ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
за вит.С - сутрин като и правя чайчето, в 100 г изсипвам една малка детска ампулка витаминче и до ранния следобед го е изпила.  После приготвям чисто чайче за остатъка от деня.
Сега давам  храносмилателно на Hipp, но ми свършва и се чудя какво друго да купя. За копър сме големи вече...
Вие какво чайче давате на дечковците?

# 241
Димяни, Hug   bouquet

Арим, аз давам каквото имам подръка. Примерно чай от копър аз си пия, давам и на малкия от време на време. Иначе може от шипки - но трябва по малко, че може да запече детенце. Много е богат на вит. С Peace

# 242
  • Сливен
мирче аз в момента още давам лайката,иначе не давам
ето ни пресни пресни  Party
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2929/122826171999615009213006 … 1tZq9qsoK8JGI.JPG

# 243
miriams28-много е сладък и пораснал бебока.Лурдес мерси много за отговора и аз така ще направя  bouquet Hug

# 244
  • София
miriams28, много хубав зет си имам, значиииии  Mr. Green Добре ми го гледаш и му личи, че се грижиш много за него - само така!

Ева току-що орева квартала и заспа гладна  ooooh! Напоследък плаче за щяло и нещяло, не разбирам защо не спи като и се доспи, ами го удря на рев  newsm78 Мислех да хапне и да излизаме поне за малко, но времето е отврат и ще пропусна.

# 245
Мирче,виж какво е времето,а и забелязам много неспокойни хора напоследък Simple Smile Може да се дължи и на Луната,която беше ужасяващо близо до Земята Simple Smile И моята бебка при все,че тя не е никак от плачливите вече на 2 пъти плака без видима причина по 10 минути,та и аз не знам какво става ..... Дано скоро климат и всичко се нормализира и дечицата станат много спокойнички и Евичка-перличка вече да не се тормози Simple Smile  Hug

Мимка,много сладък Дени  Hug

# 246
Позитив - по въпроса за царевицата , току що попаднах на  товаhttp://kasida.bg/piure-ot-sladka-carevica-sled-4-meseca-199-2992.html , може да я въведеш като пюренце , щом не искаш като каша

аз се реших и като станем на 5 мес тия дни  ще захраня ,само да спре хремата.Ще ходя да си купя чинийка и лъжичка и няколко пюренца.Има солполки и леко прокашля, пресипнал е , но гърлото е Ок и няма Т.Според вас трябва ли да го водя при педи?Дърпам сополки(които ве4е са доста гъсти4ки и мисля 4е от там идва кашлицата, досега я нямаше,по скоро е закашляне и е само като е буден и патърка нещо,докато спи си е ОК)

Давам вит. Ц  по една ампулка,чиста без вода.Желязото така му скапа стомаха , че витамин Ц-то нищо не е  Grinning.Давам и калциев глюконат на сиропче с вкус на мандарина- мн го харесва.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 15:38 от tini_pini

# 247

А какво е това бебешко кафе, ще има ли и друг път?

Здравейте, дами! Simple Smile

Ние се върнахме от бебешкото кайве...  newsm68 Много добре ми дойде. Мунка, това е среща на мамчета с бебенца (може и по-големи каки и батковци). Пийваме си по нещичко, хапваме, обсъждаме кой каквото го мъчи. Има и консултанти по кърмене. Много е приятно. Малко социален живот. Ще има следващия месец (веднъж в месеца има кафе).бебешко кафе във фейсбук Ето тук можеш да следиш кога има.  Peace

Там се запознах с Монката и с Краси, всъщност с цялото семейство. Много, много приятни хора и много позитивни!  smile3521 smile3525

Смехи, ще се постарая да не изкупувам всичката сгущенка, ама да знаеш, че ще ми е много трудно. Simple Smile Обожавам я да я изму'ам наведнъж и не знам другите как търпят да я точат с дни в чая (говоря за руските хора)...  Whistling

П.С. линка на google.docs и аз не можах да го отворя...  newsm78

# 248
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ние бяхме на разходка. Малко хладно, но младежа си заспа без проблеми.  Peace
Момичета, моята свекърва ми беше направила цяла купа фунийки,като тези на снимката преди 2 дни, та жената явно ме стимулира да отслабвам.....ама сега освен на д...то на друго място не виждам резултат... ooooh!  hahaha Та, по този случай да не ми е самотно в това начинание реших да почерпя..
miriam, много добре изглежда, а предполагам е и толкова вкусно! Имаш невероятен младеж, толкова е  голям и сладък! Flutter

# 249
  • У дома
ТиниHug супер си. Това имах предвид, сега остава да го намеря.

Момичета, има име и парола ето от тук можете да видите в първия пост последните редове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569015.0

Имейл адрес за вход: heka3bam@abv.bg
Парола: mamiteshema

Аз пък го отървах този месец кайвето, при нас беше в четвъртък, ама времето беше кофти и не ми се излизаше, другия месец вече се надявам да успея.

# 250
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сгущенката и аз много я тача, тук зареждат в турските магазини чат пат и дебна и я искупувам веднага, че все зареждат по 2, 3 кутийки. Пазя си за сладкиши и торти, но една от кутийките винаги така я омитам, че и Йована ми прави компания.
Имаше тук преди руски магазин и много си купувах от техните конфети, голяма вкусотия, но такива високи му бяха цените, че не претърпя успех и го затвориха.

Незнам луната ли е, какво, но и Мила спи много неспокойно. Тия ръце като започне да ги мята и да си скупбе косата на сън и се разбужда. Принуждавам се да й ги държа и пак немога да спя така  Tired

# 251
Pozitive, в документа има много интересни неща... Определено ще взимам идеи,че ако всичко мине ок утре  на консултацията ще се захранваме през седмицата  Flutter

# 252
Баничката беше по заявка на Над Mr. Green .
Хайде и един следобеден коктейл да поднеса за малко настроение в кофти времето

Бешекото кафе беше страхотноооо! Мами и бебоци си говорят за всичко Heart Eyes . Толкова беше приятно! Другият месец пак! Party Запознахме се с Аник Hug , а Ники е просто божествен! Толкова кротко бебе Heart Eyes
Аник, много мили думи Hug

Арим, имам и аз храносмилателен, предлагах 2 пъти, не го ще, ако искаш мога да ти го дам, че ми е жал да изхвърля пълна опаковка Rolling Eyes

Мириамс, много хубав!!! А пак какви чудеса си сготвила... Направо думи нямам. Толкова ми се яде шоколааааад!!!

Малко се поразходихме след кафето днес, ходихме до св. Седмочисленици, използвах момента да ми прочетат молитва, че така и не отидох мин. година. Питах за кръщене- 60лв такса и още някакви пари се оставят, 3-4 дни по-рано само трябва да се определи час. Аз си я харесвам тази църква и може и там да сме.  Peace
Мишанка, в църквата, където кръщавахте Нестор искаха ли на кръстника кръщелно свеидетлство, че е кръстен?

# 253
# 254
hailie , попа ме попита дали е кръстен,защото това е задължително условие и ми каза,да си го носи в деня на кръщенето. Но така и не се наложи да го показва. След ритуала само ни записаха данните за документа и сега в неделя ще трябва да отида даси го взема вече готово.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт