Пролетта наднича, Майчето навън ще тича!

• 24 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
еййй много сте писали Simple Smile
Краси ,ДОБРЕ ДОШЛИ  Hug Hug Hug как е Джу , понася ли  му добре различният климат?

Ейй като се почне едно обсъждане преди година, след година, едни !!!!!!, трябва- нетрябва , чак яддд ме хваща Twisted Evil Всяко дете-майка са индивидуални, всеки дава и подхожда по-най правилният начин. Не бъркайте преди и сега, някога си е било за някога.... всеки да дава  според нагласата на детето, развитието му, общото състояние, произхода на храната и нуждите му.

Добре дошла на новата мама и нейното бебче Hug

Дилянка-Нели, при нас всеки ден е пролетно почистване..Мирко така мажеее ooooh!

Кали,
много неприятно ooooh!. А в това село има ли Интернет? Как ще пишеш какво става с Габче? Heart Eyes

Айде лека вечер от нас

# 376
  • Под кленовите дървета
herzog права си за поставянето под общ знаменател, но САЩ ми остават съмнителни като мнения Rolling Eyes
Пък ти ако се водиш закръгленка ooooh!

Вие започнахте ли да спите след кацането на родна земя?

Силве, нали форумът е за споделяне и обсъждане? Аз например съм радостна, че има мами, които мислят като мен, но ако не бях споелила своето мнение щях да остана с впечатлението, че изоставам със захранването.
Прави ми впечатление, че повечето мами се изнесоха от форума, вече не може да се развие дискусия с две-три различни точки, което е тъжно, защото тук се споделяха полезни мнения от които да може да си извадиш изводи за себе си. Вече не е така. А пък нали знаеш, в спора се ражда истината Laughing

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 22:55 от jasmin_veni

# 377
Здравейте и от нас!
Чак сега се добрах до компа, цял ден по улиците...

Милкинис, да ти е жив и здрав мъжа... и да започва да те слуша че  #2gunfire И Макс се изправя в леглото от седмица и е някакъв ад. Сутринта в 5 стана и започна да ме вика: "маам", явно го мъчи някое зъбче иначе добре си спи.

Нелка, и аз се готвя за пролетно почистване ама с тази лепка нямам шанс. Ще изчакам някоя от бабите да го изведе на разходка и тогава. Хайде на разходка скоро? Simple Smile)

Вени, права си че в спора се ражда истината, ама мисля че на някои мами само това им липсва. Намирам ги напразни (споровете, когато се стигне до тях), така или иначе не променят нищо (е не винаги), но се стремя да не си набутвам негативна енергия в повечко, когато не съм съгласна с нещо например. А споделянето наистина е необходимо. Аз още съм благодарна, че споделих за флуора и точно ти ме светна, че вече не се предписва...  Heart Eyes

# 378

newsm38Бъди жива и здрава и радвай мама и татко!!!  newsm38

# 379
Силве, аз съм съгласна, че всяко дете е различно, и нито ги разделям по държави, нито по други критерии. И в България има всякакви майки, деца и педиатри, и в САЩ също. Съмнителни или не съмнителни по мнения в Америка, хората там живеят по 100 години. Свекърва ми е на 60 години и ходи 2 пъти седмично на пилатес, и е по-гъвкава от мен, краката й са стегнати и слаби като пергели. Майка й и баща й са над 80 годишни и все още ходят по почивки по Хаваите. Леля й е на 91 години и е с всичкия си, върви като 50 годишна жена, държи Джулиан. Давам за пример само най-близките ни роднини, а ако видите в парка колко възрастни хора бягат и карат колелета и колко здравословен начин на живот водят...

Благодаря ти, Силве  lovekiss Радваме се, че сме тук, макар сивотата и мръсотията да са си все така неприветливи. Добре сме ние, малко по малко свикваме с часовата разлика. Първият ден спа Джу от 1 наобед до 9 вечерта, после си играхме цяла нощ. След това минахме на по-късен режим и сега с 1 час на ден гледам да го избутвам. Снощи заспа в 7:30 и сме будни от 5 сутринта. Няма как, 10 часа е много голяма разлика, няма как да не му се обърнат ден и нощ на детето. Липсва му и баща му, гледа го на скайп, опитва се да го пипне, но не може. Много трудно се кара и количка тук, няма такива дупки и калдаръми. Чудя се от къде да обикалям. Бездомни кучета, никой не спира по улиците за да пресечем, изобщо сивата действителност Simple Smile Но поне сме при близките си. Надявам се и вас да видя като дойда до София.

Еееее, имаме си вече и рожденичка. Жива и здрава да е, и много весел и незабравим първи рожден ден, с много подаръци!

# 380
  • Русе
Честита 1-ва годинка на Иванина!Много щасливо и усмихнато детство и пожелаваме! Hug Hug Hug
Еха,почна се! Hug
Херцогче,добре дошла на родна земя! Hug Лошо е ,че още в чужбинско е почнало с "българските" точни услуги.Добре ,че сте имали късмет за полети. Hug Представям си още ,какво ти е, контраста е голям.С мизерията свикване няма,аз не мога да се примиря с това ,че тук просто си е такова..................................ама да не изпадам в подробности!Радвам се ,че сте тук ! Hug Ако не са ти предложили слинг,аз мога да ти предложа моя,защото май няма да го ползваме.Ние имаме раница за бебе и ,като ходим на разходки по чукарите си ползваме нея. Hug
Моте хубавци са хремави,Кардам ходи и любопитства,изобщо не ме оставят намира. Crazy За това изчезнах. Crazy Айде хубав ден на всички! Hug

# 381
Привет момичета!!!
Ама много пишете ей....не смогнах да ви изчета.... ooooh!

Краси добре дошли на родна земя....сблъска се с родната ни дийствителност вече..."Няма ткава държава,нали".Дано на Джу  да му хареса Hug

КакО Ларче ммммммм леко ти завиждам за почивката EmbarassedХайде да се съберем с наборите.....че рожденни дни скоро ще правим,а някой и кръщенета...

Кали ама и при теб какви истории само,като сценарий за Столичани в повече- Laughing Shocked
трагикомедия

На нас за 2 дена ни избиха още 2 зъба и станаха 6...Наредиха се и сега ги точим hahaha

Да ви питам момичета на вашите озъбили бебета миете ли им зъбките,че аз съм позабравила -кое от кога и какво???

ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА ИВАНИНА...ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПРАВИ МНОГО БЕЛИЧКИ:)))

Лек ден от нас

# 382
Включвам се да споделя за моя опит с киселото мляко.
Аз по принцип много късно захраних и съм малко майка-психопатка (АМ не съм давала и кърма от шише също). Много съм предпазлива с всичко за ядене, защото и до сега имаме колики понякога. Но педиатърката ни каза, че от 10-ти месец може и незнам как се престраших да дам (може би защото мен от 11 дена с кисело мляко са ме хранили). Направих  го с бисквити и малко плодово пюре. Много й хареса. Няколко дена постепенно увеличавах количеството и нямахме никакви проблеми. Дори ми се струва, че по-добре спи нощем (може и да си внушавам). Давам 2 процента някакво по БДС. Като цяло някакси ми се иска вече да минаваме на някаква по-"човешка" храна и затова реших да дам за следобедна закуска вместо разтворима бебешка каша.

# 383
хелоу как сте мацки

аз съм много заета, заминавам се с три интернет страници и нямам много време за нашата тема, извинявам се много за липсата

влизам да съобщя  за утре среща в  МОЛ Стамболийски, ако е лошо времето или градинката зад НДК, ако е хубаво
това е от Аник - нали редовно си ни организира, добре че е тя  Heart Eyes

херцог
- радвам се че сте на родна земя- дано ви се отрази добре почивката и се видите с всички любими хора  Hug

силве
търсих те събота по тел, чакам да се включиш да те чуя

аз искам да похваля моя Ати вече се храни по нормално с твърда храна- но въпреки това си и цока редовно, по 3-4 пъти на ден и 2 пъти през нощта  Tired

и да похваля и себе си вече съм достигнала 48 кг, това ми беше целта и съм много щастлива  Crazy

оф имам толкова да ви разказвам но не знам от къде да започна

и толкова се развам че почват рождените дни на нашите бебоци  newsm38 много сладко Simple Smile Честит първи рожден ден Иванина 

# 384
Честит първи рожден ден на Иванина! Да расте здравичка и да радва всички с първите си крачки, думички и многото белички  newsm59
Херцог, добре дошли на родна земя   bouquet
Ще пиша после пак  Hug

# 385
Честит първи рожден ден на Иванина! Да е жива и здрава и да получи много хубави подаръци от всички любими хора около нея!   newsm38 nbirthday newsm38

Ние с моя мъж уж се помирихме, пък да видим до кога ще го караме така с любов и разбирателство. Малкия му прави номера, като е с него само реве и иска да го носи на ръце. Съответно аз като се прибера и мъжа ми вече е луднал. Обаче при мен няма проблем. Седи си на спалнята да си играе, оставям го в неговата кошара сам да си играе и излизам от стаята даже и няма проблем - но при баща му защо така не знам.  Grinning

По отношение на килцата, аз си върнах килограмите от преди да забременея /57кг/ и като цяло съм доволна, но ми се иска още няколко да сваля ама да видим дали ще ми се получи номера.

# 386
Привет!!!

Честита 1-ва годинка на Иванина!Да бъде здрава,щастлива и да има хубаво и весело детство ! Hug Heart Eyes

Ради, драсни едно тел. на ЛС, и аз си мисля да дойдем да се разходим, но чакам да стана хубаво времето и да не се прибираме цял ден! Hug

Мимак, бързо оздравяване на младежите Hug

Днес много гадно време Cry

# 387
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВАНИНА!!!!
  ura  bigdance2  Party Time

# 388
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИВАНИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ!
  bigdance2  ura dance  Hands Clap bdbaloni hbday baloni happy bd

# 389
  • Под кленовите дървета
Честит първи рожден ден на Иванина! Да е жива и здрава и много усмихната!

Нари, ти си герой!48кг. са супер Simple Smile Това с 90 дневната ли?
Шишарко и аз мисля да въведа к.мляко както ти си въвела - много внимателно и на закуска. Тази седмица ще въвеждам риба  Whistling
mir4o зъбите мия всяка вече със силиконов накрайник. Опитах с четката на МАМ, но освен, че я дъвчеше друго нямаше.
˙·•● milkinis ●•·˙ дано е трайно това помиряване, че сигурно вече ти е писнало от караници.
Моето детенце вече ходи почти самичко, държи се с една ръка за мен и ходи hahaha Много е сладичък как шъпурка. А само преди 2 седмици не искаше да ходи с мен. Видя едно приятелче в парка по-малко от нас да ходи и той поиска и така Joy

Момичетата с бодитата, вие нищо не казахте за поръчката. Има ли някой с регистрация в Еконт-мама?Змейка на кого на ги прати?
Аз отпаднах от тази поръчка, защото моите бодита се изчерпиха.Няма смисъл да ги праща на мен, аз да ги давам на Малини, тя да ви ги носи.

Общи условия

Активация на акаунт