Много си мила, честно.

.Приятелка е на Мадлен Алгафари от странната школа
/Боянка, не съм я чувала, но ти можеш да накараш всеки да се почувства не особено умен /ръка не ми дава да напиша глупав
.Пропуснах го този празник начело с братушката, но той така и така не ми се сърди
. 
Не знам на какво се дължи, всяка сутрин програмата е различна, просто се търси и най-малък повод, за да подложи търпимостта ми на изпитание. Вече изчерпах всички педагогически и НЕпедагогически методи, не знам как ще е занапред
Вече станаха големи човечета и искат те да решават всичко, а пък и да се поглезят, че и знаят къде, какво и как ще мине. Вече настъпва ерата, в която родителските трикове вършат работа само по веднъж. Кураж, Цеце, какво да ти кажа друго.
На баща си, приближавайки се до нас на детската площадка крещи, че не го иска и да се маха
Хората си мислят, че сме разведени и той идва да я види за малко..., а тя не го иска (като са сами с баща си, се държи супер адекватно и възпитано..), на брат си иска мястото, на което е седнал, храната, което яде, всичко, което държи в ръцете ...Двамата в една стая не стоят - мисия невъзможна.. Понякога ми идва в повече..
.. Като започне така, я изкарвам от стаята и вкарвам в другата с уговорката, като спре да плаче тогава да дойде при мен обратно..
А, аз се замислям със сигурност за валериянови капки
А не ми се иска все театри да играя, гледам да се разбираме като с голямо момиче. Аз си имам и други обяснения, но не ми изнасят много и ги игнорирам. Явно някои липси си казват думата в един момент
Никога не е била скръндза, обаче сега ги върши едни....Една кутия сладки стои от една седмица, не дава на никой да посегне, но и тя не ги яде. Умрях от срам от една комшийка, беше дошла на кафе и я почерпих, после какви истерии бяха
Абе ако ви кажа за какви дребни нещица какво големи драми стават, не знам, вече съм вдигнала ръце....А със баща си не е същата, може би защото не са заедно ежедневно.
то на чужд гръб и сто тояги са малко, но така забавно си го разказала.
Когато я извеждам вън ми се казва, че иска да няма деца на площадката, в театъра, в парка. Ако, има - да ги изгоня... 

,за да омаловажим следващата икономическа криза, която се задава..