МАЙчета 2009! - 6

• 30 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Аааа, Лианка, не пускам  Naughty Шъ ми го вземите  Crossing Arms От утре ще го пускам с фередже  Joy

Аааа, фередже, девствен пояс му тургай

# 721
  • Русе
Не бе, ще му го резна и ще си го държа във фризера  Joy Да е винаги готов  Mr. Green

Да си довърша писанията преди моите чавета да се ме довършили.

Танче, браво на малката героиня  Hug Дано това да е за последно и Лили да се наслади на едно прекрасно детство! Силна майка си ти  Hug

Джийни, радвам се че сте отървали ангината+АБ и дано бързо избият зъбките  Praynig

Гого повърна АБ точно 1 мин. след като му го дадох и сега не знам дали да му дам пак или да си трая до следващия прием  newsm78 Цял ден е с Т като следобяд удари 39,5. Дадох му Панадол и спадна. Дано това да му е  Praynig Иначе е побеснял тотално.
И не знам какво е смятала нашата счетоводителка но днес казала на шефката че утре трябва да съм на работа  Shocked Казах на "шефката" да не си и помисля че ще почна утре иначе ще й закарам и двете деца у тях и ще си ги прибера след 10 години  Crossing Arms Тя веднага се съгласи да започна работа когато искам само и само да не вижда децата за повече от два часа на уикенд  Mr. Green

# 722
eli_dechkin, аз знам,че не се дава допълнителна доза АБ, а се чака часът за следващия прием-поне така ни обясни личната, защото Криси буквално изплюваше Аб-то,в мигът,в който му го давах Peace
...  Тя веднага се съгласи да започна работа когато искам само и само да не вижда децата за повече от два часа на уикенд  Mr. Green
Ако не знаех, коя е "шефката",щях да се закълна,че работиш за свекърва ми Mr. Green
Дано се оправя бързо малкия Hug

# 723
  • София
ЧеститРожден Ден на порасналите днес дечица Ники, Михаил и Гергана!

Да сте здрави  и щастливи!
Танче, голяма сила се иска да си майка, браво за добрите резултати и за Лили, която преживя толкова много. Занапред  ще имате ли такива упойки? Голямо гуш от нас!
Вайзе, защо така сериозно пак се тръшна Зарко! ? Ама, че работа. Дано лятото и възрастта  пресекат вече тази серия при вас. Praynig
Джийни, Ели и вашите момченца да се оправят бързо. Praynig Hug
Дендри-успех и дано скоо се похвалиш. Усетих, че има промени при теб.
Стаси, често се сещам за теб - да знаеш, точно както каза вашият тати -така стана. Благодаря отново.

# 724
  • София
Аз нещо се мотая тия дни и не пиша, само ви чета.
Първо, отново честит рожден ден на дечицата!!! Да сте много здрави, весели и щастливи!!!! Simple Smile
Таня, радвам се, че нещата вървят добре с Лилето!! Ама наистина много упойки сте минали, представям си какво ти е всеки път...  Hug
Дендри, успех с омайването на важните клечки!! И скоро да се похвалиш с новата работа!
За подарък за рождения ден на Ваньо обмисляме да му вземем от тези колела без педали, Пуки или какви там има още. Чудя се, задължителна ли е и каската? И до каква възраст и височина ще може да ползва най-малкия размер, да кажем?
Тия дни трябва да записвам и час за последния Пентаксим, хич не ми се нрави това, ама няма къде да ходим, като сме се хванали на хорото... Че и дано го имат, вече на два пъти им свършват ваксините, додето се доредим.

# 725
Лято, Калин има Пуки, но не най-малкия размер PUKY LINO, а следващия - PUKY WUTSCH, който е за над 18мес. и над 80см. височина. Кара си го без никакъв проблем. Мисля, че по-малкият размер им е вече малък на нашите деца. Ето снимка, прясна, прясна от снощи да видиш до къде му стигат краката - http://i65.photobucket.com/albums/h227/diksi/DSC08801.jpg?t=1305751255
Нямаме каска.
А до каква възраст може да го ползва,не знам, но батко му много успешно го яха, че се и карат даже двамата за него.

# 726
  • София
Хаха, Дикси, много е готин! Simple Smile
Аз за ето този модел съм се наканила, евентуално...

# 727
Момичета имам нужда от помощ/съвет...
Има ли някой, който си пусна или записа детето по-рано на ясла и сега трябва да връща пари за майчинство?
Сестра ми получила уведомление.... не само за 3 месеца да връща, а и 240 лева лихви... Племенничката ми е на 3,2 г... Тъпото е за лихвите...хем чак сега са пуснали писмо, хем си ги искат, та не знам какво да правим.

# 728
Хаха, Дикси, много е готин! Simple Smile
Аз за ето този модел съм се наканила, евентуално...
Ахааа, аз не разбрах, че за тези с две гуми говориш  Crazy
Със сигурност ще си го ползвате много по-дълго  Peace

# 729
Танче, много се радвам, че Лили е добре и че всичко е минало успешно. Пожелавам ви в бъдеще всичко да е безоблачно и Лили да се радва на весело и безгрижно детство!
Смешко, много ми е мъка като напишеш, че пак ти е лошичко и че не успяваш да си починеш(знаеш ми предложението, то си е в сила Wink
Честит рожден ден на днешните рожденици и най-вече на нашия другар Мишо! Нека всички те да имат много поводи за усмивки, да преживеят мн приключения, а мама и татко да са мн горди от тях Simple Smile
Искам да честитя и на всички, които съм пропуснала, аз си чета, но нещо не ми се пишеше.
Иначе си работя, Алекс на ясла. Ииии забравих да кажа приети сме в ОДЗ, да не повярва човек, сега събираме документите и ще я запишем.
Нашия РД мина прекрасно, всичко беше мн весело, гостите бяха с добро настроение, времето беше идеално за градинското ни парти, рожденничката се беше наспала.
Лято, на нас ни подариха такова колело http://misto-bg.com/images/puky-LR1-BR-01-lillifee.jpg Алекс с интерес го разглежда, но още не успява да пази равновесие на него е вярно само веднъж се е возила, но предполагам, че ще задобрее Simple Smile
Да честитя и РД на Яна(то си станало 19)Да си все така усмихнато и любознателно детенце, да радваш мама и тате и да си останете добри приятелчета с Алекс Simple Smile
Целувки за всички и до скоро Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 00:40 от Аничка-Баничка

# 730
Има ли някой, който си пусна или записа детето по-рано на ясла и сега трябва да връща пари за майчинство?
Сестра ми получила уведомление.... не само за 3 месеца да връща, а и 240 лева лихви... Племенничката ми е на 3,2 г... Тъпото е за лихвите...хем чак сега са пуснали писмо, хем си ги искат, та не знам какво да правим.

Трябвало е като запише детето на ясла да подаде пред работодателя си съответната декларация за промяна на обстоятелствата. Той от своя страна информира за това НОИ и  изплащането на майчинството спира.
     Имам 2 приятелки които връщаха пари. Едната дори води дело срещу НОИ, че неправомерно искат от нея да върне сумите за няколко месеца  заедно с лихвите. Естествено, че загуби и освен всичко останало плати и на адвоката. Тогава се позаинтересувах за този тип съдебни дела-нито една майка не е успяла да осъди държавата! Втората ми приятелка си плати безропотно.
     Общо взето на сестричката ти няма да й се "размине". Ако задължението остане неплатено, то сигурно ще е спънка, когато трябва да й се издават документи от държавни институции. Confused

# 731
tivia ти все по същество се включваш, я кажи как я карате с двмата хулигани, помня, че и твоите бяха големи диванета  Heart Eyes

лято!, склада на мисто с колелетата на пуки е някъде в нашия квартал, най-добре да се свържете с тях и да си го заведете Ваньо да ги пробва. Пък ако дойдете вземете се обадете  Grinning. Едно детенце в парка беше с този модел, който си показала, и ми се стори мъничко, от друга страна пък като му взех на Сами онлайн голямо не може да го кара още... най-добре да се пробва.
Другия вариант за такова колело и по евтин е на Кетлер. Има 2-3 модела в Спорт депо, ей ги на.
A що се отнася до каската, за мен е важно да има, да свиква, щото отначало ако само бута леко, после може да хвърчи, и няма да мога да го накарам да си я сложи. и препочитам да му опазя тиквата колкото мога  Laughing
Дикси, много готин Калинчо  Heart Eyes
Танче Hug
Дендри, много ме вдъхновяваш, и аз както трябва да си търся работа се чудя дали да не захвана нещо ново, ама пусто много са ми талантите и все се чудя накъде да поема  newsm78. Нещо към свободните професии ме влече, тъй с нефиксирано работно време, голяма заплата и интелектуалки? предивикателства Rolling Eyes
Вайца, честити ми яслата, че бая се бях притеснила какво ще правим ако не го приемат. Пък сега си мисля, че супер ще е да тръгне, нищо, че по принцип не одобрявам, да се социализира там. Нали септември е далеееч. Стига да го запишем де, чак днес събрах документите, голяма мъка значи, и ще ходя в петък, утре я няма директорката. Дано всичко е наред, че от 25-ти сме резервирали една поляна  Laughing

# 732
  • София

катринка,аз го пуснах малкият по-рано,и  първият месец още подадох декларация,но при мен нещата се объркаха от НОИ.Бяха получили късно декларацията и ми  бяха превели 240лв.Звъняха ми по телефона,и нищо,че грешката беше в тях,едната леля се опита да ми чете конско ,ама нещо не и се получи,попадна на кофти човек Mr. Green
После докато преизчислят и т.н. ме бавеха много време,и чак след два три месеца започнаха по 120лв  да превеждат.
Сестра ти не са ли я предупредилили в  яслите?Изчакайте,май се говореше,че ще връщат парите без лихвите,ама за сега това е само предложение.
Мигле, Hug

# 733
  • софия
Честит Рожден ден на Яна!Желая й да расте все такава хубавица!

Аничка,огромно БЛАГОДАРЯ! Hug
Мацки,давайте снимки от рожденните дни де,много ми се гледат!  smile3509
Ние се оправяме да излизаме,защото Ицето се е излюпил в 6.40ч. и вече полудя вътре.

# 734
  • Русе
Честит рожден ден на малката сладурана Яна и Владимир! Весело и щастливо детство!  newsm59 newsm67 newsm18
Платина,   bouquet

Мнооого тежка нощ беше  Confused Висока Т и голям рев. Сега спи но никак не е спокоен  Confused

Дикси, сладкиш мамин  Heart Eyes

Дендри, стиснати палци и от мен  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт