Жената Лъв - 49

• 17 805
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
# 646
gudzy, прекрасни са. Това декупаж ли е или ги рисуваш. Ние с децата  за миналия Великден направихме много красиви с декупаж , но за жалост не снимах. Искам да те попитам и друго ... вътре кухи ли са яйцата или ...?

# 647
Да декупаж са и са кухи, цяла година си ги издухвам и си ги събирам Blush Тая година се поизложих и са само около 200  Crazy

# 648
gudzy, салфетки ли ползваш или хартия и някакви бои освен това използваш ли?

# 649
Добро утро, дами!

ЕЕЕЕ малко се разочаровах като видах тази сутрин часовника  Tired Не е чесно да ставам в 10:00ч Crossing Arms ама ще свикна  Peace

Гудзи, колко много яйцаааааа, красиви всичките са. Пусках от време на време в темата идейките ти и красотите ти да ни зареждаш с великгенско настроение от по-рано Hug Що не ми пуснеш изследванията на ЛС? На скайпа, тярбва и двете да се онлайн за да ги получа, сега теб те няма там.

Днес си ме представяйте така  Mr. Green :

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 10:14 от Реа

# 650
Рейчо, егати свежарската картинка. Бе да ти кажа... мога си те представя така. Само че си по-накипрена ти.

# 651
Добро утро! Hug

hahaha Стига бре, Норче, много смешна тая картинка. Joy Аз пък ко съм на тебе, ш' са накипря /Кипре, здрасти Hug/, ш' са турна на най-високите си токове, и ще отида у Мола. Crazy

Аз станах в 6.30 / по новото не знам колко е, мързи ме да мисля Mr. Green/, направих баница, обелих картофи за мусака, и в 8 бях готова /оказа се по новото 9 ooooh!/. И егати, установих, че е станало обед. Crossing Arms Ааааа, нИ съм съгласна да ми се изяде един час от деня. Crossing Arms

# 652
  • Пловдив
Добро утро!

Аз излизам на кафе с една комшийка, тука в квараталал С малчо и с колелото... ooooh!
Ама вече ще му сложа и каската!  Mr. Green

Изчистих и сварих малко телешко. Ама още не знам как ще го готвя после.

# 653
Добро утро!

Рейче, знам от къде си откраднала картинката  Wink оня ден я свалих от една тема и я пратих на мъжа ми да му покажа как се чувствам понякога. И мен това ме чака сега.

Вкъщи бомба все едно е паднала, направо незнам от къде да започна. А трябва и да бързам, че до 2 да съм приключила с прахосмукачката, че съседите ни нал' спят и мрънкат.

Исках още нещо да пиша, ама ......забравих.

Приятна неделя.  Hug Hug

# 654
И аз така, Хаяси.
Вие прибрахте ли вече зимните либадета бе хора?

# 655
До сега нямах нет,грабнах телефона да се обаждам на деж.техници ,за последно викам да погледна-О,дошъл.
Бенджи,сподели как е минала разходката с колелото,че то си е за притеснение  Laughing
СтефJoyлибадета в превод ,дрехи ли е?
Рейче,много хубава картинка  Laughing

На мен пък от сутринта ми е притеснено.Заляха ме едни мисли,как ще се пренесем към Атина?Как се мести една цяла къща?Детето,училището,документи.....много работа ми се вижда всичко това  Tired

# 656
Жу, а как е в Гърция? Нали бяха в голяма криза. Thinking

# 657
.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 12:40 от Жу

# 658
Аха, Жу, дрехи. Палта, манта, пардесюта... как щеш.
Аз малко се чудя, но едва ли тепърва ще стане време за шушляково дебело яке.

# 659
Ооо,Стеф аз тези ги прибрах преди 2 седмици.

Пол,чети ,че да забърша....много гости съм хващала да четат и не знам,кой кой е.Малко съм суеверна вече-мамка му и стрес.
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт