LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Европейски потребителки център- България
02/9867672

# 91
Само да се включа в подкрепа на поста на Алекс и бойкота към Ларедут!
Оставила съм хиляди левове в Ларедут за тези 3 години, очаквам някакво уважение към мен като към ценен клиент.
Аз също ще потърся европейска институция към която да се обърна, защото смятам, че правата ми като клиент за нарушени.
За пореден път се убедих, че имаме много ниска потребителска култура, във всяка друга европейска държава подобно действие щеше да доведе до сериозен протест, а във Франция сигурно на стачка щяха да излезат.
Докато сме такива ще ни тъпчат, това е истината!
Да за съжаление, е така мила...още повече че от темата за кодовете става ясно че доста от нас се канят вече да пазарят.....май  Crazy

Момичета, до колкото разбрах, май не сме решили кой и кое писмо ще изпрати.
Не желаете да променяме първото писмо, но нека споделя и аз съм поживяла известно време във Франция и мисля че грешите много. Вярно е че са лицемерни но по никакъв начин не харесват и не уважават и от далече разпознават подлизурщината. Това което уважават е ЕТИКЕТА . Моля ви не се излагайте особенно след нещата които се изписаха по стената. Нека обмислим текста, повярвайте ми от значение е...

# 92
  • София
Vul4ica

дай да видим текста

Hug Hug Hug

намерих го

Скъпи приятели (мъжът ми използва винаги това обръщение, когато пише на французи, той е франкофон),

много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и може да откаже от пазаруване много от потребителите ви. Това, което бихме искали е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.
Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българките и ние се надяваме на по-добри условия, за да продължим да пазаруваме от вас.
Надяваме се, че ще останем ваши верни клиенти.
За нас винаги е било истинско удоволствие да пазаруваме от Ла Редут. 

Писмото е подписано от (брой) лоялни клиенти на Ла Редут от България
....
добавих нещо и от мен

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 09:06 от vanina_nina

# 93
Това което е по умерено е писмото което предложи  усаги
  Hug
Цитат на: usagi в Пет., 18 Март 2011, 16:55
Ще си позволя и аз да предложа вариант. Малко по-различен, защото си мисля, че те таксата от 20% няма просто така да я намалят отново на 10%. За доставка не споменавам нищо.
-----
Скъпи приятели (мъжът ми използва винаги това обръщение, когато пише на французи, той е франкофон),

много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България. Лоялните ви клиетни от тук обаче се надяват, че може да бъде намерен друг начин за компенсация. Възможно ли е таксата от 10% за обработка на пратките да се запази?
Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява голямите поръчки до България и може да откаже от пазаруване много от потребителите ви.
Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българките и ние се надяваме на по-добри условия, за да продължим да пазаруваме от там.

Според мен този вариант е по-добрият! Другия е леко подмазвачески

като може и да си спестим това изречение  - за по-големите поръчки, които са над определена сума. Нека увеличението на 20% на таксата е само за по-малките поръчки, като границата може да определите най-точно вие.

# 94
  • София
аз лично мисля да не им оставяме вратичка - т.е. да делят поръчките на малки и големи... ами ако определят праг от 100Е??? Защото за нас 100Ее голяма поръчка, ама за тях?!?

моля ви погледнете моя вариант и нека всеки си каже мнението...

Скъпи приятели ,

много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и може да откаже от пазаруване много от потребителите ви. Това, което бихме искали е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.
Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българките и ние се надяваме на по-добри условия, за да продължим да пазаруваме от вас.

.......................

аз съм съгласна със новия вариант... по-кратък е по-ясен и е в добър стил...

bouquet

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 09:31 от vanina_nina

# 95
аз лично мисля да не им оставяме вратичка - т.е. да делят поръчките на малки и големи... ами ако определят праг от 100Е??? Защото за нас 100Е не са като за тях.... имам предвид че за тях стоЕ е малка поръчка... съ дейки по заплатите им....

bouquet

да разбира се!    bouquet   и аз си поправих поста  Embarassed  защото и аз така мисля  Peace

# 96
И не само това. Просто се доближава повече до истината и по- ясно изразява какво всъщност искаме, защото доставката никога не е била безплатна. Това, че с кодове по втория начин сме я махали, не значи , че официално е премахната от условията им. Единствено можем да воюваме за 20-те% такса обработка. Те са проблемът всъщност.

# 97
  • Гражданин на света
Само да попитам - вчера изпратих всичките си клиентски номера на Vanina-nina даже и с целите имена но не съм писала имейлите с които са регистрирани, какво да направя сега? Ако са ви нужни кажете на кого да ги пусна.
Благодаря на всички момичета които ми помагаха в това пазаруване-изживяване.   bouquet За всички вас

# 98
аз лично мисля да не им оставяме вратичка - т.е. да делят поръчките на малки и големи... ами ако определят праг от 100Е??? Защото за нас 100Е не са като за тях.... имам предвид че за тях стоЕ е малка поръчка... съ дейки по заплатите им....

bouquet

да разбира се!    bouquet   и аз си поправих поста  Embarassed  защото и аз така мисля  Peace
и аз съм ЗА този вариант  Peace

# 99
  • София
Само да попитам - вчера изпратих всичките си клиентски номера на Vanina-nina даже и с целите имена но не съм писала имейлите с които са регистрирани, какво да направя сега? Ако са ви нужни кажете на кого да ги пусна.
Благодаря на всички момичета които ми помагаха в това пазаруване-изживяване.   bouquet За всички вас

Здравей

който каквото ми е пуснал това съм прибавила в списъка, някой кл номера са с инициали, други с мейл, трети с имената, има и такива, които са само кл номера

няма проблеми ....

само искам да спомена, че всеки който ми е пращал повече от 2-3 номера наведнъж съм се старала да ги разделям на различни страници, за да не бият на очи.

laki
Именно   Peace - става въпрос за 20те%

# 100
  • София
И не само това. Просто се доближава повече до истината и по- ясно изразява какво всъщност искаме, защото доставката никога не е била безплатна. Това, че с кодове по втория начин сме я махали, не значи , че официално е премахната от условията им. Единствено можем да воюваме за 20-те% такса обработка. Те са проблемът всъщност.

Съгласна!

# 101
Скъпи приятели,

много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България. Лоялните ви клиетни от тук обаче се надяват, че може да бъде намерен друг начин за компенсация. Възможно ли е таксата от 10% за обработка на пратките да се запази?
Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява голямите поръчки до България и може да откаже от пазаруване много от потребителите ви.
Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българките и ние се надяваме на по-добри условия, за да продължим да пазаруваме от там.

Мацки ето  писмото сега нека някой с граматически добър и писмен Френски се включи   bouquet

# 102
Този вариант е по-добър 100 %

Ако приемате още някои корекции:

Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Това, което бихме искали е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти.

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин сред българките и ние се надяваме да ни предлагате условия - същите, като за останалите ви клиенти, за да продължим да пазаруваме от вас.

Писмото е подписано от (брой) лоялни клиенти на Ла Редут от България[/color]
.......................

# 103
  • Карлово
vanina_nina,
Първо благодаря за труда, който влагаш в тази инициатива.
Второ кога е утре? 19.03 или 20.03? Моля да уточниш, за който се включи по-късно. Hug

# 104
  • София
vanina_nina,
Първо благодаря за труда, който влагаш в тази инициатива.
Второ кога е утре? 19.03 или 20.03? Моля да уточниш, за който се включи по-късно. Hug

хаха утре е,.......... днес...
отивам на работа след малко и няма да съм на 100% активна... ще съм пак тук след обеда...

Не се притеснявайте ако пуснетете кл номер и на моя мейл-ще го предам на Дейзи....

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт