Юлски деца-Тема 43

• 34 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
 Hug

Сиси Hug, усмихна ме вашата Нана  Joy
Фелисити, прегръдка за теб и Кайчето Hug...мъчно ми стана като те прочетох Sad
Мила, как е татко ви?

И Стелла се тръшка, но като че ли вече все по-рядко. "Р" казва избирателно и рядко, не може да казва "В". Иначе си водим доста смислени диалози вече.

Аз цяла седмица стягам кръщелник номер 1 и дъщерята на кръстинацата и кръстницата (в превод Стелла и мен Laughing) Галето много добре го каза преди време - все едно абитюренти обличаме ooooh!...най-голям зор видях с обувчиците на Стелла ooooh!.. Обиколих лъскави магазини, Молове, пазарчета, базарчета, сиргийчици, никъде не открих бели обувчици, тип балетни пантофки...навсякъде сандали заредили, а ако случайно има остнали или няма номер или са в неподходящ цвят Crossing Arms, та финално от Баку ще ми носят Blush...

Весел празник на всички Hug

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 19:35 от djidjito

# 706
  • София
Леле, Джиджи, след тази обувна сага ще чакаме да покажеш снимки, да я видим малката кокона. Heart Eyes  А таткото ни е добре вече, благодаря, че питаш. Hug
Кукумявче, и какво сънува?  Flutter Звучиш по- бодро. Hug
Сиси, ми право е детето- подаръци трябва да има. Wink

# 707
  • София
По този повод - Георгиеви да празнуават на Гергьовден на Цветница ми се обади мой близък, който се казва Ясен и ми честити празника. Помислих, че ми честити заради Ками, да ама не. Според него Силвия също празнува на Цветница - та нали е гора...

# 708
Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес!

# 709
Честит празник! И Честит Имен Ден на всички малки и големи, които празнуват днес!! Здрави да са!

Аз ще ви почерпя за здравето на Георги (а и за презимето на децата Simple Smile) с част от любимите му люти шоколади! Hug

# 710
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте здрави и усмихнати!
Моя татко се казваше Георги и от сутринта ми е едно криво и все ме кара на рев. Ще ходим днес на обяд при майка и ние да отбележим празника ей така в негова памет.
Сиси да са ти живи и здрави "домашните", не преставаш да ме изненадваш не знаех, че има шоколади с люти чушки, изобщо не мога да си представя какъв е вкуса им, наистина ли лютят като чушка?

# 711
Лютят, лютят... шантава работа  Laughing

Айде и от мен честито на всички именници, малки и големи!

# 712
Добро утро!
Честит празник и от нас.
Днес и моя татко има имен ден, а племенника ми има и имен ден и рожден ден.

Юлиана каза, че и те с Влади празнували, защото са Георгиеви и чака подаръци. Simple Smile
Сиси, прави са децата да искат и те подаръци, аз преди да се омъжа бях и с презиме и с фамилия Георгиева, та и аз все се нареждах за подаръци Wink

Ние днес щяхме да пътуваме за Варна при мама и тати, но шефа на ООН не празнува Гергьовден  #Cussing out и мъжо е зает до довечера, та ще празнуваме утре.
В сряда бяхме на консултация, Божидар е 13, 300 кг. и 91 см., а аз се чудя защо вече бодитата за 92 см. ги е опънал. Сложихме и последния Пентаксим и вчера ми вдигна Т, следобед беше 37,7, вечерта 38,0 и му дадох една доза Панадол, сега още е в леглото и не съм я мерила, дано да не ми вдига повече, че  #2gunfire

# 713

Весел празник на всички!

Роси, дай му и противоалергично. И Елин направи реакция от Пентаксима.

# 714
Здравейте!
Честит имен ден на всички ,които се нареждат за подаръци....ама да незабравят и да почерпят  Mr. Green

Ние си взехме Катето и вече сме в цялост.Сега спинкат двете на големите си легла в детската та да видим до кога. Laughing

ПрашецHug Hug Hug

# 715
...ама да незабравят и да почерпят  Mr. Green

Горното го приех, като намек ...  Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Благодаря за поздравите за празника тук и във ФБ Simple Smile

Почерпете се за мое здраве, момичета! Днес съм именничка Simple Smile

# 716
С малко закъснение, честит имен ден на всички празнуващи, но вчера се оказа, че са ми отнели лаптопа сутринта, а вечерта, ме чакаше агнешкото Laughing.
Изреждам тези празнуващи, за които се сещам, най- напред Гогича на Кукумявка, Евита и на Сиси семейството, главния именник и разбира се малките именничета Hug.

# 717
Мацки, кога свършва платеното майчинство - при условие че е почнало 45 дни преди термин - т.е. някъде май месец при мен... Ако не се лъжа този месец ми е последен нали? Ако почна работа трябва ли да уведомявам нещо НОИ някви документи пускат ли се?

# 718
Мацки, кога свършва платеното майчинство - при условие че е почнало 45 дни преди термин - т.е. някъде май месец при мен... Ако не се лъжа този месец ми е последен нали? Ако почна работа трябва ли да уведомявам нещо НОИ някви документи пускат ли се?

Платено е до навършване на 2г на детето. Например Катя ми е родена на 02,07- до 01,07 е платено . Лично аз Петя като ми навърши 2г подавах една декларация при работоателя- той я дава в НОИ.

# 719
Здравейте дами,

Оставила съм таткото и Калина да се приспиват експериментално в другата стая, та ми се освободиха ръцете за малко писане. hahaha

И аз на патерица, да поздравя всички именници и през-именници. Да сте живи и здрави.  bouquet

Мисля, че след последните два дни, вече съм със сериозен тен. Инето я мажа вече с 50-ти фактор.

Кой ме питаше за гърнето. Имаме по някое и друго изпускане, но като цяло вече пера само една пералня на ден. bowuu Joy Но инициативата е изцяло моя (или на възрастния, който е с нея). Калина изобщо не си казва, че има да върши нещо. Ама, хич. Не си казва дори и като го е свършила. Затова я слагам или издържам през 40-50 минути. Винаги пишка, а от тази седмица започна и да ака. Та поне напоследък не се е нааквала в гащите. Мисля, че не може да стиска или все още не разбира какво означава това.

Аа, ето "приспиваното" дошляпка...

Общи условия

Активация на акаунт