подобни падания  Praynig

# 442
Здравейте!
Честит месечинки на малките ни бонбони!Да са много здравички и послушни!  bouquet
Бобче, честит рожден ден! Желая ти много положителни емоции и приятни изненади в личен план! newsm59
За ника- ами владея няколко езика и с това се и занимавам, та съвсем логично ми хрумна ника още преди няколко години, когато се регистрирах в бг мама!
Като бременна с баткото ми се ядяха много кисели и солени неща и изядох де що имаше туршии от кисели краставички. Където и да отидехме на гости, това първо слагаха пред мен. hahaha
С малката принцеса пък доста ми се прияждаха сладки неща-тортички, пастички, шоколад... Mr. Green Mr. Green
Момичета-страхотни никове си имате! Peace

# 443
Добро утро!
(Свате, не ревнувай, нашто си е най Mr. Green)

Ха здравейте и от мен!
Мис Файн- добре дошла Hug и от мен, благодаря ти за милото пожелание Hug
Честити днешни месечинки на всички бебчета и Честита Годинка на Бобчето nbirthday
Ей, Хейли, мерси че ми напомни за предаването, щях да го изпусна  bouquet, пък ми е интересна темата
И аз не мога да се включа с някакви странни комбинации от храни, които да съм яла като бременна, наблягах много на явно любимия на всички сладолед и много юфка, ама наистина много, последните 2 месеца всеки ден изяждах по една пълна чиния, с много сирене и захар, то затова имам още 10 кг да свалям... ooooh!
Щях и още нещо да пиша, но забравих какво newsm78. Явно днес пак ще се включвам на няколко пъти Party, вчера си купих семенца каскадна петуния, имам и  семена на теменужки, обикновена петуния и още разни цветенца и отивам да си ги садя на терасата, мисля да си направя хубава цветна градинка  това лято- до миналата година живеехме в гарсониера, чиято тераса беше остъклена и превърната в част от кухнята и всъщност тераса нямахме, а сега в новото жилище терасата е дълга 6 метра и голяма и не мога а й се нарадвам Heart Eyes
Лейди, сега се сетих, че пита- и аз съм ЗА да се пише чия е идеята за анкета, може и със заглавията така да процедираме, стига това да не те затруднява де, или пък другите мами, които се грижите така добре за облика на темата ни Hug Hug Hug

# 444
  • София
варненки, другата седмица ще  ходим малко при баба на гости и ще сме на ваш терен. ако е хубаво времето може да спретнем една срещичка из морската (само дето нещо мрачно и дъждовно го дават  ooooh! Crossing Arms)

# 445
  • София
Бобченка,честит рожден ден миличка!   Hug
Много здраве,щастие и късмет  Peace  bouquet

Ние днес сме на Невролог  ooooh! писна ми...... Rolling Eyes

# 446
  • У дома
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЛИДИЯ! С ГОРДОСТ ДА НОСИ ТОВА ХУБАВО ИМЕ!

# 447

Фата, вие в Италия ли сте?

Не, в България сме си Simple Smile Просто много ми харесва как звучи  Wink Научих я като нова думичка от една много любима моя книга(от тези дето ги поясняват пос черта) - "Соларис "на Лем и оттогава ми се е запечатало - едно такова благозвучно и недоизяснено...  LaughingА наскоро разбрах, че имало и такъв футболен отбор в Италия  Crazy

Честити месечинки на Ник и други месечинковци!
Бобче, ЧРД, пожелавам ти скоро да сте заедно цялото семейство!   bouquet

# 448
Честит рожден ден, Бобче! Много здраве и спокойствие ти желая! Дано скоро бъдете заедно цялото семейство

Честити месечинки на бебешорците! Да са ни живи и здрави!

Смехи, мерси за стиснатите палци. От три часА съм на лекар и ми е леко притеснено.  Crazy

Хубав ден на всички!!!

# 449
  • Сливен
честит рожден ден бобче,желая ти много здраве,любов и спокойствие.нека живота ти поднася своите приятни изненади и да си благословена от съдбата от тук нататък

честити месечинки на Ник Тейлър,Митко и Александра,много да са здрави и кротки

Общи условия

Активация на акаунт