Ели ,благодаря за темичката
Дано този път само хубавини да пишем и четем!!!Аз преди няколко часа писах,писах и тока спря
Ще опитам да се повторя 
Исе,честито!Леко и безпроблемно бременеене и здрава,палава бебка на финал

Смешко,мила моля те да споделиш марката латекс!Ние като цяло залагаме на хубави материали и ще съм благодарна да споделиш
И Влади пие много сокчета, Мигле,да хапваш че като знам каква си слабичка незнам на къде повече

Жени,като повечето мами и аз да си кажа.Ако Крис се развива нормално нямаш повод за притеснение.Много са децата които проговарят по-късно и това е нормално.Харесва ми подхода ти към свеки
и аз бих постъпила така! Реното-вози леко ако е пазено или ново!Но след като се покара в БГ не е за препоръчване!!!Нашата като я взехме беше супер,ела сега да видиш след 4г каране тук е много зле.Туиг,Танче,как са децата?
Стаси,
ти си яка кака,дето се вика и няма да се предаваш!Честита нова кола,леко и безаварийно каране!Вайзе,как сте?
Мило коте,отне ми доставреме докато те разпозная(нали съм блонди
) Как е У ваше село?Роси,дай да ти видим прическата
Как в Еви?Кверти,Влади яде доста пасирана храна,а говори много!При детето на познатата на Сиска може би е имало и друго нещо

Ще опитам и аз
понеже когато Влади търси някой му казваме че е на работа и той спира да го търси(дори и мен)!Кате,браво на теб.
Зайко,
очакваме още интересни разкази и снимки!Аничка,хайде разкажи и за вас.Аз вчера видях мъжа ти и Али пред кухнята.
Ние сме добре.Играем и щуреем по цял ден.От известно време си имаме зайче и папагали вкъщи.Пакагалите(така им казва Влади) са добре,защото са на високо,но дайчето(отново негово произношение) горкото
Ако можеше да говори,досега щеше да е осъдило Влади за тормоз.Не че ги оставям само двамата,но когато пуснем зайчето да се разхожда из къщи е голяма гонитба.Опитваме да махнем памперса,но засега нямаме успех.Поне на гърнето седи,до скоро и това не искаше. От няколко дни казва че ще стане ижинейче(инженер),много е сладък
Ще опитам тези дни да кача клипчета във фейса на ижинейчето Това от нас,лека и спокойна вечер на всички
П.С. Ето един клип който е от преди месец:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000201422452#!/video/v … 0146&comments
и аз си мисля че моите деца са добри,разбиха ми илюзиите.Какво им става във магазините ,не си обяснявам.

И Сияна е с червено гърло
. Иначе не се занимавам да им плакна устите. Разчитам на това, че лочат постоянно чиста вода...

Ама Сами така или иначе започна да се буди призори наспан.