ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
добро утро и от мен
над имаш страхотна кукла и каква е пораснала,браво на вас
честит рожден ден на тони,бъде все така лъчезарна и борбена,нека слънцето винаги да свети и огрява домът ти

# 136
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Тони,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен! Бъди жива и здрава и много щастлива!!!
Nad,само дето двора не преметох... Joy Joy Joy

# 137
  • София
Благодаря виии Simple Smile)
Аз от вълнеие,че помъдрявам с още една година не съм спала  Mr. Green Laughing

# 138
Добро утро!

Тони, честит рожден ден! Пожелавам ти много, много щастие, здраве и късмет, семейно разбирателство и детски смях!!!

Честити месечинки! Да са здравички и да папкат!

Нинче, в 2л вода слагал 2 шепи жито, след като заври го оставям 20-25мин. След това слагах захар, но след 3-тия ден вече не можех да я пия със захар и я чаках да изстине хубаво и на екс Crazy Sick

Аник, преди я пълних с чайче на хип - храносмилателен, но не искаше да го пие. И понеже знам, че не пие нищо вчера му налях водичка директно от бутилката, без да я преварявам и по едно време гледам нашия нещо преглъща, кога поглеждам изпил 40мл Laughing , но си пие без проблем. Първия път му беше странно, но вече се справя перфектно!

Не съм, дано бебчо вече е по-добре Praynig

Ели-ст, Shocked Shocked А на градина вече да го пращаш сам да ходи???  smile3555
Аз бих сменила въпросната личност... И каква диета? Тази докторка бебе гледала ли е???

Буболече, миличката какво си преживяла.... Добре, че са си заминали! Hug

Наде, Дария е божествена! Heart Eyes

# 139
Тони как ме подмами с тази тортичка ммммммм......и тук да те поздравя.Бъди здрава и по -малко грижи с тези слънчица у дома  bouquet

# 140
  • Варна
Тони,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!Желая ти много здраве, радост, вяра и сили, за да преодоляваш изпитанията на живота!
Бъди щастлива и всички около теб!

# 141
Добро утро и честити месечинки!!!
Тони, честит Рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много щастлива и обичана!!!

# 142
  • Варна
Тони миличка да си жива и здрава!

# 143
Добро утро!
Дари наистина става все по -красива!
Тони, честит рожден ден и тук! Много емоционален празник ти желая!  bouquet
Наде, ние също още не сме захранили-вероятно чак при 6 навършени месеца-ще гедамеТака че засега и аз само чета как останалите са захранили и трупам опит.
Честити месечинки на сладурковците-да са живи и здрави, палави бебоци!
Моята мома от два дни е нещо много крива- заболяха ме ръцете, но по цял ден иска да е в мен. Незнам дали венците много я сърбят - ожесточено лапа всичко и дори потреперва. Нямаме като че ли признаци за зъбче, но очевидно ще я помъчи доста, преди да излезе!
Хубав ден засега! Peace

# 144
  • София
Димяни, ЧЕСТИТ ПРЕКРАСЕН ЮБИЛЕЙ!

Наспах се най-после  smile3521 Ева спи непробудно - не огладнява ли, не знам. Събрах прането, кафе пих и я чакам, но тя си спи.

Буболеченце, тегли им по една и си пази нервичките за Алтайчето, че няма по-важен човек от него.
И аз снощи се ядосах на бившия ми мъж, а после съжалих - това си е напразно нервохабене. Какви били тези хирурзи дето срязали крака на сина ми, само знаели да режат. Неговия вуйчо знаел не знам какви мехлеми - ами да го беше завел, да се беше погрижил за сина си  #2gunfire Очните лекари и те не били стока, сега пък да сменяме очилата... Обаче майната му, дразнители винаги се намират.

Ей, за чушката не знаех какво прави с коремчето. Абе много сте ми ценни, много  newsm51
И тази елда, дето не съм я и чувала даже, започвам да я търся и първо аз ще я опитам, а после бебка  Mr. Green

Съни, какво става с момичето?

# 145
  • София
Кашата от елда вкусна ли е? Simple Smile)
ОЩе не съм давала на малките но мисля да взема тея дни,че е хубава за ХБ!;)
Толкова са ми капризни на ядене,че просто не знам какво да им давам  ooooh!

Благодаря ви за хубавите поздрави Simple Smile
Много ми е мило като ви чета и ви чувствам много близки! Hug  bouquet Heart Eyes

# 146
Днес Далия навършва 5 мес. Heart Eyes

честита месечинка и на Мишел   bouquet
Дамяни Честит празник бъди много щаслива   

# 147
  • Варна
Toни,

Бъди жива, здрава и безумно щастлива с прекрасните си деца!

Ние също не сме се захранили с Влад, ще чакам 6 месеца. Друг е въпроса дали ще успея, защото малкия е бесен когато види пържоли или нещо подобно. Навежда се с отворена уста Joy
Ето и малко снимки от нас:  http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/didudonska.486771.22773687

Хубав ден на всички!

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИИИИ   bigdance2

Бобче, супер че елдата е харесала на Мила, аз също много я ям, дано и на наш Петьо да му хареса.....
Днес ни е трети ден от както папкаме морков, и пак имам въпрос  Embarassed ууфффф, извинете ме  Embarassed
но колко е дажбата на едно ядене на пюре, имам впредвид, колко грама трябва да достигнем ???

Ехххх тоя Владкиш бе, ще го изпапкаммммм.... Heart Eyes

# 149
  • Варна

Днес ни е трети ден от както папкаме морков, и пак имам въпрос  Embarassed ууфффф, извинете ме  Embarassed
но колко е дажбата на едно ядене на пюре, имам впредвид, колко грама трябва да достигнем ???

Ехххх тоя Владкиш бе, ще го изпапкаммммм.... Heart Eyes

Blush Heart Eyes

Честито ви захранване, Веси  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт