LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   0
Отговори
# 45
Момичета, кода, който е публикуван в сайта на Ла редут намаля допълнително цената на стоки от албанците точно с 20%!

Мацки, не се връзвайтее, това показва че не сме толкова незначими за тях, сега чакат някоя от нас да клъвне  Crazy Mr. Green

и аз подкрепям Лаки и Ивелия.  За бога не купувайте поне 1 седмица!

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 16:56 от Vul4ica

# 46
  • София
Ivelia, laki   Hug
Напълно подкрепям, това е и моето мнение  Peace

# 47
Момичета, кода, който е публикуван в сайта на Ла редут намаля допълнително цената на стоки от албанците точно с 20%!

Мацки, не се връзвайтее, това показва че не сме толкова незначими за тях, сега чакат някоя от нас да клъвне  Crazy Mr. Green
Всичко е стратегия!Искат да ни накарат да мислим, че ще ги надхитрим, и ще избегнем 20% опаковка.На практика те отстъпват с тия проценти, за да спрем да мрънкаме. Joy

# 48
  • София
И аз тук да следя развитието.
 Crossing Arms

# 49

С албанците не става. Само с ненамалени неща става и сътветно няма смисъл. Дай, ако обичаш някой пример, може би греша.

# 50
На мен публикувания код:32700 не ми намаля нищо.Не мисля да пазарувам просто споменавам  smile3506

Редактирам се-пробвах все с дрехи а то си пише , че важи за обувки и аксесоари ама няма кой да чете.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 17:28 от plioci

# 51
  • София
..... За бога не купувайте поне 1 седмица!
Че даже и повече ще се въздържа. Confused
Тези дни говорих с две приятелки пазаруващи доста редовно от ЛР и или се преорентираме към друг/и сайтове или чакаме да стане доставка и 10% като за всички.

# 52
  • София
на мен тоя код ми маха доставката и после ми слага 20 %!
И пак не разбрах кои са албанците? Или питах за това в другата тема?

# 53
  • София
Вени, сектора с намалените неща.
 Peace

Аз мисля, че ако 1-2 семдици нямат нито една поръчка от БГ ще преосмислят. Може да сме 1% от поръчките (което се съмнявам все пак), то пак им оставяме не хиляди евро, ами стотици хиляди. Кой ще се откаже ей така? Няма логика. Стуга да се удърхите де, за мен няма да е проблем да не пазарувам и два месеца от тях.

# 54
на мен тоя код ми маха доставката и после ми слага 20 %!
И пак не разбрах кои са албанците? Или питах за това в другата тема?
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224

# 55
На мен публикувания код:32700 не ми намаля нищо.Не мисля да пазарувам просто споменавам  smile3506

На мен този код ми намяля доста изгодно едни маратонки от 35 евро на 28 + 20% и доставката излизат, както щеше да бъде преди да ни сложат "тези цифри". Но смятам, че ако има някаква солидрност от наша страна и продължим с оплакванията може и някой да ни чуе!
Така, че подкрепям мненията трябва да се въздържим от поръчки за известно време. Това явно е поредната маркетингова стратегия на ЛР.

# 56

С албанците не става. Само с ненамалени неща става и сътветно няма смисъл. Дай, ако обичаш някой пример, може би греша.
Забелязах го с маратонките и балеринките на Пума.С дрехи май не се получава.

# 57
  • София
ахааа и що така ги наричате?

# 58

Забелязах го с маратонките и балеринките на Пума.С дрехи май не се получава.

Аз разбрах че условията са само за обувки и аксесоари.

# 59
ахааа и що така ги наричате?
Защото на френски сайтът със старите колекции, или аутлета им се казва Аубанис  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт