LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И на мен ми харесва последния вариант.

# 106
  • София
Този вариант е по-добър 100 %

Ако приемате още някои корекции:

Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Това, което бихме искали е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българите и ние се надяваме да ни предлагате условия - същите, като за останалите ви клиенти, за да продължим да пазаруваме от вас.

Надяваме се, че ще останем ваши верни клиенти.

За нас винаги е било истинско удоволствие да пазаруваме от Ла Редут.

Писмото е подписано от (брой) лоялни клиенти на Ла Редут от България[/color]
.......................

супер... много по-добре е така   Hug Hug
одобрявам на 100%

# 107
  • Варна
Отсъствах от града и съм неприятно изненадана от настъпилите промени.
 Sick

Писмото ми харесва. Peace Само ми се струва, че е по-добре да не се уточнява пола и вместо "българките", да пише "българите". Thinking

Ще подкрепя бойкота, още повече, че наистина има и доста по-изгодни сайтове, просто я няма тръпката Cry
Довечера ще изпратя кл. номера и е-мейли.

# 108
  • София
..............

Писмото ми харесва. Peace Само ми се струва, че е по-добре да не се уточнява пола и вместо "българките", да пише "българите". Thinking

...................

Hug
съгласни - поправено  Hug

# 109
Този вариант е по-добър 100 %

Ако приемате още някои корекции:

Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Това, което бихме искали е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българите и ние се надяваме да ни предлагате условия - същите, като за останалите ви клиенти, за да продължим да пазаруваме от вас.

Писмото е подписано от (брой) лоялни клиенти на Ла Редут от България[/color]
.......................

супер... много по-добре е така   Hug Hug
одобрявам на 100%

Това, което бихме искали е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.  - мисля че това изречение е достатъчно, повтаряме го с червеното

но да, нека не уточняваме пола

# 110
  • София
Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин в България и се надяваме, че ще останем ваши верни клиенти.

Писмото е подписано от (брой) лоялни клиенти на Ла Редут от България

Може ли да помоля Гаргамела да се вкючи с превода моля (или някой друг френско говорящ)  Hug Hug

Vul4ica - права си махнах второто изречение и го слях със следващото....

# 111
Скъпи приятели,
много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България. Лоялните ви клиетни от тук обаче се надяват, че може да бъде намерен друг начин за компенсация. Възможно ли е таксата от 10% за обработка на пратките да се запази, както е за останалите ви клиенти?
Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява големите поръчки до България и може да откаже от пазаруване много от потребителите ви.
Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българите и ние се надяваме на по-добри условия, за да продължим да пазаруваме от там.

Ванинка, обърни внимание повтаряме изречението 2 пъти, пък и по добре да не слагаме граница - останалите клиенти по- просто - ПО ДОБРИ УСЛОВИЯ

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:05 от Vul4ica

# 112
Харесват ми новите попадения в писмото - дано има желания ефект. Браво на всички, за труда, ако има с какво допълнително да помогна - кажете.   bouquet

# 113
  • София
Vul4ica
според мен на твоя текст 2 и 3 изречение са излишни...
Лоялните ви клиетни от тук обаче се надяват, че може да бъде намерен друг начин за компенсация. Възможно ли е таксата от 10% за обработка на пратките да се запази?

Аз не се надявам ...аз го изисквам с това писмо....и не допускам възможност... тези 2 думи не ми харесват... "надявам се" и "възможно ли е"
моля нека всеки си каже мнението...за двата текста
 Hug Hug

# 114
....за момента решението го виждам така......не че съм съгласна Rolling Eyes, но освен да се комбинират няколко човека за една поръчка,та за да се облекчи доставката ,иначе е режеща.....дори да сложа нещо за 11евро,като го сметна излиза 40лв всичко Whistling

# 115
Това което е по умерено е писмото което предложи  усаги
  Hug
Цитат на: usagi в Пет., 18 Март 2011, 16:55
Ще си позволя и аз да предложа вариант. Малко по-различен, защото си мисля, че те таксата от 20% няма просто така да я намалят отново на 10%. За доставка не споменавам нищо.
-----
Скъпи приятели (мъжът ми използва винаги това обръщение, когато пише на французи, той е франкофон),

много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България. Лоялните ви клиетни от тук обаче се надяват, че може да бъде намерен друг начин за компенсация. Възможно ли е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти?  (или нещо подобно в тоя дух)
Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява голямите поръчки до България и може да откаже от пазаруване много от потребителите ви.
Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българите и ние се надяваме на по-добри условия, за да продължим да пазаруваме от там.

Според мен този вариант е по-добрият! Другия е леко подмазвачески

като може и да си спестим това изречение  - за по-големите поръчки, които са над определена сума. Нека увеличението на 20% на таксата е само за по-малките поръчки, като границата може да определите най-точно вие.

Vanina, това специално "бихме искали  да възстановите таксата......" звучи заповеднически, а не като молба на добра воля да оправят нещата. Няма как да им наредим...

# 116
  • София
Скъпи приятели ,

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин в България и се надяваме, че ще останем ваши верни клиенти.

Може ли да помоля Гаргамела да се вкючи с превода моля (или някой друг френско говорящ)  Hug Hug
За това съм!

# 117
да  Лаки , и аз така предложих на 7 стр. с въпрос   Възможно ли е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти?

# 118
  • София
laki

ок
желаем по- добре ли звучи?!? В края на краищата аз това искам... а вие? Но ако мислите че желая е по-мека форма... ОК, но няма да се моля или нещо подобно...
Аз мисля че "Бихме искали" не е = на "Искам"

Скъпи приятели ,

Това, което желаем (бихме искали)е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.

# 119
  • Варна
....за момента решението го виждам така......не че съм съгласна Rolling Eyes, но освен да се комбинират няколко човека за една поръчка,та за да се облекчи доставката ,иначе е режеща.....дори да сложа нещо за 11евро,като го сметна излиза 40лв всичко Whistling

Не доставката е режеща, а начислението на 20% върху стойността на поръчката. Това няма как да се избегне нито с по-големи, нито с общи поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт