LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Карлово

да благодарим  на

NBM
faschion_girl
Fionita

bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря.
Спрях с поръчките. bowuu

# 616
Толкова ли е трудно да не отваряме сайта за месец, осъзнайте, че е в наш интерес бе хора smile3527. Именно защото ми харесва да пазарувам от там съм спряла.
newsm10 Не веднъж сам писала в темата, че La Redoute е дневната ми доза приключение и важно място за удобно и изгодно пазаруване. Наложила съм си изобщо де не отварям сайта, за да не се изкушавам. Понякога трябва да се действа твърдо, за да се постигне целта -
НЕ ПАЗАРУВАМ ИМЕННО ЗАЩОТО МИ Е ВАЖНО ДА ПАЗАРУВАМ ОТ ТАМ ПРИ ДОБРИ УСЛОВИЯ bg
Надявам се и хората, които могат и без La Redoute и им е все едно какви са условията за пазаруване да са солидарни с нас.

# 617
подкрепям инициативата и спирам да влизим и пазарувам.
Наистина такъв евтин сайт нямаше, хубаво беше. Дори да вдигат така такси са длъжни да ни уведомят.
Щом са допуснали да имат такива оферти, намаления, кодове, подаръци, значи би трявало да са си изчислили и евентуалните загуби.

# 618
  • София
И аз съм от тези, преустановили пазаруването от Ларедут. Още повече ме разочароваха вчера, след като получих писмо от тях, с обяснението, че последната ми поръчка (направена на 02.03) няма да ми бъде доставена, зашото...нямало достатъчна наличност по картата ми - КОЕТО Е АБСУРДНО!!! и не отговаря на истината... Просто още един техен некоректен жест към клиентите си от БГ.

До нови срещи мили момичета! Ще се засичаме  и помагаме в другите форумчета за пазаруване от Англия и т.н.  bouquet

# 619
  • Бургас
И аз съм от тези, преустановили пазаруването от Ларедут. Още повече ме разочароваха вчера, след като получих писмо от тях, с обяснението, че последната ми поръчка (направена на 02.03) няма да ми бъде доставена, зашото...нямало достатъчна наличност по картата ми - КОЕТО Е АБСУРДНО!!! и не отговаря на истината... Просто още един техен некоректен жест към клиентите си от БГ.

До нови срещи мили момичета! Ще се засичаме  и помагаме в другите форумчета за пазаруване от Англия и т.н.  bouquet

ау ама те съвсем за мезе ни взеха вече  #2gunfire ако нямаш пари по картата не ти я приема и не можеш да пуснеш поръчка. случвало ми се е дори за 10ина  стотинки да не ми приеме.

# 620

да благодарим  на

NBM
faschion_girl
Fionita

bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря.
Спрях с поръчките. bowuu

подкрепям ви на 100% СПРЯХ С ПОРЪЧКИТЕ !!!smile3513

# 621
 bg bg bg bg bg

Аu revoir Laredoute !

# 622
 smile3501 smile3501 smile3501 И аз така ...Ще чакам до летните намалениия...newsm10

# 623
  • Варна

До нови срещи мили момичета! Ще се засичаме  и помагаме в другите форумчета за пазаруване от Англия и т.н.  bouquet

ау ама те съвсем за мезе ни взеха вече  #2gunfire ако нямаш пари по картата не ти я приема и не можеш да пуснеш поръчка. случвало ми се е дори за 10ина  стотинки да не ми приеме.

И аз днес получих писмо, че ми отказват поръчка от 10.02.! След като им писах три пъти, благоволиха да ми отговорят, че е нямало достатъчна наличност в картата, което си е чисто и просто лъжа, защото точното тези пари са ми блокирани в картата.  smile3515

# 624
Хора, стига с тази дискриминация!
Баш французите ли ще обвините в дискриминация, дето 50% от населението им е от мароканци и африканци?! Малко по-малко недоверчиво и с по-високо самочувствие го давайте! Аз пък не мисля, че е дискриминация (явно си зависи от мирогледа на човек).
От къде у вас тази ниска самооценка?!
Що се отнася до французите - фирмена политика, не държавна. Държавната им политика в момента е свързана с решения за нападения и война, и то не в България.....
Пис, бабо, пис!

# 625
Демек....докато се дърлите дали да ги отрежете,те ви изпревариха:-)

# 626
  • София
Получих отговор на вчерашния ми мейл, че са препратили запитването ми към service concerné  Laughing

# 627
Получих отговор на вчерашния ми мейл, че са препратили запитването ми към service concerné  Laughing
Е, браво!  smile3501 Значи все пак имаме напредък! hahaha

# 628
Възхитена от коректното отношение:
Nº  .................
du 01/03/2011    Retour articles    Crédité sur votre compte BANCAIRE    22/03/2011    25,00 €
Парите са върнати в картата ми, т.е. не ме изнудват да пазарувам при новите условия.

# 629
Крайно време беше да ни отразят.
Аз също не съм и няма да поръчвам поне до летните намаления Peace

Общи условия

Активация на акаунт