МАЙчета 2009! - 6

• 30 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Смешко щял щях да ти дам ,ако можеше.Сега да не ти се прияде ,че ще идвам до София да ти донеса, Laughing и по магазините продават,но домашният е по хубав.

Момичета детето не е ли готово,щял ден на гърнето да стой ,ефект никакъв.Според  моят скромен опит,разбира се.

# 136
  • Пловдив
А за гърнето 5-10 минути си е екстра,все някога ще свърши работата.Ицко най-много се застоява на него 5-10 секунди.  ooooh!   
Аз мойто диване и за 2 сек не мога да го сложа да седне на гърнето  ooooh! Нямате представа какъв рев и тръшкане настава , щом река да го пробвам . И едно гръмогласно "Нееееее" - учудвам се на леденото спокойствие на комшиите - как не са се обадили на социалните , не знам. И аз се надявам да се отучим от пампата в яслата , гледайки другите деца. Обяснявам му , че всички негови другарчета пикат в гърне , че тати , мама , леля и т.н. , и т.н. , също . Слуша ме , уж съсредоточено , и като го питам къде ще пика , казва "пампи"  Laughing

# 137
  • софия
Поспаланкииии,хайде,не остана!

Танче,наистина от домашния козунак няма по-хубав.Иначе си купуваме от време на време,но рядко има някой да ми хареса.Мама,лека й пръст всичко умееше да прави и приготвяше невероятни козунаци.[/size
Мацоретки,я да питам аз тези,които са кръстили вече чаветата,на кръстиниците подарява ли се нещо?

# 138
  • Русе
Смешко, ние не сме подарявали нищо. За сметка на това те пък му подариха много неща  Mr. Green

# 139

Здравейте май-чета,минахме да почерпим за 2-та годинка на Ради.Simple Smile
При нас няма нищо ново,от 4 април сме на ясла и незнам как ще се справим.
Лек и усмихнат ден ви пожелаваме.Много целувки от нас.

# 140
  • София
ЧЕСТИТА 2 РА ГОДИНКА НА РАДИ! НАШЕТО ПЪРВО МАЙСКО БЕБЧЕ!
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО ЗДРАВЕ!

# 141
  • о`майна лунна нощ е
 ooooh!
Кога се търкаляхме с коремите, кога свещички за втори рожден ден сме наредили на тортата!
Живи и здрави!   bouquet

# 142
  • вече Пловдив
Ех, почна се с рождените дни...  Hug
Стеле, честит втори рожден ден на Ради! Много да е щастлив и страхотно да изкарате празника!   bouquet И лека адаптация в яслата  Hug

Смешко, ние не сме кръстили Бела, но знам от приятелки, че не подаряват нищо на кръстника. Виж, той облича кръщелника - т. е. подарява комплект дрехи. 

# 143
  • Русе
Малеее, голям съм заплес  Embarassed ooooh!

Стелка, да ти е живо и здраво голямото момче,   bouquet Весело и щастливо детство му желая  nbirthday newsm67

# 144
Честит празник на първия ни голям момък!

Айде да пийнете по едно, че на Смешко закуската не е за всички телеса. А и торта има... , и пиячка  Laughing

Баткото ни е ваканция, а дребното е с конюктивит, та покрай тях и аз съм три дни отпуска. Реших, че като е гадно времето може и да позачистя в нас, то пък спря водата, не било писано и за днес  Mr. Green

Да се включа и аз по въпроса с гърнето, онзи ден пилето се изпишка сутринта и мама цял ден ходеше гордо-гордо и се хвалеше. И толкова.... Сутринта пак ми вика "Пишка, пишка" и аз тичам, ще пробия пода. А той като му удари един рев и не ще да седене. Леко се разбесувах, обух го, той отиде до гърнето и с нежен глас почна "Пишка, пишка пънееее"

# 145
Еха Стеле, спомням си деня, когато ми писа смс, че си родила живо и здраво бебеце, като че ли беше вчера и тогава осъзнах, че се почва масовия бебевалеж  Crazy.
Две години по-късно искам отново да ти пожелая да сте здрави и щастливи, Ради много да ви слуша и все така да расте умен и любознателен.  newsm59

# 146
Честит рожден ден на Ради,жив и здрав да е ,мн мн радост да носи на мама и тате. Hug

# 147
Чесит рожден ден на Ради! Да е жив и здрав, да расте умен, любознателен и щастлив! Само радост да носи на мама и тати! Да свикне бързо с ясления режим!
Ние вече трети ден сме ученици...Не се беше отделял от мама досега. И на двамата ни е трудничко.

# 148
  • Пловдив
Честит втори рожден ден на първото ни май-ско бебе ! Да ви е жив и здрав , Стеле ! Да порасне голямо и умно момче , с което много да се гордеете ! Пожелавам му бързо адаптиране в яслата  Heart Eyes 
Ехааа , започнаха се рождените дни  Laughing Аз още не съм измислила как ще го отпразнуваме , но със сигурност няма да е пак на заведение , че финансите са леле-мале. Сигурно ще съберем родата у дома и толкова. Догодина повече  Peace
И аз при кръщенето на Зарко не съм подарявала нищо на кръстницата . Тя му подари два комплекта дрехи и парички да му вземем нещо златно - по традиция тя трябвало да подари златен кръст на кръщелника. Но точно пък това аз не одобрих - имам предвид да се носят някакви църковни символи от детето . Та така и нищо златно не сме взели още  Embarassed

# 149

Честит Втори Рожден Ден на малкия Ради, да радва дълги години мама и тати Simple Smile
"Нека обич топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи!
Здравето да ти е спътник всеки ден
и да посрещаш още 100 години
твоя ден рожден! "

Общи условия

Активация на акаунт