Пролетта наднича, Майчето навън ще тича!

• 24 936
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, ще приемете ли още една майска мама? Моята дъщеря хвана последния влак за месец май и се роди на 31, термина беше за 21, но предизвикаха раждането. Казва се Инес и е много, много лудо бебе. Не знам как е при наборите и, но има толкова чепат характер. Всичко трябва да става както тя иска. Показва си ината на тия малки месеци, че чак страх ме набира. А колко беше ревлива - да не ви разправям. Все още е много нервна и неспокойна нощем. Става в 6 сутинта. И почва да беснее Simple Smile.  Ще ми е приятно да обменям опит с вас, ако разбира се ме приемете.

# 256
  • София / Сливен
silveto_ добре дошла при нас!
Честито на Бойко жив и здрав да е!

# 257
Силвето, в 6 сутринта ще си имаш компания  Crazy Ние ставаме и в 5

# 258
  • София / Сливен
Spineli ставате в 5  и след това не заспивали?
Дани към 7 и 30 мърка давам му мляко и пак заспива, понякога ако е легнал по рано вечерта не заспива.

# 259
Добре дошла на новата мама и бебе   bouquet И наше бебе е Близнаци и са си характерчета, така че те разбирам  Wink

Честит имен ден на Бойко! Да е жив и здрав, много щастлив и обичан!

# 260
Благодаря за посрещането. Тя Инес като стане в 6 после в 9 заспива и спи до 9.30. След това от 1.30 до 2. Това и е спането за целия ден. В редки случай спи по час-два. То поне да спеше спокойно нощем... Иначе по старото време лягаше в 19.30-20. И в 22 е лягала и в 21, но пак си става в ранни зори.

# 261
Добър ден!

Малко на патерици честит имен ден на Бойко Разбойко да ни е жив и здрав.

Добре дошла на silveto_ .И ние ставаме в 6:30 точно като по часовник,цока и някой път продължаваме да спим(по точно ако на мама и се спи  Mr. Green) след малко игра, но в повечето случи ставаме за да може после от 9 до 10ч сън и после наобед от 14 ч до към 16-17 зависи дали е уморена много, а вечер последно време заспива на гърдата към 20:30-21:30 и аз с нея Rolling Eyes непробудно но тя си е поспаланка и мързеланка.silveto_ ти май си фен на Мечтатели а?И мен ме кефеше това сериалче,но засега ще има пауза нали?

Благодаря ви момичета за комплиментите за Раличка, но на мен все още ми е малко смешничка с тези обички   hahaha или просто още не съм свикнала .

# 262
silveto, добре дошла   bouquet .

Тази сутрин мъжа ми занесе бурканчета и капачки и се записахме за ДК. Най-вероятно от четвъртък ще сме на кухня. Аз да попитам обаче .... До сега Пламен се храни 4 пъти на ден. Сутрин някакъв вид попарка, на обяд готвена манджа или пюре, следобяд плодово пюре, кисел или плод и вечер мляко. Сега обаче като минем на кухня как разпределяте храненията? И последното хранене което до сега беше мляко, пак ли си остава или се замества със супа например?  newsm78

# 263
Добре дошла на новата мама! Аз съм зодия Близнаци и понякога сама не се търпя та.... представям си какво ти е  Mr. Green
Милкинис и мен това много ме вълнува, защото аз кухнята я разпределям малко странно /според някои/ и ние сме с 4 хранения и не се кърмим от 8 месеца
Сутрин попара; мляко с бисквити, но най-често супата от кухнята /от предния ден и я топля/
Обяд - давам сериозната манджа от кухнята
Следобед - десерта /освен ако не преценя да не го давам като вчера крем какао, реших да не бързам/ в такива случаи правя каша или мляко с бисквити или принцеса със сирене
Вечер - млякото АМ задължително, мисля, че си им е като ритуал за по-лесно заспиване веднага след къпането

# 264
Лилка, да голям фен съм на това сериалче. Може да се каже, че така не съм гледала друго. Има пауза до есента, защото сериала още се снима в Турция. Финала е след окло 10 епизода там и още не е закупен. При нас излъчиха 146 епизод, който беше последния закупен, а в момента в Турция излъчиха 154. Иначе аз си го гледам на турски, но разбирам само картинките.

Към кой трябва да се обърна с мерките на Инес за първата страница. Ще ги напиша тук пък вие си знаете. Роди се 3700, 48 см, на 31 май. Кюфте Joy

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 10:24 от silveto_

# 265
И ние спим в 9 и в 2 часа, а след сън - разходка. 4 зъба едновеменно в момента растат  ooooh! Някой ползвал ли е Палсорал за венци и по - добър ли е от Калгел?
Лилка, сигурно е мн сладка с обечките  Heart Eyes Това са нещата, заради които завиждам на майките на девойки - малко като порастне, ще се кипри пред огледалото ( хубава ли съм така, мамо)

# 266
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile
Добре дошла на новата мама Simple Smile

Облаче, изчисти си кутията, че не мога да ти пратя ЛС:)

# 267
  • София
silveto_ , добре дошла!  bouquet

˙·•● milkinis ●•·˙, моя Пламен отскоро яде детска кухня (по - скоро е правилно да кажа "плюе я"), но забелязвам, че предпочита по - гъстите неща, но от кърменото не се отказа, а и на тяхната възраст мисля, че е по - удачно да приема вечерно време мляко, а не супичка със сухар примерно. Тъй като кърмя и следобедно, усещам, че вечерно време нямам много кърма и дохранвам (с млечна каша), но не лишавам детето от мляко. При нас схемата е следната - сутрин - кърмене  към 5ч., а час, два по - късно попара,  обед - кухнята, следобяд - плод, вечер - кърмене + каша. Нощем - кърмене на поискване - 1, 2 пъти.

# 268
Привет.
Добре дошла на новата мама.
За храненето да кажа:Сутрин давам филийка намазана с масло и сиренце защото я обожава запичам я на грила в микровелето(дохранвам с кърма),на обяд основното от ДК(дохранвам с кърма),следобед кремчето ако е кисел и правя попара,вечер супата отДК или ако е някоя помия й давам кис.мляко с бисквити(дохранвам с кърма) и после суче цяла нощ поне 2 пъти.
За спанетонашия режим е следния:сутрин става към 7.30 и будува до 10.00-спи 1,5часа и после следобеда към 14.30пак спи 1час.Вечер ляга към 20.00-спи добре защото е при мен и когато си поиска суче.. Crazy Simple SmileОще не мога да се наканя да я сложа в нейното си легло.. ooooh! WhistlingИма ли и други като нас???Не знам как ще я отуча тя толкова е свикнала да се гуши в мен че просто ми се струва мисия невъзможна...
Лилка много е сладка малката госпожица. Hug
Спирито това с ДК е просто шокиращо...нямам думи. #Crazy
Честит имен ден на Бойко на патерици.Жив и здрав да ти е Мимаче и повече ниаккви болести дано не го настигат.Целувки.
Хубав ден от мен.  bouquet

# 269
Здравейте майски майчета и бебчета  Hug
От доста време не съм се включвала ,но и нямаше нищо интересно покрай нас .Имахме само малко тревоги ,нашата педи чу шум на сърчицето на малкото диваче и бехме на тръни 1 седмица ,но след днешния преглед при детски кардиолог и Ехокардиограма ,каза че няма нищо притеснително и че при някои дечица от бързия растеж се завихряла кръвта някак си и за това,но все пак трябва веднъж годишно да ходим на кардиолог ,доста тревоги набрахме за тази седмица Tired,хубавото е че всичко е наред .
Добре дошла на новата мамичка  Hug
Лилка само да кажа ,че Малката Раличка е истинска кукличка ,много да я нацелуваш  Heart Eyes
Честит Имен ден на патерица на Бойко разбойко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт