Юлски деца-Тема 43

• 34 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Марулка, все се каня да питам и забравям. Искам да поръчам торта- изненада за РД на мъжа ми. Тогава ще сме на морето и за целта ми трябва някоя тортена фея в Созопол или Бургас. Имаш ли идея?  Hug
Сиско, погледни в Спортс Директ. Peace

# 691
  • София
Ние днес купихме една количка от този тип за каране с крачета от Хиполенд. Опищяхме магазина и набързо си тръгнахме, защото аз се опитвам да й премеря количката, да не й е много вмалка, а тя се хвърля върху тези колела за бутането които вече са им малки и разбира се има в къщи, но въобще не му обръща внимание. Аз искам да я отскубна от колелото, тя се дърпа пищи и ми вика не, не, не, умрях от срам просто. Исках да й премеря едни обувчици пак тръшкане и реване и се изнесахме от магазина да не казвам като какво. След пазара заспа в колата към 14 и 30 ч. беше и сега още не е станала. Какво ще я правя довечера незнам.
Иначе за "р"-то в някои думи го казва много чисто в други го пропуска, забелязала съм, че в повечето случаи дори не го замества с друга буква просто не го изговаря.

# 692
Я, пък вие... моето маймунче още не е проговорило, вие за "р"-то сте се замислили. Joy Joy Joy

Фелисити, много мъчно ми стана, че Кайко пак трябва да се лекува. Дано всички проблеми минат бързо и безболезнено за всички.

# 693
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug. За съжаление тъкмо вдигнахме малко глава – всичко си вървеше нормално и ей на, пак се обади тоз ГЕР – няма спасение.
Миме, не сме го водили. Питах всичките си познати да ми препоръчат хомеопат (не ми се иска да отида ей така при някох само званец) и за съжаление ударих на камък. При Михайлов мисля да запиша час, ще почакаме и така.

# 694
  • София
Мммда, Мила блаодаря  Wink
Ками ще я водя на логопед от понеделник за Ш, С и З. Да видим до къде ще я докараме Simple Smile
Мамчета, ако организирате някоя срещичка - пишете ми на лични, че все пропускам МОЛЯ!

# 695
  • София
И аз мисля да взема колело за бутане с крачета, мисля, че затова лято ще е идеално.Но след това децата стават големи и обичат да въртят педалите.Маймунче , сигурна ли си че става за деца до 5 годишна възраст, много бебешко ми се струва да се буташ с крачета.На 6г. моята кака караше без помощни колела доста по-голямо колело.
И аз като Джил Laughing, и моята Калина още не е проговорила като хората, камо ли Р да казва.Говори много , но всички думи са съкратени на по една -две срички, иначе цели словоизлияния прави по този смешен начин.
Цветен Прашец, и моята прави същите изпълнения.Винаги съм си мислела, че това са много невъзпитани деца и сигурно без да искам съм гледала с укор родителите, докато не го изпитах на собствен гръб.Тръшка се на земята, почва да пищи и така може да откара 10-15 минути.Не дава да я вземеш, не чува, прсто си пищи.И да разкажа какви обикновени ситуации - отиваме да вземем каката от училище, тя тича в двора докато излязат децата, тръгваме, и тя се подмотва, ние изминавае няколко метра и тя ни настига и се мята на земята.Не знам какво да правя, само стоя и чакам да мине.
А онзи ден, в неделя, се наложи да излезем следобяд, баба й дойде да я гледа , и тъкмо се обличам , а тя да си ляга и ме видя, че ще излизам и кто се започна един рев, не знам колко време беше.Тя е силно привързана към мен.Аз накрая излязох,ч енямаше начин, като се върнах и тя се събуди от спане и очите й бяха червени, в понеделник реших че има конюктивит, но реших да изчакам и вчера, и вчера пак червени.И днес вече запасена с Тобрекс да капя, става сутринта - нищо й няма.Явно всичко е било от големия рев Rolling Eyes
Фелисити, хайде вече да минат всички болежки при Кайо  Hug
Орхидея, леко бременеене!!!

# 696
Питах всичките си познати да ми препоръчат хомеопат ...

Не  си питала всички (или пък аз съм пропуснала). Следя темата "Въпроси към хомеопати", там на първа страница има изброени десетина имена на класически хомеопати. Аз бих избрала измежду тях. Ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574850.0
 Hug

# 697
Днес е св. Ирина и празнуват всички с името Ирина, Ирена, Иринка, Ириней, Мирослав, Мирчо, Мирослава, Мира

Честит Имен Ден!

# 698
  • София
Здравейте мами!
Аз не се включвам да пиша, че нямам време, но Ви чета редовно.  Hug
Фелисити, милото Кайче. Дано с хомеопатията имате по -голям късмет и всичко отшуми бързо! Hug
Орхидея, честито! Много се радвам за теб! Лека бременност и здраво и добричко бебе на финала!!! Hug Hug Hug Hug
Емили, Прашец, не сте сами! Laughing И моето кротко и добро дете изчезна някъде. "Не" ни е любимата думичка. Като не и изнася нещо или го хвърля или ако е храна я разсипва. Ляга, по земята и се тръшка, без причини, просто така решава. Ако, и се скараме нещо толкова силно започва да плаче (напъва се), че съседите сигурно си мислят, че я пребиваме от бой. Станала е ужасна. Добре, че е на периоди, а не постоянно, че сигурно ще почнем с боя (то не се издържа).
В яслата казват, че е много послушна, пее, танцува, бърборела много, не изсипвала храна там. Дано да е така.  Crossing Arms
Джил, как върви с гърнето? Свикна ли Инето?
Миме, пак си уцелила супер покупка, но виж като не  сме се виждали отдавна и аз не знам, а се чудя какво ново да вземем на Анди. Отдавна не съм и купувала играчки. Само книжки и пастели, моливи - много обича да рисува. На вас весело изкарване в Гърция! И предлагам като се върнете да възобновим традицията да се виждаме поне веднъж седмично.  Hug
Маймуне, дано и при Вас кризата със спането отмине по-скоро!  Hug
Забравих какво щях да пиша още.  Embarassed
Хубав ден на всички!  bouquet

# 699
  • София
Здравейте мами!!
Отдавна не съм писала,но скоро сънувах Мила и си викам,дай да ви навестя малко  Joy

Ние сме добре,малчо се държи като един истински лъв,реши ли си нещо, нищо не може да го спре,почват едни истерии,ядосва се,мята,хвърля,понякога е голямо говненце  ooooh!  Laughing

Редовно ми взима телефона и набира я Аманита ,я поликлиниката,или някой дето не трябва  Sunglasses

Стягаме се за утре,ще бъдем на вилата,дано не вали,искам децата да са навън и да беснеят на воля на тревата.. Мъжа ми ме кара да взимаме агне,аз така мразя,мирише ми много,макар,че на Великден като ядохме и не можах да разбера,че е агне.Но то зависи как си го направиш..

На всички болни,тъжни пожелавам много бързо възстановяване!!  Hug

# 700
  • София
Кукумявче, да разбираме ли, че има промяна при вас?

# 701
Хахаха, да кажа, че и Андреа не е проговорила, та "Р- то" ми е много далечно Laughing. За тръшкането прави точно същото, ако не става на нейната, ако й се скараш или направиш забележка започва точно като адашката направо да вие. Оля и аз това всеки път си мисля, че съседите ще решат, че я млатим с някоя тояга направо Laughing.
Фелисити, много ми става мъчно, че зетко пак са го прихванали мъките, силни прегръдки Hug.
Вили, тука съм си, реших, че като не излизаме в този гаден дъжд, поне да си изпера най- накрая количката Laughing.
Кукумявче, радвам се да те "видя" Hug.
Сиско, в този дъжд едва ли ще има скоро среща Laughing.
Ние също сме наумили да купуваме колИло, само, че триколка с педали, която се бута в началото от родителите. Андреа много им се радва на такива.

# 702
Колело без педали съм казвала и преди, но ето пак, купих такова - http://babymod.eu/?page=product&c=411 Но още не се справя добре, но мисля, че лятото, есента, ще хвърчи с него.. Юлиана също го кара, но вече й е неудбно, защото просто е дългуч, така че спокойно поне до 4 г. при интерес може да се ползва. Видях го тук доста по-скъпо, така че внимавайте, ако решите да поръчвате - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 18250/language/bg

Триколката ни е Кетлетр пак с помпещи се гуми, желязна е, още от Юлиана, бутаме се от миналата пролет, но още не върти педалите, само опитва.

Говоренето - Влади казва някакво Р, но интересно, че не може К примерно.. А Юлиана си казаше Р много правилно от самото начало, въобще никога не е говорела по бебешки, налагаше се да я поправяме рядко и само по веднъж и веднага коригираше думите. А Влади изглежда дълго ще говори бебешки. Новото е, че той е "Дади", Нана е "убава", а мен ме обича "мноо".

Времето не ни спира да излизаме, шляпаме с гумени ботуши по локвите и е голям кеф.. На вълна ягоди сме и изяждат по 1 кг. на ден двамата, а понякога и не им стигат.

Фелисити, много ми е мъчно за този прекрасен мъж Кайко! За хомеопати и аз съм избрала вече след много проучвания няколко имена, просто трябва да почетеш и прецениш кой ще е най-подходящ за вас. Макар че понякога се минава през 1-2-ма докато намериш своя.
Ели, Оля, въобще не мога да си ги представя госпожиците в тази роля, дано отмине!
Миме, София беше доста по-малка като спряхте с кърменето, сега е доста по-различно.. Ще видя какво ще реша..
Мила, така ви завиждам за предстоящото преселение!
Сиско, успех с логопеда!
Куко, съжалявам за зъба..
Кукумявче, наистина добре звучиш, само така! Hug

Ние утре ще празнуваме в заведението на кумовете, въобще не ми се занимава вкъщи.. Юлиана каза, че и те с Влади празнували, защото са Георгиеви и чака подаръци. Simple Smile

Още щях да пиша, но забравих..

# 703
  • Варна
Цитат
Юлиана каза, че и те с Влади празнували, защото са Георгиеви и чака подаръци. Smile
Joy

# 704
  • USA
Ели, колело без педали съм виждала дори до 9 год. възраст. Ето  тук на втората таблица едно от тях е такова.
Кукумявче, дано нещата са се пооправили вече при вас! Много си отивате като семейство и сте много сладки( видях няколко снимки във фейсбук)!
Оля, Анди е такава малка мадама и хич не й отива да се тръшка! Дано й мине скоро!

Не знам дали забелязвате, но децата ни пораснаха.Чак не мога да повярвам, че преди 7-8 месеца Стейси беше без коса и с още бебешка физиономийка, а сега - момиченце. Май наистина е време за следващо детенце Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт