Мисля да го заведем в детскаконсултативана поликлииника при гастроентеролог защото в сливен няма такива специалисти за децата. Макар че когато живеехме в София съм го водила казаха диета.
Ако сме навън обаче не спи изобщо, затова гледам да го прибирам за следобеден сън
)

, че последният ден не съм ви чела
Ноооо сополите текат като река 
Много правилно си се ориентирала да даваш първо нея при кърмене - точно така ще стимулираш там да започне да се образува повече кърма.
Все пак искам да вметна, че дори и да чувстваш гърдите си празни, щом имате толкова кърмения на ден това едва ли е така. Гърдите не са резервоари за кърмата, та да ги чакаме да се напълнят и тогава да предложим на бебето. Кърмата се образува в момента на сукане. Вече сме на такъв етап от кърменето, в който гърдите не се препълват, но това не значи, че в тях няма мляко 
Мисля, че са доста малки за мазане с лекарства по гърдите
не знам колко е безвредно 
Да поздравите балкана от мен
Много ми липсва.

или...... дайде идея?
(не е най-малка тя, имаме и по-мънички
)
До преди няколко дни си изяждаше всичко дето му давам, а сега нещо е почнал да ми се опъва - върти глава, бута с език... гледай го ти, диването
Резултатът е, че облегалката е почнала да изпуска
Горкото столче - мъж ми го ремонтира веднъж след като ми го върна колежкат
на която го бях дала (понеже много го е пазила
) и се надявам и сега да може да се оправи. Казах му на Марти, че ако столчето се счупи, взимам от неговите пари за да купя ново на брат му
Хубав ден на всички