Отговори
# 630
Момичета, едно от нещата, които ми харесват в тази тема е, че няма спорове и караници. Ясно е, че идеално нещо няма, хора сме, различни сме, всеки сам за себе си преценя кой от какво е доволен. Има и един друг момент, че в много случаи бебетата ни ще предпочетат нещо по-различно от предвиденото от нас. Споровете и караниците в този форум са ми отвратителни и настъпят ли и тук, сигурно ще бия отбой, нямам нужда от такива неща. За това и не изказвам крайни мнения - доволна съм и дотам. Недоволен все някой ще има, ако се задеркаме и зачепкаме, лошо ще стане. А и наистина като настъпи бебешкия момент, тогава ако решим има да се хапем за какви ли не щуротии.  Laughing
Айде хубав ден от мен!
С ДМ-а не мога да се включа, че тук в дълбоката провинция нямаме и впечатленията ми са много слаби. Rolling Eyes

# 631
  • Бургас
За споровете и караниците в другите отчетни теми се изумявам Shocked Хайде в клюкарника или в пазарския подфорум или другаде  -ОК, срещат се сръдни (че и аз съм участвала или предизвиквала такива Twisted Evil), ама в бебешорските теми и нещата, свързани с тях... Stop Искрено се надявам тук да се запази добрия тон (във ФБ рядко влизам и затова и не съм ви в групичката там, така че не съм в течение какви сте ги бистрили). Естествено, че ще има много и различни мнения, но според мен това е и целта на занятието - като прочета повече гледни точки и мнения, мога да си избера към кое да се придържам (ако нямам свое виждане по въпроса) и ми е адски полезно четенето на споделените от вас "различни" или "непопулярни" мнения, освен масово разпространените. Самата аз съм пълен лаик по въпросите с бременността и бебетата (никога не съм имала досег с бременни или с бебета Rolling Eyes Снаха ми като беше бременна, това беше преди сума ти години и тогава изобщо не бях на такава вълна, а по-нататък нито съм имала бременни приятелки, нито нищо...) и затова попивам всичко, което се сподели като опит тук и си го нагаждам според собствените разбирания и усещания. Та дано да има Peace тук!

За ДМ ще кажа нещо лошо пък Twisted Evil Далече ми е и мога да ходя само ако милото склони да ме закара с колата, а това не се случва често, защото знае колко пари отиват при едно ходене за уж 2 неща... А все пак се намира в МОЛ-а и изкушенията дебнат зад всели ъгъл/врата hahaha

# 632
  • София
Да ви кажа на мен като ми е нешо нервно и като прочета форума или като си напиша мъката тук и ми олеква. Ще е доста гадно да започнем да се караме за някакви марки примерно. В крайна сметка на една кожа понася едно, а на друга - друго. И все пак всеки има право на мнение
Сега погледнах в 9 месеца и на 8ми април има много интересна тема „Лекарства през бременността и по време на кърмене” има ли желаещи да ходим заедно?  Hug

# 633
  • Бургас
Мен пък много ме е яд, че в София (и не само) имате възможност да ходите на толкова много училища и лекции, пък ние тук пак сме наказани в ъгъла Crossing Arms Мрън Tired

# 634
Здравейте, мамчета Hug
И аз да похваля ДМ-те, само дето много вдигнаха цените напоследък. Почти всеки месец има "актуализация".
Честито на всички мами, разбрали пола.

Много се чудех дали да ви натоваря пак с моите грижи, но с риск - ще споделя.
При мен нещата май-май отиват към серклаж. Само дано успеем навреме, че чак на 6 април съм на ФМ при Марков и ако всичко с бебо е наред - да влизам в болница. За съжаление, имам лошото усещане, че бебо ще тръгне да излиза по-рано. CryНе знам вече. Имах много голямо доверие на моята лекарка, но сега си мисля, че може и от недоглеждане да изпуснем нещата. Още веднъж се извинявам, че ви тревожа (и без това всички си имаме грижи и болежки), ама трябваше да кажа на някого.

# 635
Съвсем нормално нещо е спора, тъй като всеки има свое мнение, а доста хора държат винаги да са прави. Някои понякога не се усещат, че налагат виждането си, някои го правят нарочно- просто защото сме различни хора. Не допускайте да се скарате жестоко, защото сте една наистина много задружна и готина групичка от бъдещи мами.  Hug  

# 636
  • Sofia
Съжалявам, че ще ви разочаровам, но и аз ще се присъединя към фенките на ДМ  Mr. Green
По-специално ползвам натуралната им серия Алверде, която е без вредни съставки и до момента съм много доволна - има кремове, душ-гел, паста за зъби и други неща, също душ-гел и кремове за деца, ползвам за детето. Цените са повече от приемливи.
В темата за добрата козметика специалисти правят преглед на съставките на разни продукти и доста похвалиха тази серия, също и останалите продукти Балеа.

Пюретата и аз смятам да ползвам, предния път ползвах Хип био пюрета, защото нямаше кой знае какъв избор, куриоза е, че ги поръчвах от Англия, че да са ми по-евтини  ooooh!
Дори и с транспортните разходи ми излизаха почти двойно по-евтино.

В момента съм фен и на био-храните в ДМ, само оттам си взимам био-бульони, доматено пюре/сок, разни зърнени храни и детски десерти/солетки. Преди това поръчвах и тези неща от Англия.

SKG стискам палци, мила  Hug Какво беше серклаж?

# 637
# 638
SKG, няма за какво да се извиняваш, нали за това сме тук.  Hug
Но по-добре смени лекарката, щом мислиш, че не си върши работата добре. 6 април, е другата сряда, не е толкова далече, но да не стане късно за серклаж, не помня до коя седмица се правеше.
Дано всичко е наред, почивай си повече, и бебо по-рано от юли, няма да го пускаш.

# 639
  • Бургас
SKG  Hug Дръж се - и ти, и бебо - рано ви е още и дано всичко мине добре Praynig

Аз скоро гледах старо предаване на Гала, където точно за това скъсяване на шийката на матката се говореше и ми стана тъпо, че тук изобщо май не се обръща внимание на това... Поне мен нито са ме преглеждали, нито нищо, а доколкото се разбрах, процедурата се прави в 4-ия месец (ако се налага изобщо де) Rolling Eyes

# 640
Привет и от мен Hug
Елени,Ренка,Мария,Кетка Hugблагодаря Heart Eyes
Рагазза,честита девойка  bouquet
Каролина,чести ви мъж на вас Hug
Исе,дано днес си по-добре Hug
Теди,успех на док Hugдано си допаднете с лекарката и дано се окаже точният човек Hug
Алекс,успех на ФМ Hug
Дм-и ние тук нямаме,но ходим ли в Пловдив,се отбиваме честичко там Heart Eyes
За пюретата-използвах предимно на Нестле и Хип,Мони ги хапваше с удоволствие Wink
За шишетата-аз изполвах и Авент и И нук и Чико Peaceсега ще заложа пак на Чикото и ако харесам някой други,ще пробвам,защо не Peace
SKG,почивай си и се пази повече,мила HugАко не си доволна от лекарката,смени я PeaceВсичко ще бъде наред Hug,сигурна съм Peace

# 641
При мен се яви някакъв проблем с ФБ, като влезна в нашата група и компа ми забъгва яко. Непрестанно изписва някакви скриптове и не знам си какво.. Та вече не ви навестявам често там, че това ми къса нервичките  Crossing Arms

# 642
SKG Hug щом не си доволна от докторката я сменяй... стискам ти палци всичко да е наред и стискай краката възможно най-дълго.
Хайде и аз да се присъединя към харесващите ДМ....въпреки че нямам деца, съм много в час...сестра ми често оставя племенниците ми да ги гледам, а малката е почти на 1год. Освен пюретата на ДМ, много харесва и Сънвал-те пак са био, а цената е по-ниска от тази на Хип.

# 643
  • София
При мен се яви някакъв проблем с ФБ, като влезна в нашата група и компа ми забъгва яко. Непрестанно изписва някакви скриптове и не знам си какво.. Та вече не ви навестявам често там, че това ми къса нервичките  Crossing Arms
Голяма мъка  #Cussing out Такъв проблем ми беше когато ползвах Мозила, от 3-4 дни смених с друг браузър и се оправи иначе беше голяма мъка и ядове. То не е проблема в групата ами в самия Фейсбук.

# 644
  • София
Голяма мъка  #Cussing out Такъв проблем ми беше когато ползвах Мозила, от 3-4 дни смених с друг браузър и се оправи иначе беше голяма мъка и ядове. То не е проблема в групата ами в самия Фейсбук.

Абсолютно същия проблем #Cussing out
Hug SКG няма да се плашиш, мила. Дори и нещо да стане, дори и бебчо да тръгне по-рано медицината е достатъчно напреднала  и всичко ще бъде наред. Ние още 2-3 седмици и сме си началото на 7 месец, няма да се плашиш така. Всчико ще бъде наред и с теб и с бебчо Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт