Пролетта наднича, Майчето навън ще тича!

• 24 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Честит Имен Ден на всички с цветни имена бъдете винаги усмихнати ,щастливи и обичани !

# 601
  • София
Върнах се назад да попрочета...

Shandi, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава малката порастнала буболечка!

Ели, гледах снимките с ланеца, много се позабавлявах Simple Smile сладурко той  Heart Eyes

Нели/Дилянка,
нацелувай Борисчо от нас!

МимачеHug дано са ти здрави момченцата.. на теб - здрави нерви!

-----------------------
Ох, сега прочетох призивите за 4 годишната Габи..  Cry  дано се съберат паричките, и дано има шанс да я спасят...  Praynig Praynig Praynig

# 602
ЧЕЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ЦВЕТНИ ИМЕНА, ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ
 bouquet

Честито на всички проходили крачета, да тичат бързо и смело  Hug

И ние днес направихме прощъпулника, Светльо хвана първо лист и химикал, бях ги защипала заедно , та журналист ще става човека .После ги пусна и хвана портмонето. Много весело си изкарахме, поканих вкъщи приятелките с децата и всички ядоха питка и тичаха .
Покъсно през деня видях че му е избил и зъб номер 7, сега се белее и другият,но да видим и той кога ще цъфне.

За РД и аз вече горе-долу съм го измислила. Пада се неделя, в къщи ще поканя на обяд приятелките с децата, ще украся с балони. Светльо е голям фен на Мики Маус, като го дават по Дисни канала започва да му се радва, вика от кеф,затова рещих да поръчам тортата с него. Ще взема и от онези парти комплекти с картонените чинийки,чаши и свирки пак с образа на Мики .Засега това съм замислила ще видим до тогава какво още ще ми хрумне.Имаме стая която е само за игра, по големите дечица ще играят там ,а дребосъците при нас в хола, такаче все ще се съберем.

# 603
Добро утро!!!

Ние днес празнуваме първата си годинка. Да е жив и здрав малкото ми  слънчице Борисчо! Hug
Борисчо черпи Hug

# 604
  • гр. София
Честит първи рожден ден,Бориско! Бъди живо и здраво, усмихнато, щастливо и весело детенце!Радост и гордост на мама и тати! dilqnkaa , честит празник! Да го нацелуваш рожденника от нас с Вики!

# 605
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСЧО ,НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И ДА СЛУШКА МАМА И ТАТЕ

newsm59  bigdance2 newsm59

# 606
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСЧО ,НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И ДА СЛУШКА МАМА И ТАТЕ

newsm59  bigdance2 newsm59

Едно голямо честито и от нас.

# 607
Честит рожден ден на Бориско newsm38 Много здраве, усмивки и весели игри му пожелавам  bdbaloni Честит празник и на мама и тати   bouquet
Мили мами, макар и късно, и аз бих искала да се запиша в тази отчетна тема, но не знам как ... Помогнете ми, моля Simple Smile

# 608
Добре дошла  Hug
Ами напиши за начало кога е родено съкровището, от къде си и Славчето или друг ще те добави на първа страничка  Simple Smile
Честито на рождениците   bouquet

# 609
Добреее Simple Smile
Милата ни Николета е родена на 11.05.2010г. във Варна, 2560 гр., 49 см. Simple Smile

# 610
Честит рожден ден на Борисчо! Да е здрав, щастлив и много, много усмихнат! newsm59 nbirthday  Gift  party023 newsm38

Честити имен ден на всички цветя на патерици! Да ви се слави името!

Добре дошла на новата мама и на бебе Николета Hug

Момичета, Марти много го мъчат колики напоследък. Не съм въвеждала нова храна, аз спрях да хапвам зелена салата да не е от нитратите в нея, но нищо newsm78 Като малко бебе не е имал такива колики, мислите ли, че може да е от зъби ?

# 611
  • София / Сливен
Честит първи рожден ден на Борисчо! Да расте живо, здраво и щасливо дете!
добре дошла на новата мама и бебе Николета!

# 612
Честит първи рожден ден на Борисчо!
                                              Много усмивки и щастливо детство!

# 613
Честит първи рожден ден на Борисчо!!!
Да расте здраво,весело,усмихнато детенце!
Дилянка,честит ти малък рожденник  Hug
Весело изкарване на празника   bouquet

# 614
Добре дошла на новата мама!  Hug
Момичета нали питахте за майска мама, която чака второ - ето ни я - новата мама  Peace
Честит първи рожден ден и тук на Борисчо - бъди здраво и щастливо детенце!   bouquet

Ние като гледам сме далече от прощъпулник - даже етървата вчера ме притесни - каза ми да я водя на ортопед или поне при джипката, че си криви навътре крачетата като стъпва, но като гледам може да проговори преди това  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт