МАЙчета 2009! - 6

• 30 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Танче , всичко ще бъде наред с цветенцето ! Стиснати палци имаш и от мен   love001

# 706
  • о`майна лунна нощ е
Таня, много силно стиснати палци и от нас! Дано новините вески път стават все по-добри  Hug

Ние с мъжа ми имахме полуергенска вечер. Ходихме на предпремиера на новите Карибски пирати - още ми е триизмерно в главата - супер беше! Дадоха ми покана за една спешъл прожекция с мини коктейлче преди нея. Хлъзнах едно ромче скрито в кока кола с лаймчета и дали от това, или просто филмът беше много готин, съм чудесно настроение сега.

# 707
  • Русе
Честит рожден ден на Ники, Михаил и Гергана! Весело и щастливо детство!   newsm59 newsm67  party002

Танче, стиснати палци и от мен!  Praynig

Моят калпазанин пак болен  ooooh! Вайзе, няма да сте само вий,я!
Вчера следобед ме привикаха да си прибера говедото че имал Т. Кашля като туберкулозен и продължава с една ниска Т. До събота беше на АБ.  #Cussing out От днес наново  #2gunfire. Само дето не сванах защо борим вирус с АБ  newsm78  Close

Казах на шефката че си пускам още един месец отпуска и догодина септември да ме чака  Mr. Green

# 708
  • Пловдив
Добро утро !
Началото на нашият ден беше мнооого зле - ред сълзи , ред сополи ... Днес е вече трети ден и разбра какво става още щом слезнахме от автобуса . Първо заплака да се качва пак . После когато го преоблякох и докато прибера нещата му в раницата , тръгна да си ходи по пантофи . Изобщо не щя да влезе вътре - той реве , и аха и аз да ревна пред него. Оставих го ревящ на лелката , дано се е успокоил после . През вратата видях , че децата танцуваха и пляскаха - той ги обича тез неща.
Аз пак имам въпрос . Когато приключи майчинството за втората година , трябва ли да се подават някакви документи ? Вече една седмица мина от края на моята втора година , а още не са ми се обаждали да подписвам нищо . Единственото , което съм направила , е да си пусна молбата за отпуската . И сега се чудя да се обаждам ли в счетоводството , да чакам ли още . Пък да не стана много късно ... не знам  newsm78
Честит рожден ден на днешните дечица ! Да сте живи и здрави ви пожелавам !
Вайзе , Ели , да оздравяват бързо - бързо хлапетата  Hug
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам , въпреки гадното време навън  Heart Eyes

# 709
  • Русе
Мира, аз само си пуснах молба за отпуск. Друго не съм подавала.

# 710
Стасита, много ми е мило, че се сещаш за мен. И ти си ми слабост, но мисля че знаеш. Hug

Момичета, не съм ви забравила. Рядко се включвам (или почти никак Embarassed), защото други неща са ми на главата. Автобиография,портфолио изпращам насам-натам... а бе накратко: търся работа. Трудно е в момента да си намериш и за това ми е малко напрегнато. С кетъринга напоследък не върви и за това реших да се фокусирам към личностното си израстване и моя страст - графичния дизайн. Та малко съм под пара... оптимист съм и имам самочувствие, но все пак съм под пара, защото сега е трудно и до интервю да стигнеш. Говоря с приятели, които имат приятели на отговорни позиции в този бранш ( ако не те препоръча вътрешен, дори не можеш да стигнеш до тях) и се надявам съвсем скоро да се похваля с хубава нова, артистична работа.
Въпреки това не ви забравям и чета. Чисто емоционално не исках да се включвам с писания, за да се съсредоточа в най-важното в момента за мен.
Съжалявам само, че не съм честитила на всички хубави дечица и тяхните прекрасни майки празниците.

Честит рожден ден дечица! Да сте живи и здрави лъчезарни. Растете щастливи, обичани и сигурни в себе.

Танче, успех мила. Дано има оптимално благоприятни новини от теб и Лили.

# 711
Здравейте и от нас:)
Честит Рожден Ден и на днешната банда-Да сте живи и здрави, и много щастливи:)
Мира, и аз само молба за отпуск попълних Peace
Танче, успех мила и само с хубави новини да излезнете от болницата Hug
Dendri, успех Hug
eli_dechkin, чавето да оздравява бързо,че аман от болести вече  bouquet
vaiza, като чета какво се случва с твоя малчуган,все едно пишеш за Криси..а моичкия не ходи на ясла... newsm78
Ние също сме два дни с 39 градуса, според педиатърката пак е ангина и хоп- АБ, но нито пусна гърлен секрет,нито ПКК..нищо...как я определи,че е бактериална... newsm78 Аз нали съм гад,нищо не давам,само го лекувам с бабини илачи, след малко отиваме при специалистката УНГ,на чието мнение  вярвам, и ако се окаже,че не е ангина,а само по-зачервено гърло,ще търся нов педиатър...писна ми вече Crossing Arms
Друг ни е проблемът-не яде нищоо...вчера го мерих-точно 13кг..а беше стигнал 15 ooooh! Иска само АМ, успявам да го прилъжа с малко маслини или филе,пием и Саностол-ефект няма....Не знам какво е това-Сатурнова дупка,каръщина или нормалния ход на израстването,но хич не ми е весело и съм се запътила към една кротка депресийка..ще видим...
Приятен ден ви желая:)

# 712
Честит рожден ден на рожденниците днес! Да растат здрави, весели, засмяни и игриви!
Мире, обикновено на 3-я ден започва драмата, но другата седмица вече по всяка вероятност ще е значително по-спокоен Зарко! И аз пусках само молба за отпуск.
Джийни, при положение, че чакате кътници всеки момент да пробият, не се учудвам, че сте на този хал, за съжаление, а при ангина, гърлобол и Т, и моичкия не хапва нищо. Също смятам да сменям педиатъра още на 1 юни даже, не мога да търпя настоящия откакто се наложи често да го посещаваме. Иначе започвам сякаш да се примирявам с болестите или поне да не ги приемам толкова тежко, но кога ще се нормализират нещата - малкия да закрепи, аз да тръгна на работа, имам усещането, че няма да е скоро Sad
Ели, душо, дано малкия закрепи скоро трайно Hug.

# 713
  • софия
Честит 2-и Рожден ден на Ники и Мишо!Здраве и неспирни игри им желая!

Танче,стискам и аз здраво. fingerscrossed
Ох,пак болнички има.Бързо да оздравяват милите дечица!
На нас с Ицко днес не ни е ден,нито на него,нито на мен.Той крив до безобразие,мрънка,реве,сърди се за всичко,няма угодия.А аз пък нещо не се чувствам добре,боли ме навсякъде,всичко,едвам мърдам,ама няма как.
Иначе РД-то съвсем го уредихме,та една грижа по-малко на главата ми.
Юни доста натоварен се очертава за нас.Първо е рождения ден на Ицето,после сме на кръщане,после на два детски рожденни дни,и така.

# 714
Танче fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed HugЧестит Рожден на днешните младежи.Много здраве и щастливо детство.Ех Смешко-почивай когато можеш.Все те мисля. HugАма и аз вчера като каза,че ще ми се вие свят ooooh!От 7ч. до 10ч.лежах,а Сиска явно усети като казах,че мама има Ох,и си игра до мен на леглото.Това кръвно все пада NaughtyДнес още ми е затърлено,но ще се оправя PeaceЯвно от РД-ни,все гости,приготовления,в къщи има малко повече работа....сабира се.Сега балове,на курбан сме канени,аз РД/не се смята/... Laughing Болничките да се оправят.Ама то време ли е?????Топло,дъжд..Сиска още и тече носа ама се правя,че не виждам.Капя капки и така.Нещо съм се навила др.седмица да оправям документи за ясла????Ей къса ми се сърцето като си помисля!

# 715
Здравейте ,
аз да кажа ,че се прибрахме и Лили блажено спи. Всичко е наред с оченцето/дясното / за сега , за лявото знаете , че не вижда вече с него и не дават никакви надежди.Но важното е , че дясното е добре и това не и пречи да е дивак и половина.Днес я приеха в операционна чак в 11 без 10 и това дете от снощи от 9,30 нищо не е сложило в устата си , направо по едно време вече се укриви доста , но се държа геройски . После като ми я върнаха ,веднага се разбуди почти не мрънка , много лесно излезе от упойка и веднага се разшета из кошчета  и какво ли не .
Благодаря ви на всички за стиснатите палци .
На мен обаче ми се съкрати живота с още една година , вече няма да живея до 100, а до 91/ като махна всичките 9 упойки до момента/  Mr. Green

# 716
  • София
Благодарим за пожеланията към нашия малък рожденник. Hug
Таня, Hug Дори не мога да си представя как се чувстваш всеки път. Нас нали ни бяха казали, че ще оперират малчо. Що рев изревах тогава, а накрая дори до операция не стигнахме. Ти си герой и Лили също. Много се радвам  за добрите резултати.
Неяденето било нормално, когато са болни. И аз така се успокоявам вече 3 та седмица. Confused
Джийни бактериалната ангина   без антибиотик няма да мине. Дори нашата УНГ удължи приема да не рецидивира.

# 717
Танче, много прегръдки и от мен! Дано вече нямаш ядове и стигнеш тези години!

И аз нещо съм нередовна в писането  в последно време. Утре обаче съм отпускар  bowuu

Ох, забравих си мислите. Диваците ме накатериха и забравих какво щях да пиша.

Ели, много известен мъж си имала. Аз що така съм изпуснала. Айде пусни му една снимка, да сплакнем форумски очи.

# 718
  • Русе
Аааа, Лианка, не пускам  Naughty Шъ ми го вземите  Crossing Arms От утре ще го пускам с фередже  Joy

# 719
Здравейте пак:)
Таня, радвам се за добрите новини Hug Малката е голям герой, а към теб имам само адмирации  bouquet
Ние нямаме ангина....Няма да пием Аб и няма да пропускаме РД-то..Това откритие ни струваше 4 часа обиколки по кабинети и 70лв. "-" в семейния бюджет,ама здраве да е  Peace.Колкото съм бясна на педиатърката,толкова съм щастлива, че малкото е добре...доколкото може да е добре със възпалени венци...от които всъщност идва целият проблем- имаме "афтозен стоматит". Причината за туй чудо са две- кътници+ факта,че все още мре да пъха в устата си каквото види и откъдето свари Crossing Arms Ще се лекуваме с дологел+Витамин Ц+изопринозин. Прилагам и бабешките илачи- обтривам венците с мед и сода, и се надявам скоро мъките му да свършат:)
eli_dechkin, добре си си отваряла очите навремето Wink

Общи условия

Активация на акаунт